ty wiesz... to nieglupi pomysl... jak zmienilem konto to zapomnialem o tej opcji. dziekibagg pisze:poza tym jak ci nie odpowiada to 'ignore'.
hehemiales problemy z nacisnieciem paru klawiszow na klawiaturze.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 24 lut 2006, 13:54
ty wiesz... to nieglupi pomysl... jak zmienilem konto to zapomnialem o tej opcji. dziekibagg pisze:poza tym jak ci nie odpowiada to 'ignore'.
hehemiales problemy z nacisnieciem paru klawiszow na klawiaturze.
HB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: danon » 24 lut 2006, 14:22
danon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 24 lut 2006, 14:54
Skąd wiesz na BANK ?!danon pisze:... dobrze że tvp transmituje rewanż.
vieris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 24 lut 2006, 15:29
Głupio byłoby z ich strony nie puścić najlepszgo meczu 1/8 finału LM. Naprawdę byłoby to nie możliwe, dlatego jest to w 100% pewne. Ale jest jeszcze Polsat Sport, na którym będzie ten mecz na 200%, bo Kowalczyk by już nie zawitał tam nigdyvieris pisze:Skąd wiesz na BANK ?!
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 24 lut 2006, 17:00
Nie wydaje mi się, że zaryzkuje. Mourinho wie, że otworzenie się na Camp Nou byłoby samobójstwem. Moim zdaniem zagrają podobnie jak w pierwszej połowie, ale troszeczkę bardziej ofensywnie.Chelsea nie ma nic do stracenia i oczywiście zaryzykuje...
To jest też możliwe, ale chyba mało prawdopodobne. Jeśli Barcelona strzeli więcej niż jedną bramkę to Chelsea już będzie bez szans. Dwie bramki będą w stanie strzelić, ale chyba nic więcej.krzychu212 pisze:Chelsea może bronić się przez cały rewanż i dwiema kontrami zapewnić sobie awans
Dokładnie tak jak napisałeśkrzychu212 pisze:iskupia ją na sędzim (jak się to odmienia?)
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 lut 2006, 17:07
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lut 2006, 17:16
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lut 2006, 17:17
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 24 lut 2006, 17:19
Taka nie jest prawda. Czytaj post wyżejberik pisze:Prawda jest taka, ze zeby Chelsea myslala o awansie to musi sie otworzyc
Nie w przypadku Chelseaberik pisze:Najlepsza obrona jest atak
Jeśli porównujesz mecz z Saragossą do meczu z Chelsea... Przecież to są dwie różne drużyny, preferujące zupełnie odmienny styl gry.berik pisze:Zalozmy, ze "The Blues" zagraja bardziej z tylu i beda czekac na kontry, co im nie wrocy dobrze, bo BArca w tym sezonie bledy z meczu sprzed roku juz powtorzyla w mecz z Zaragoza w Copa Del Rey
Ja jestem zupełnie odmiennego zdania. Powtarzam. Czytaj post wyżejberik pisze:Jesli "The Blues" sie nie otworza, beda czekac na kontry to moge juz teraz powiedziec, ze odpadli
Tak, zgadza się. Ale zapomniałeś o jednym małym szczególe... Chelsea grała w 10. Do momentu gdy były wyrównane szanse The Blues prowadzili 1-0 i wcale się nie otwierali.berik pisze:Przypomnijmy sobie 2 polowe z meczu na Camp Nou w poprzedniej edycji LM.Chelsea sie zamknela na wlasnej polowie i jakims cudem dostali tylko 2 bramki
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 lut 2006, 17:21
Niggaz pisze:To co wyprawia Mourinho przechodzi ludzkie pojęcie dla mnie. To jest zaraz którą trzeba tępić. Arbitrowi (Terje Hauge) już grożono śmiercią a buc i ignorant Mourinho jeszcze potęguje to wszystko rzucając oszczerstwa wszędzie gdzie się da. To jest chory człowiek jak Roncero przynajmniej. Aż nie mam siły pisać bo mnie cholera bierze. Jose oskarża Messiego o symulowanie, sędziego o niesłuszną czerowną kartkę oraz ... o ogólny spisek przeciwko Chelsea o czym ma świadczyć przywitanie (pomachanie ręką) sędziego w stronę kibiców Barcy. To się kur** nie mieści w głowie. On jest chory. Stwierdził także, że ma zamiar odwołać się do UEFY w sprawie sędziego i Barcelony i będzie apelował o ukaranie nas za grę w 13 razem z sędzią głównym i liniowym. Trzymajcie mnie ludzie!!! Złóżcie się na jakieś leki dla niego czy coś bo to nie jest normalne. Zarzucił też UEFA, że klub został skrzywdzony bo dyskwalifikacja dla Essiena była niesłuszna. Odnośnie Messiego to powiedział, że Leo specjalnie się wyrócił.
Aż mnie cholera bierze.
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 24 lut 2006, 17:38
Nie on poprostu jest sfrustrowany, bo takberik pisze:Niggaz nie przejmuj sie. Powaznie Mourinho po prostu pokazuje jakim naprawde jest kretynem i jak wyglada od srodka druzyna Chelsea. Sadze, ze trener daje swiadectwo o calej druzynie. Widac, ze Chelsea wziela sie z nikad za wielkie pieniadze Romana(oczywiscie mowie tu o tej wielkiej Chelsea). Mozna powiedziec, ze stara Chelsea z tradycjami aczkolwiek bez trofeow to byl prawdziwy klub w porownianiu do tej Rosyjskiej maszynki Abramowicz Mach MIliony Turbo. Chelsea nie dostala jeszcze nigdy ostro po dupie wiec musza sie nauczyc pokory. Im nie wymordowano czlonkow zarzadu jak Barcelonie.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lut 2006, 17:51
Ja rozumiem, że takie rzeczy się zdarzają bo sam niestety obseruję bez przerwy La Liga i tam sędziowanie też jest tragiczne. Jednym razem sędzie stanie na wysokości zadania a innym razem nie, ale bez sensu jest tłumaczenie, że jest źle bo Essien dostał kartkę a Gerrard nie dostał kiedy obaj (w tym Essien) i tak na nią zasłużyłi. Chociaż powtarzam jeszcze raz, że rozumiem tutaj Twoją opinię bo sam byłem w podobnych sytuacjach.Martin Pellegrino pisze:Essien dostał karę za faul na Hamannie. Za podobny faul Gerrard (poprawcie mnie bo mogę się mylić) nie dostał nic.
