Wrogowie i kumple na forum - Strona 8

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 03 sty 2005, 16:06

rebuzz pisze:
Qrczak pisze:Ja lubie: , Rebuzz,
dziekuje :wink:

a co do wrogow to niemam zadnego ... pojawil sie taki jeden ale on nie jest wrogiem co raczej hmmm moge nazwac go "tchórzem" hmm . :? .. ale to niewazne bo i tak go to wszystko bedzie "smieszyc" ..

ps. a co do tej nazwy "tchórz" to jak ktos nie wie o co chodzi to po prostu tak nazywam goscia ktory nawet niema zamiaru nic wytlumaczyc , tylko ze wszystkiego sie wysmiewac... :D nicka nie podam bo nie potrzebne mi PW .... (od pewnego nachalnego moderatora ) hehe....
a napewno bym dostal je bo to przeciez "obraza by byla" ... no ale dobra..... zainteresowani wiedza o kogo chodzi... a jak nie to wystarczy przeszukac pewne tematy :wink:
Dlaczego nazywasz mnie tchórzem? Wiem, powinienem wykazać sie odwagą i wyzwać cię na pojedynek na szpady albo na pistolety (strzelajmy z 20 kroków). Ale niestety nie wyzwę cię, bo ani szpadą ani pistoletem władać nie potrafię. Ale dlaczego zaraz tchórz?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 sty 2005, 16:15

Tomusmc pisze:Teraz ja bede wrogiem i daje 2WP za pisanie tego samego posta dwa razy
Ja również!

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 03 sty 2005, 16:44

:?: :?: :?: Przecież nie zrobiłem tego celowo. Po wysłaniu posta pojawiła się informacja o błędzie 'nie można wysłać posta'. Więc po raz drugi wcisnąłem wyślij i to samo. Więc jeszcze raz, znowu to samo. A teraz patrzę - wszystkie 3 posty wysłane. Naprawdę nie wiedziałem :roll: Proszę o skasowanie dwóch postów i cofnięcie ostrzeżeń, to się juz więcej nie powtórzy :/

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 16:53

Axel Hammond pisze::?: :?: :?: Przecież nie zrobiłem tego celowo. Po wysłaniu posta pojawiła się informacja o błędzie 'nie można wysłać posta'. Więc po raz drugi wcisnąłem wyślij i to samo. Więc jeszcze raz, znowu to samo. A teraz patrzę - wszystkie 3 posty wysłane. Naprawdę nie wiedziałem :roll: Proszę o skasowanie dwóch postów i cofnięcie ostrzeżeń, to się juz więcej nie powtórzy :/

heheheheehehe jaka skrucha :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 16:58

Axel Hammond pisze::?: :?: :?: Przecież nie zrobiłem tego celowo. Po wysłaniu posta pojawiła się informacja o błędzie 'nie można wysłać posta'. Więc po raz drugi wcisnąłem wyślij i to samo. Więc jeszcze raz, znowu to samo. A teraz patrzę - wszystkie 3 posty wysłane. Naprawdę nie wiedziałem :roll: Proszę o skasowanie dwóch postów i cofnięcie ostrzeżeń, to się juz więcej nie powtórzy :/
Napisz do Admina bo mozliwe ze to jakis błąd. Jesli sie wszystko wyjasni to ostrzeżenia prawdopodobnie zostaną cofnięte.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 17:37

Axel Hammond pisze: Dlaczego nazywasz mnie tchórzem? Wiem, powinienem wykazać sie odwagą i wyzwać cię na pojedynek na szpady albo na pistolety (strzelajmy z 20 kroków). Ale niestety nie wyzwę cię, bo ani szpadą ani pistoletem władać nie potrafię. Ale dlaczego zaraz tchórz?

eeeee gosciu to nie bylo do ciebie :) Do ciebie nic nie mam bo cie nawet nie znam ;]

pozdrawiam

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 03 sty 2005, 17:48

Kotek pisze:
Tomusmc pisze:Teraz ja bede wrogiem i daje 2WP za pisanie tego samego posta dwa razy
Ja również!
I ja również :D

Tak, jest! Rozwalcie go!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 17:57

Wystąpiło nieporozumienie i Twoje ostrzeżenia zostały usunięte. Wiec chłopaki nic sie nie stało :D

Awatar użytkownika
Ashantos
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 03 sty 2005, 18:27

Generalnie nie mam tu jakiegoś wielkiego kumpla, ale widzę że z kilkoma osobami da się pogadać:
olek j - rzeczowy człowiek, powinnyśmy się dogadywać, choć nie jestem wielkim fanem Arsenalu.
Pasztet - nawet niegłupio pisze czasami
Dorian - fajny ziomek
Bobohawk i mimek - pomocne ziomki
no i zdecydowana większość moderatorów z których wyróżniają się największą inteligencją Kotek, Kostek i Pisakk (z mojego miasta ziomek)
Baqu - fan Barcy :D, tylko te błędy ortograficzne...

Niewątpie że jest wielu innych "nieodkrytych" :lol: .

Narazie podpadają mi:
Alex czy jak mu tam - choć przynajmniej nie boi się wyrażać swojego zdania
Mikusinski - tak trochę zmienia zdanie jak chorągiewka (choć nie żebym go jakoś specjalnie nie lubił)
Bunch - jakoś mi nie odpowiada (m.in. jego ulubiony typ dziewczyny), ale często ma też podobne zdanie, więc nie jest jakimś wrogiem.

Generalnie nie mam jakiegoś wroga pierwszorzędnego, więc wnioskuję że wszyscy jesteście fajni :)

Pozdro :)

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 sty 2005, 19:54

Axel Hammond: Niestety do tego śłuży krzyżyk nad postem jak to widzisz wykasować. Inaczej zdarzają się nieprzyjemności.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 sty 2005, 20:35

Ashantos pisze: większość moderatorów z których wyróżniają się największą inteligencją Kotek, Kostek i Pisakk.
Bez głupich żartów proszę :lol: .

A tak na serio to na forum jest pare osób z którymi da się sensownie pogadać, ale nie będę tutaj ich wymieniał z nicka bo niechciałbym kogoś pominąć. Więc jeśli wydaje Ci się, że napisałem m.in. o Tobie to czuj się pozdrowiony :lol: :wink: .

Awatar użytkownika
Ashantos
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 03 sty 2005, 20:43

Pisakk pisze:
Ashantos pisze: większość moderatorów z których wyróżniają się największą inteligencją Kotek, Kostek i Pisakk.
Bez głupich żartów proszę :lol: .

A tak na serio to na forum jest pare osób z którymi da się sensownie pogadać, ale nie będę tutaj ich wymieniał z nicka bo niechciałbym kogoś pominąć. Więc jeśli wydaje Ci się, że napisałem m.in. o Tobie to czuj się pozdrowiony :lol: :wink: .
Nooo, to nie był żart. Fajni goście jesteście. Waszych wypowiedzi czytam najwięcej, więc mogę wyrobić sobie zdanie o Was. I nie ma tu ironii. Serio, serio :lol:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 03 sty 2005, 21:38

Ashantos pisze: olek j - rzeczowy człowiek, powinnyśmy się dogadywać, choć nie jestem wielkim fanem Arsenalu.

Dzięki Ashantos ty też jesteś SspoX :wink: pozdro

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 707

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 03 sty 2005, 23:32

A ja polubiłem Lakiera bo po pierwsze słucha fajnej muzyki jest fanem juve :D , nie boi sie miec swojego zdania jak poniektórzy a pozaty czasami zabłysnie jakims zartem. Innymi osobami które polubiłe sa Rebuzz oraz Axel chyba nikt nie miał takiego wejscia jak on

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 04 sty 2005, 14:56

Ja sądzę że JA jestem najwiekszym wrogiem publicznym bo ja. Moderatorzy nie lubią MNIE bo jestem kłutliwy i JA robię takie głupie tematy. Ale ogólnie moderatorzy są w deche. Administratorzy też są super i w ogóle to FORUM JEST SUPER.

P.S. A co do tematu to wszyscy są przyjaciółmi!!! I nie ma wrogów!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”