Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 sie 2007, 14:25
Diamen23
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarPod70 » 07 sie 2007, 20:08
MarPod70
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 07 sie 2007, 20:24
muszeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarPod70 » 07 sie 2007, 20:28
Popieram !!!muszeq pisze:Tzn w jakis sposób mam się ujawnić? Mam zacząć nabijać posty? Bo forum śledzę już długi czas, a wypowiadam się tam, gdzie mam coś do powiedzenia. Nie chcę nabijać, żeby do 10 sierpnia mieć ponad 100 postów tylko po prostu wypowiadać się tam, gzdie mam coś do powiedzenia. Znam tu wielu użytkowników, także jeżeli można to proszę o nie wywalanie z ligi, bo mam zamiar pisać na tym forum aktywnie, ale nie w szaleńczym tempie.
MarPod70
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sie 2007, 20:30
z tego co wiem, to mozesz mieć tyle ile chcesz, ale wtedy nie wygrasz nagrody, bo zdaje się mozna miec jedno konto.MarPod70 pisze:i czy mozna miec wiecej druzyn na swoje nazwisko?
zdejmujesz z boiska obrońca, a w jego miejsce wstawiasz napastnika.Jak zmienic ustawienie przy tworzeniu drużyny z 4-4-2 na np. 3-4-3 ?
ujawnić sie powinni ci, którzy podali przy rejestracji inne nicki, niż mają na forum - wtedy nie wiadomo kto kim jest. Jeśli zaś chodzi o aktywnych userów - ja jestem zdania, że liga pilka.pl powina być tylko i wyłacznie dla aktywnych userów pilki.plmuszeq pisze:Tzn w jakis sposób mam się ujawnić?
gdzie nie są dodawane ?A tak po prawdzie dlaczego moje wypowiedzi nie sa dodawane ????!!!!!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 sie 2007, 20:34
to są Gry Forumowe , nie ma naliczania.MarPod70 pisze:Popieram !!!muszeq pisze:Tzn w jakis sposób mam się ujawnić? Mam zacząć nabijać posty? Bo forum śledzę już długi czas, a wypowiadam się tam, gdzie mam coś do powiedzenia. Nie chcę nabijać, żeby do 10 sierpnia mieć ponad 100 postów tylko po prostu wypowiadać się tam, gzdie mam coś do powiedzenia. Znam tu wielu użytkowników, także jeżeli można to proszę o nie wywalanie z ligi, bo mam zamiar pisać na tym forum aktywnie, ale nie w szaleńczym tempie.
A tak po prawdzie dlaczego moje wypowiedzi nie sa dodawane ????!!!!!
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: muszeq » 07 sie 2007, 20:38
muszeq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sie 2007, 20:44
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 07 sie 2007, 21:10
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 07 sie 2007, 21:31
czy ja mogę liczyć na gre w waszej(naszej) lidze ??fieldy pisze:nie chodzi o liczbę postów [nie do końca]. Chodzi o to, aby nie było osób, które "zaczynają" pisane na forum od tego tematu. Aby w lidze pilka.pl grali aktywni userzy [tzn. kojarzeni przez kogokolwiek z forum] a nie zupełnie anonimowi.
Jeszcze raz zaznaczam - decyzje ostateczną podejmuje Duch.
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 sie 2007, 21:32
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 07 sie 2007, 21:40
fieldy pisze:ty olek, długo nie pisałeś, ale jednak kieds byłeś częstym gościem [choć wiekszość postów była lekko mówiąc "oryginalna"] to mysle, że Duch cie przyjmie
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 sie 2007, 22:03
Diamen23 pisze:RadoGol to...RadoGol , user który ma powyżej 100 postów
muszeq pisze:jeżeli można to proszę o nie wywalanie z ligi, bo mam zamiar pisać na tym forum aktywnie, ale nie w szaleńczym tempie
A je niestety jestem przeciwko. Reguły są jasne. W naszej lidze będą rywalizować tylko osoby aktywne i rozpoznawalne na forum. Koniec dyskusji.MarPod70 pisze:Popieram !!!
fieldy pisze:Jeszcze raz zaznaczam - decyzje ostateczną podejmuje Duch.
fieldy pisze:Decyzja należy do Ducha
Jak chcesz dostać admina to wystarczy powiedziećfieldy pisze:mysle, że Duch cie przyjmie
WelcomeBerik pisze:tez dolaczylem do ligi.
Tak.olek j pisze:czy ja mogę liczyć na gre w waszej(naszej) lidze ??
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 07 sie 2007, 22:25
RóżA
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio