MŚ 2006: Grupa B - Anglia, Paragwaj, TiT, Szwecja - Strona 8

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 21 cze 2006, 11:51

Co do drugiego meczu to troche przęłaczałem i chyba TiT nie grał źle ? dokładnie nie wiem, ale troche sytuacji miał Krzywy chyba nawet więcej od Paragwaju

No ja też tak czasami przełaczałem na ich mecz i kilka sytuacji mieli ale raczej piłkarze Paragwaju kontrolowali sytuacje. Byli drużyną lepszą.
Co do meczu Anglików to bardzo mi się podobał. Pierwsza połowa była chyba lepsza. Szybkie tempo i ten piękny gol Joe. Jak tak uderzył to myślałem ,że piłka poleci w trybuny. W drugiej połowie wyspiarze grali bardzo słabo. Nawet po bramce Gerrarda grali dość słabo. Przy tej bramce Henki zastanawiam się czy to on strzelił bo na powtórce wydawało mi się ,że nikt tej piłki nie dotknął. Szykuje się ciekawy mecz w 1/8 Szwecja-Niemcy. W drugim meczu 1/8 raczej wygrają Anglicy bo piłkarze Ekwadoru tak naprawde nic nie pokazali.

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 21 cze 2006, 11:57

Karmelinho15 pisze:Pierwsza połowa była chyba lepsza
ta bo anglicy wygrywali :roll:
Karmelinho15 pisze:Przy tej bramce Henki zastanawiam się czy to on strzelił bo na powtórce wydawało mi się ,że nikt tej piłki nie dotknął.
źle ci sie wydawało Henka strzelił bramke

Karmelinho15 pisze:W drugim meczu 1/8 raczej wygrają Anglicy bo piłkarze Ekwadoru tak naprawde nic nie pokazali.
zagrali zachowawczo będą mieli wiecej siły na Anglię .
Karmelinho15 pisze:Nawet po bramce Gerrarda grali dość słabo
Szwedzi ich przycisneli a zresztą duzo czasu juz nie było żeby coś jeszcze pokazać po bramce Gerrarda

darkdog
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darkdog » 21 cze 2006, 12:12

Ostatnie 3 bramki Stevena padły po 80 minucie. W finale FA CUP, w meczu z T&T i wczorajszym meczu ze Szwecją. A ta główeczka b. ładna, w samo okno. A J.Cole jak na razie wg. mnie strzelił najładniejszą bramkę MS i jak na razie jest dla mnie jednym z najlepszych zawodników tych MS

Awatar użytkownika
REAL FAN
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: REAL FAN » 25 cze 2006, 17:23

darkdog pisze:Ostatnie 3 bramki Stevena padły po 80 minucie. W finale FA CUP, w meczu z T&T i wczorajszym meczu ze Szwecją. A ta główeczka b. ładna, w samo okno. A J.Cole jak na razie wg. mnie strzelił najładniejszą bramkę MS i jak na razie jest dla mnie jednym z najlepszych zawodników tych MS
Popieram swego przedmówcę.
A swoją drogą Anglia powinna gładko pojechać z Ekwadorem.

:wink:

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 25 cze 2006, 20:09

darkdog pisze:Ostatnie 3 bramki Stevena padły po 80 minucie. W finale FA CUP, w meczu z T&T i wczorajszym meczu ze Szwecją. A ta główeczka b. ładna, w samo okno. A J.Cole jak na razie wg. mnie strzelił najładniejszą bramkę MS i jak na razie jest dla mnie jednym z najlepszych zawodników tych MS
Wg mnie piękniejsza bramka padła wczoraj w meczu Argentyna - meksyk (Maxi Rodriguez). Ale to szczegół :P

Zaskoczyła mnie słaba postawa Szwecji ( :!: ) :shock: Z grupy bądź co bądź wyszli ale nie tak jak tego oczekiwali kibice. Słabo grali Szwedzi oj słabo.

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”