Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 18 cze 2010, 11:48
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KASZUB » 18 cze 2010, 12:14
KASZUB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 18 cze 2010, 13:34
KASZUB pisze:Salas, slyszales kiedys o Bundeslidze?
Oczywiście że nie, moją obiektywną opinię wysunąłem podpierając się kilkoma meczami Bastiana w kadrze Niemiec i Lidze Mistrzów (chyba w Bayernie, ale upewnij mnie bo mogę się mylićKASZUB pisze:Widziales wiecej niz raz w akcji Schweinsteigera?
Nie oglądam Bundesligi, więc pewnie kiedyś mi się to przyśniło i teraz świta mi, że Schweinsteiger swoją renomę wyrobił sobie grając na skrzydle i dopiero później Klinsmann, Hitzfeld i Van Vaal (dobra kolejność?KASZUB pisze:Ozil jest ofensywnym pomocnikiem odpowiadajacym za dogrywanie pilek napastnikom i nie mozna klasycznie porownac go do zawodnika Bayernu ktory jest dosc uniwersalnym graczem drugiej linii, wszechstronniejszym zawodnikiem srodka pola o innych zadaniach.
To chyba nie wymaga komentarza, potwierdziłeś jedynie moją teorię. Przypominam również że Schweinsteiger został niejako "upchnięty" z tyłu ponieważ do Bayernu trafił Robben, który wraz z Ribery'm obsadzili skrzydła, więc analogicznie dla Bastiana zabrakło tam miejsca i to że może zagrać na tej czy innej pozycji na boisku nie oznacza, że wszędzie radzi sobie równie dobrze.KASZUB pisze:Co prawda w ostatnich paru latach jego pilkarski rozwoj zahamowal sie ale w ostanim sezonie ( szosta pozycja wsrod pomocnikow w rankingu Kickera, 2 gole i 3 asysty )
Jeśli chesz mi tu zasugerować, że Schweinsteiger zalicza się do czołówki defensywnych pomocników Europy, znaczyć to może jedynie że "troszkę" się w niego zapatrzyłeś, co z wiadomych powodów może zakłócić Twoją percepcję.KASZUB pisze:van Gaal sprowadzil go na wlasciwe tory prowadzace do elity czolowych pomocnikow ( tych defensywnych ) Europy.
Nic z tego nie wynika i chwalenie się "stażem" w zainteresowaniu Bundesligą nie sprawi, że zacznę Cię traktować jak specjalistę w tej dziedzinie.KASZUB pisze:Zajmuje sie Bundesliga 15 lat wiec wiem co mowie.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PokerFace » 18 cze 2010, 13:53
PokerFace

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KASZUB » 18 cze 2010, 14:32
KASZUB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 cze 2010, 15:22
zastanowilbym sie 2 razy czy do takiego spotkania dojdziegangsteroflove pisze:Dlatego w kwestii typowania meczu Argentyna-Niemcy poczekajmy do meczów 1/8 finału,ale trudno się oprzeć wrażeniu,że do takiego starcia najzwyczajniej w świecie musi dojść.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PokerFace » 18 cze 2010, 15:24
PokerFace
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 18 cze 2010, 15:26
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 18 cze 2010, 15:33
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 cze 2010, 15:04
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 cze 2010, 15:48
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PokerFace » 22 cze 2010, 15:58