Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 16 cze 2005, 23:00
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2005, 23:42
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 17 cze 2005, 0:22
Txp1986
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 cze 2005, 8:04
lepiej nie mów głosino o talentach bo zaraz cie posądza ż znasz ich z FM. Ja widziałem w akcji obydwu i są dobrzy.fieldy pisze:Ja bym dodał jeszcze carltona cole'a i mosesa ashikodi, ale zaraz ktoś mi powie, że przecytałem ich nazwiska w jakiejś grze i tak na prawde to ich nigdy nie widziałem - więc ich nie dodam
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Byczy » 17 cze 2005, 16:59
Byczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fabregas » 17 cze 2005, 17:37
Fabregas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 cze 2005, 17:53
spoko to jest twoje zdanie ale Van Persie chyba jeszcze nie jest fenomenem i nigdy na moje oko nie będzie. Znalażlo by sie tuzin zawodników z Premiership lepszych od twojego fenomenaFabregas pisze:Robin van Persie- to jednak jest fenomen
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2005, 17:59
Rossi widziałeś półfinał pucharu AngliiRossi pisze:spoko to jest twoje zdanie ale Van Persie chyba jeszcze nie jest fenomenem i nigdy na moje oko nie będzie. Znalażlo by sie tuzin zawodników z Premiership lepszych od twojego fenomenaFabregas pisze:Robin van Persie- to jednak jest fenomen
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 cze 2005, 18:24
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 cze 2005, 18:54
ad.1 kiedy poniosły go nerwy ?? jak dostał w pysk od obrońcy Bluckburn - to mu nie oddałRossi pisze:No dobra dla was jest to fenomen teraz powiem czym jest dla mnie.
1 pilkarzem który nie umie zapanowac nad nerwami
2 podobno zgwałcił kobiete to w moich oczach jest już zerem
3 grał w arsenalu przeciętnie wyszło mu najwyżej 5 spotkań
4 jak by był fenomenem to by odgrywał w reprezentacji kluczową role np Robben młodszy od niego i gra jak z nut.
5 jest z arsenalu i to go też troche skreśla( lubie tylko Quinc'ego)
No ale jest fenomenem dla niektórych![]()
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 cze 2005, 19:08
wiesz fieldy bo niektórzy na tym forum są strasznie ograniczeniRossi pisze:No dobra dla was jest to fenomen teraz powiem czym jest dla mnie.
5 jest z arsenalu i to go też troche skreśla( lubie tylko Quinc'ego)
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 cze 2005, 19:38
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 cze 2005, 0:29
śmiej się , śmiej....a może poprostu wytłumaczysz mi tą jedną niewoiadomąRossi pisze:Dobra fieldy przyznaje ci racje ROBIN VAN PERSIE jest Fenomenem, naprawde takiego pilkarzy nie widziałęm od wielu lat![]()
Każdy to potwierdzi że taki fenomen jakos nie przekonuje do siebie ani Van Bastena ani Wengera bo przecież jak to możliwe że taki zawodnik siedzi na ławce ?????? Przeciez on ma już 22 lata i powinien stanowć o sile Holandii i Arsenalu a tak nie jest!!!!!!!! istny FENOMEN![]()
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 18 cze 2005, 9:37
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 18 cze 2005, 10:24
Mefiu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio