Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 gru 2010, 17:22
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 09 gru 2010, 17:25
Sądziłem, że tylko wkurzam moją ukochanąDuch pisze:bartbuks ... no bo kto? Często poucza innych, co mnie już zaczyna denerwować, ale cóż, innych wartościowych debiutów nie było.
Używaj sobie ile chcesz(L)oczkerson pisze:PS: Bartbuks, ukradłem twój układ postu. Pozwij mnie
Wirują, wirująkaczy pisze:bartbuks ostatnio duzo tutaj miesza i ciekawe czy dalej wirują mu gołe dupy w podpisie
Marco_Van_Basten pisze:Bartka z autobusu czyli bartbuksa
Chyba czas zapisać się na kategorię D.Kamil232 pisze:Bartek z autobusa
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 gru 2010, 14:16
Hola, hola prezesiefieldy pisze:Najbarwniejszy user - bartbuks, wszędzie go pełno, zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia. Ostatnio trochę za dużo się napina, ale też dzięki temu jest barwny
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 gru 2010, 14:19
"Twoje konto" -> zakładka "Przyjaciele i wrogowie". Wrzucasz go na listę wrogów i już nie widzisz co pisze.bartbuks pisze:Jak mi powiesz jak zablokować jego posty, tak abym ich nie oglądał, to będzie spokój
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 gru 2010, 14:20
Twoje konto ---> Przyjaciele i wrogowie ---> Wrogowie ---> Dodaj wrogabartbuks pisze:Jak mi powiesz jak zablokować jego posty, tak abym ich nie oglądał, to będzie spokój
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 14 gru 2010, 14:26
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 gru 2010, 14:27
A to przepraszam, zwracam honorMentor pisze:Napinasz się napinasz
Ja już tam byłem, ale jakoś nie zostałem jego wiernym czytelnikiemSammyy pisze:Tak btw to link do bloga VADER ma w profilu pod nickiem
To tak bo widzę że niektórzy chyba nie zwrócili na to uwagi
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 14 gru 2010, 17:18
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 gru 2010, 20:52
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 gru 2010, 22:30
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 15 gru 2010, 0:28
Odpowiedzi moge wyslac chetnym na priv, bo moze bedzie wiecej zainteresowanych, zeby go rowiazac, wiec nie bede tutaj wrzucal.1. Czy przepisy gry w piłkę nożną dopuszczają możliwość gry bramkarzy przeciwnych drużyn w koszulach tego samego koloru?
-Nie
-Tak
2. Jaką decyzję podejmie sędzia, jeżeli zawodnik wykonujący wrzut wykona go w taki sposób, że dobiegając do miejsca wrzutu wskazanego przez arbitra, przed wrzutem wykona salto, trzymając piłkę w dłoniach?
-Grać dalej
-Aut dla przeciwnej drużyny
-Jeszcze raz i żółta kartka dla wykonawcy autu
-Rzut wolny pośredni
3. Jaką decyzję podejmie sędzia jeżeli po wykluczeniu jednego, kolejny zawodnik wyznaczony przez kapitana drużyny, odmawia wykonania wznowienia gry?
-Zakończy zawody
-Wykluczy kolejnego zawodnika
-Zarządzi rzut sędziowski
-Żółta kartka
4. Jaką decyzję podejmie sędzia jeżeli po podyktowaniu rzutu wolnego pośredniego dla drużyny broniącej z jej własnego pola karnego, wykonawca tak niefortunnie zagrał do własnego bramkarza, że piłka bezpośrednio wpadła do jego bramki?
-Bramka
-Przyzna rzut wolny drużynie przeciwnej
-Rzut rożny
-Jeszcze raz
5. Czy przepisy gry w piłkę nożną dopuszczają możliwość rozgrywania zawodów na boisku, wokół którego rosną drzewa w odległości 4 metry od linii bocznej boiska i 6 metrów od linii końcowej?
-Nie
-Tak
6. W czasie gry obrońca opluł własnego bramkarza. Podaj decyzję sędziego.
-Rzut sędziowski
-Wykluczenie i rzut karny
-Wykluczenie i rzut wolny pośredni
-Zakończenie zawodów
7. Po zdobyciu bramki sędzia stwierdził, że w chwilę po jej zdobyciu, na polu gry pojawił się zawodnik rezerwowy ubrany w maskę i koszulę z prowokującym kibiców napisem. Podaj decyzję sędziego.
-Czerwona kartka
-Żółta kartka
-Bramka nieuznana
-Koniec meczu
8. Czy na zawodach piłki nożnej może zaistnieć przypadek, że gra kontynuowana jest bez sędziów asystentów?
-Tak
-Nie
9. Jaką decyzję podejmie sędzia jeżeli po prawidłowo wykonanym rzucie karnym piłka uderzyła w słupek, pękła i pozostała w polu gry?
-Nakaże wykonanie rzutu karnego jeszcze raz
-Zarządzi rzut sędziowski
-Zarządzi rzut wolny pośredni
-Zarządzi rzut od bramki
10. Czy sędzia winien dopuścić do rozgrywania zawodów, jeśli w trakcie sprawdzania dokumentów z weryfikacji boiska przez komisję do tego powołaną, zauważył zapis, że wymiar jednej z bramek wynosi : 7,34 m szerokości, liczonej od wewnętrznej strony każdego słupka bramkowego, i 2,42 m wysokości, liczonej od podłoża do wewnętrznej krawędzi poprzeczki?
-Tak
-Nie
arek_ahig
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 gru 2010, 2:57
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 15 gru 2010, 3:09
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 15 gru 2010, 3:43
arek_ahig
Wróć do „Plebiscyty i rankingi”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited