1/2 finału LM: Man Utd vs Barcelona - Strona 8

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Do finału awansuje...

Manchester United
45
68%
FC Barcelona
21
32%
Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 23 kwie 2008, 17:33

Właśnie, jeżeli wygra MU to z chęcią poczytam komentrze na BO. Przecież jestśmy słabsi w każdej formacji, CN nas przytłoczy, ten doping ( dobrze że nie macie dachu). Drewniany Manchester z drewnianej PL vs Barcelona. Jeżeli Barca zagra to co potrafi to nawet nie mamy po co wychodzic na boisko...

Ale lubie czytać tam komentarze :P Wiedzę o Barcelonie ludzie tam maja bardzo dużą :)
Ty tak na poważnie czy myślisz że wszyscy kibice Barcy są pewni zwycięstwa i ślinią się na widok plakatu na ścianie Messiego i dlatego takie rzeczy wypisujesz? "Drewniany Manchester", "nie mamy po co wchodzić na boisko", "jestesmy słabsi w kazdej formacji":P Człowieku nie zabijaj się jeszcze:P
Poczekaj chociaż jeszcze te pare godzin;)

Co do komentarzy przez Ciebie wymienionych, piszą to ludzie/dzieci którym sie nudzi w domu i mają pomysł na zabicie czasu który im został do meczu.

Jesteście faworytem dwumeczu ale to dlatego że Barca jest bez formy... Cyba że robisz tak jak ja... patrzysz na jeden sczegół: "FC Barcelona vs Manchester United!" Nic więcej nie trzeba mówić ani pisać... Ja się boje ManU a Ty Barcy;) Mylę się?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 kwie 2008, 17:35

Vidić podobno w szpitalu był z tą swoją dolegliwoscią, a Wes z tego co wyczytalem - ma jakis uraz po ostatnim meczu i nie trenował z drużyną, tylko indywidualnie.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 kwie 2008, 17:47

Rossi pisze:
Właśnie, jeżeli wygra MU to z chęcią poczytam komentrze na BO. Przecież jestśmy słabsi w każdej formacji, CN nas przytłoczy, ten doping ( dobrze że nie macie dachu). Drewniany Manchester z drewnianej PL vs Barcelona. Jeżeli Barca zagra to co potrafi to nawet nie mamy po co wychodzic na boisko...

Ale lubie czytać tam komentarze :P Wiedzę o Barcelonie ludzie tam maja bardzo dużą :)
Przeciez to my jestesmy "underdogiem" w tym pojedynku.

- druzyna jest w kryzysie
- zajmuje 3 miejsce w tabeli
- gra slabo
- to ze jest w polfinale zawdziecza dobremu losowaniu
- trener jest na wylocie, Messi, Deco i Marquez na wylocie
- do tego slabo grajacy Henry, 17-letni dzieciak i dziurawa obrona

Na redcafe juz od tygodnia pisza, ze Anderson zje Messiego.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 kwie 2008, 17:56

Ja tam nie nastawiam się na żadne osłabienia MU. Milo by było zauważyć brak Vidicia w pierwszym składzie Czerwonych Diabłów, ale nie wierzę w to.

Komentarze? Temat rzeka. Sam nie zgadzam się z ogromem opinii na BO i bynajmniej nie mam na myśli wpisów jakichś dzieciaków, ale cóż z tego. Klepie mnie to generalnie. Jakbym chciał znaleźć analogiczne komentarze ze strony kibiców MU to pewnie również dałbym sobie radę tylko po co?

Jedyne co mnie zastanawia na te kilka godzin przed pierwszym gwizdkiem to ustawienie Iniesty. Chciałbym, aby zagrał na ataku, ale wtedy w pomocy będzie musiał zagrać Deco. Eidur niech się nie pokazuje. Jeżeli Iniesta zagra w pomocy to kto na ataku? Bojan czy Henry? Nie wiem sam. Bojan gra zdecydowanie lepiej od Francuza, ale Titi podobno zna MU i takie tam :roll:

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 23 kwie 2008, 18:07

Sorry za kolejny krótki post, ale manutd.com fajną tapetkę okazyjną zrobiło :P Jakby ktoś chciał:

http://picsrv.manutd.com/?fif=/manu/img ... 5F4930.jpg

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 kwie 2008, 18:10

Kamil - Nie przesadzalbym z tym oszczedzaniem graczy Milanu, bo oni maja troche za malo wartosciowych zmiennikow, zeby prowadzic cos takiego jak odpoczynek dla Kaki, Pirlo, Nesty itd. Moze sie cos takiego pojawic, ale na pewno nie na wieksza skale niz w innych klubach. Wiec nie do konca masz racje. A ze Benitez lubi prowadzic rotacje w skladzie... Nikt mu tego nie zabroni, daje grac wszystkim. Jeden trener woli tak, a inny woli zmian w skladzie prawie nie przeprowadzac :wink: Nie traktowalbym tego jako oszczedzanie na CL. Prawda, ze poprzez rotacje zyskuje swiezosc u pilkarzy, lecz nie sadze by wynikalo to z tego, iz Rafa chce miec pilkarzy w pelni sil na te czy tamte rozgrywki. To sie tyczy wszystkiego i CL i Premiership i pucharow.

Ale nie ma co dalej zasmiecac bo nawiazala sie dyskusja o samym dzisiejszym meczu :wink:
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2008, 18:11 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 23 kwie 2008, 18:11

Vidic trenował indywidualnie na siłowni, ktos wypatrzyl ze nie bylo go na wspolnym treningu i rzucil plotke. Sklad bedzie kompletny.
Barcelona nie gra w tym sezonie na miare oczekiwan, ale sklad jaki posiadaja stac na wiele. My jestesmy teoretycznie na topie, choc przez ostatnie pare tygodni wyniki i gra byly srednie. Wymeczone zwyciestwo z Arsenale ( po slabej grze) Remis z Boro i Blackburn. Mam spore obawy co do tego meczu, kazdy wynik jest mozliwy, choc osobiscie mysle ze nie przegramy.

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 23 kwie 2008, 18:44

no cóz dzis jest mecz prawdy.......będzie bardzo trudno ale mam nadzieje że Amanchester chociaz zremisuje na Camp Nou,a wygrać tam to byłoby miodzio.Dziś jak zwykle wyjdziemy taktyką 1-4-5-1,z wysunietym Rooneyem,zwykle nie lubie gdy Manchester gra tą taktyką,ale jak widać w lidze mistrzów ta taktyka działa.
Barcelona,nie oszukujmy sie,gra przeciętnie w tej edycjii ligi Mistrzów,i własnie tego się najbardziej obawiam.Dla Barcy jest to świetny mecz do przełamania sie(obym się mylił),trzeba szczególnie uważac na Messiego,który wraca do Ligi Mistrzów.
Generalnie obstawiam na 1-1,bądź 1-2 dla United.........Ale i tak wszystko rozstrzygnie się na Old Trafford
EDIT:
Przepraszam za błąd :P Zapędziłem się trochę
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2008, 19:52 przez Kubańczyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 23 kwie 2008, 19:00

Kubańczyk pisze:zero straconych goli w fazie pucharowej.

:shock:

Jak już pisałem wcześniej, dzisiaj jestem za Barcą ;]. Do Manchesteru po tych dwóch przegranych dwumeczach nie pałam sympatią...

Kto sędziuje?

Awatar użytkownika
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 23 kwie 2008, 19:03

Kubańczyk pisze:Manchester gra tą taktyką,ale jak widać w lidze mistrzów ta taktyka działa,zero straconych goli w fazie pucharowej.
Albo nie zrozumiałem o co ci chodzi, albo Benzema nam wcale nie strzelił na Stade Gerland :wink:

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 23 kwie 2008, 19:04

Ja tam liczę na to że Barcelona wzniesie się na najwyższe loty w tym spotkaniu i pokona dzisiaj MU, najlepiej z dwoma bramkami, choć wiem że ciężko im będzie. Chociaż grają u siebie i z pewnością u siebie tanio skóry nie sprzedadzą.

Wydaje mi się też że która drużyna wygra walkę w II linii to ta drużyna wygra, choć nie zdziwię się jak MU odda pole gry i będzie grało z kontry.

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 23 kwie 2008, 19:07

Einar pisze:Kto sędziuje?
Szwajcar Massimo Busacca. Prowadzil juz w swoim zyciu 1 mecz Manchesteru i 2 Barcy.
24 VIII 2005 Debreceni VSC - Manchester United 0-3 (el. Ligi Mistrzów)
5 XII 2006 FC Barcelona - Werder Brema 2-0 (Liga Mistrzów)
19 IX 2007 FC Barcelona - Olympique Lyon 3-0 (Liga Mistrzów)

Ciekaw jestem jak ustawi Ferguson defensywę... choć nie liczę za bardzo na to że Vidić i Brown beda niedostępni. Pewnie jakaś sciema :wink:
Giggsy King pisze:Sorry za kolejny krótki post, ale manutd.com fajną tapetkę okazyjną zrobiło :P Jakby ktoś chciał:

http://picsrv.manutd.com/?fif=/manu/img ... 5F4930.jpg
A tam tapeta.... http://shop.fcbarcelona.com/stores/barc ... 1359&tid=0
:P

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 kwie 2008, 19:44

O qrde Deco w pierwszym skladzie.

Ruszam na mecz. Bez odbioru

Awatar użytkownika