A więc jednak taoria spiskowa rządziMartin Pellegrino pisze:Ogólnie panuje przekonanie, że jeśli Chelsea ma kasę to można robić wszystko żeby wybić ją z rytmu (nie przekładanie meczy w Premiership, kary finansowe, etc, itp)
Plus ewidentna ręka Geremiego w polu karnym oraz ewentualnie powalenie Messiego w polu karnym przez Terry'ego który dosłownie skoczył mu na plecy i wyrównał do ziemi.Martin Pellegrino pisze:Nikt mi nie powie, że ten mecz był sędziowany obiektywnie (Puyol w drugiej połowie za faul na Drogbie powinien otrzymać żółtą kartkę - drugą w tym meczu, Oleguer przynajmniej żółta kartka za zbyt agresywne powstrzymywanie Robbena)
Skoro zasłużył na nią i dostał ją (w innej akcji co prawda, ale zasłużył przeca już wcześniej no to chyba wszystko w porządkuMartin Pellegrino pisze:co do czerwonej kartki dla del Horno nie zmienię swojego zdania nawet po obejrzeniu poraz x-nasty powtórki -TO NIE BYŁ FAUL NA CZERWONĄ KARTKĘ. Hiszpan zsłużył na nią, ale nie tym wejściem.
Spoko, ale kontrowersyjne to za mało powiedziane. Ja wiem, że on nie odpowiada ze debilnych kibiców i psycholi co grożą sędziemu, ale wypowiadając się w ten sposób niejako zgadza się z nimi. Nie popiera ich dosłownie, ale jeszcze bardziej wzmaga zamieszanie i nakręca spiralę. To nie tylko kontrowersyjne, ale i nieodpowiedzialne delikatnie mówiąc.Martin Pellegrino pisze:Sorry, ale jeśli ktoś Mourinho nazywa kretynem tylko dlatego, że jego zachowanie jest kontrowersyjne to powinien rano spojrzeć w lustro i zobaczy w nim debila (bez urazy)
Hasło równie świetne jak z Deco co nie walczy i jego porównaniem do Gattuso wziętym z kosmosuMartin Pellegrino pisze:Czego jeszcze chcecie, żeby Mourinho klęknął przed Camp Nou i powiedzieć jacy jesteście wspaniali? Bez przesady. Troszkę pokory Panowie).
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 lut 2006, 18:32
Martin Pellegrino pisze:Jeśli porównujesz mecz z Saragossą do meczu z Chelsea... Przecież to są dwie różne drużyny, preferujące zupełnie odmienny styl gry.
Martin Pellegrino pisze:Nikt mi nie powie, że ten mecz był sędziowany obiektywnie (Puyol w drugiej połowie za faul na Drogbie powinien otrzymać żółtą kartkę - drugą w tym meczu, Oleguer przynajmniej żółta kartka za zbyt agresywne powstrzymywanie Robbena) i co do czerwonej kartki dla del Horno nie zmienię swojego zdania nawet po obejrzeniu poraz x-nasty powtórki -TO NIE BYŁ FAUL NA CZERWONĄ KARTKĘ. Hiszpan zsłużył na nią, ale nie tym wejściem.
A po co to on mowi np. "w 3 sezony zdobylem wiecej niz Barcelona przec cale 109 lat" albo inne teksty "Barcelona grala w 13 bo z nimi byl sedzia i liniowy" co to sa za wypowiedzi?marna prowokacjaMartin Pellegrino pisze:Sorry, ale jeśli ktoś Mourinho nazywa kretynem tylko dlatego, że jego zachowanie jest kontrowersyjne to powinien rano spojrzeć w lustro i zobaczy w nim debila (bez urazy)
Nie jestesmy wspaniali. To Jose uwaza, ze wszystko w Chelsea jest wspaniale.Martin Pellegrino pisze:Wiedziałem, że tak będzie. Mam ogromną nadzieję, że The Blues wyeliminują Barcę i wtedy będziecie musieli zamknąć wasze niewypażone pyszczki o kibice FCB (sorry, ale mnie trochę poniosło - nie dość, że wygraliście to się jeszcze czepiacie. Czego jeszcze chcecie, żeby Mourinho klęknął przed Camp Nou i powiedzieć jacy jesteście wspaniali? Bez przesady. Troszkę pokory Panowie).
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 24 lut 2006, 18:34
HB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 24 lut 2006, 19:13
Martin Pellegrino pisze: Wiedziałem, że tak będzie. Mam ogromną nadzieję, że The Blues wyeliminują Barcę i wtedy będziecie musieli zamknąć wasze niewypażone pyszczki o kibice FCB (sorry, ale mnie trochę poniosło - nie dość, że wygraliście to się jeszcze czepiacie. Czego jeszcze chcecie, żeby Mourinho klęknął przed Camp Nou i powiedzieć jacy jesteście wspaniali? Bez przesady. Troszkę pokory Panowie).
nasami
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio