Ostrzeżenia - komentarze - Strona 8

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 25 paź 2004, 19:43

Tomusmc pisze:Przeciez tu co chwile powstaja jakies kłótnie! Jak nie ten temat to dwadzieścia innych. Ludzie czy wy macie jakis stres? w szkole czy na studiach wam nie poszło? a moze problemy ze związkiem? weźcie na siebie spojrzcie! Piszecie glupoty i kłócicie sie albo o podpis, albo o jakies glupie 2 ostrzeżenia! Ja jakbym dostał ostrzeżenie to bym siedział cicho zeby nie zbierac wiecej, a nie ktos dostał 2WP i przez miesiac bedzie sie kłócił, ze to niesprawiedliwe. Moderatorzy ustalają co mamy robic, a my sie do tego musimy ustosunkować. Raz nam to pasuje, a raz nie no ale takie jest niestety życie...
Racja ! kłócicie sie całkiem nie potrzebnie przez jakies głupie ostrzezenia :|

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 25 paź 2004, 21:28

Pawel pisze:
Tomusmc pisze:Przeciez tu co chwile powstaja jakies kłótnie! Jak nie ten temat to dwadzieścia innych. Ludzie czy wy macie jakis stres? w szkole czy na studiach wam nie poszło? a moze problemy ze związkiem? weźcie na siebie spojrzcie! Piszecie glupoty i kłócicie sie albo o podpis, albo o jakies glupie 2 ostrzeżenia! Ja jakbym dostał ostrzeżenie to bym siedział cicho zeby nie zbierac wiecej, a nie ktos dostał 2WP i przez miesiac bedzie sie kłócił, ze to niesprawiedliwe. Moderatorzy ustalają co mamy robic, a my sie do tego musimy ustosunkować. Raz nam to pasuje, a raz nie no ale takie jest niestety życie...
ja sie wcale nie kłucę tylko i mi to zwisa że mam te ostrzeżenia ale jak mam je mieć to już za coś a nie za to że jakiśtam temat założyłem a jak mówisz ze są takie głupie to o co są????

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 paź 2004, 22:26

Pasztet pisze:
Pawel pisze:
ja sie wcale nie kłucę tylko i mi to zwisa że mam te ostrzeżenia ale jak mam je mieć to już za coś a nie za to że jakiśtam temat założyłem a jak mówisz ze są takie głupie to o co są????
Tematy w stylu "Najgłupszy Moderator" czy też "Ajax Pany". Kazdy z tych tematow był głupi, ale można było sie wypowiedziec (chociaz zostały zamknięte tak jak Twoj). Jak chcesz sie kłócić o to czy Twoj temat jest mądry czy głupi to wytłumacz o co w nim chodziło :?:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 26 paź 2004, 19:24

dlaczego po tych renowacjach z konta zniklo mi ok. 70 postow??

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 paź 2004, 19:30

70??!! to widze ze w temacie Skojarzenia niezle nabiles sobie :) posty z tego tematu zostały usuniete wiec z waszych licznikow zniklnely posty napisane w ww temacie :D

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 27 paź 2004, 22:13

ja dostaje wp za avatar :P, a gdzie wolnośc słowa i religii :P

becks moim zdaniem za dużo szalejesz
wrzuć na luz

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 28 paź 2004, 15:32

Tomusmc pisze:
Pasztet pisze:
Pawel pisze:
...
Tematy w stylu "Najgłupszy Moderator" czy też "Ajax Pany". Kazdy z tych tematow był głupi, ale można było sie wypowiedziec (chociaz zostały zamknięte tak jak Twoj). Jak chcesz sie kłócić o to czy Twoj temat jest mądry czy głupi to wytłumacz o co w nim chodziło :?:
ja wcale nie mówię ze był mądry moze i był głupi. chciałem tylko pokazać śmieszne zdjęcia z meczu i podpisałem "podaruj dzieciom słońce" bo piłkarze ( a raczej kanciarze) wyszli na nich jak dałny. Wcale sie nie nabijam z dzieci które takie są tylko poprostu to była beka z tych "piłkarzy" którzy oszukuja na kądym kroku byleby zwrócić na siebie uwage. :roll: :roll:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 28 paź 2004, 17:15

RVN10 - nie dostałeś Wp za avatara. Piszesz co 2 minuty posta pod postem, a masz funkcje "Zmien". Czy licznik postow jest dla Ciebie najwaznmiejszy>

Użytkownik caztuning.info został zbanowany za spamowanie

Awatar użytkownika
Zdano
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zdano » 29 paź 2004, 21:50

Za co konkretnie można dostać wp?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 30 paź 2004, 8:41

Zdano pisze:Za co konkretnie można dostać wp?
na tym forum... prawie za wszystko heh nie no oczywiście żartuje chociaż czasem bywały różne sytuacje :roll:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 paź 2004, 12:30

Przeczytaj sobie regulamin forum !!!

Maciej Szmigielski
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciej Szmigielski » 30 paź 2004, 15:40

Powiem wam wszystko szczerze, ten regulamin jest równie powalony jak całe forum! Nie rozumiem po co wogóle wy zwyli użytkownicy, piszecie na forum na którym moderatorem jest osoba pokroju beckhsa która daje ostrzeżenia za coś co się nawet upomnienia nie należy. Nie wiem czy Administrator tego forum ma tak zamydlone oczy że nie widzi co tu się wyrabia? Za co wogóle beckhs został modem, skoro zniechęca innych użytkowników do pisania? Jesteście żałośni wszyscy, piszecie na forum gdzie żądzi beckhs który tylko czycha na wasze niepowodzenie aby przekazać wam kolejne WP. Kiedy pierwszy raz na to forum przyszłem aż się zdziwiłem skąd tyle ludu ma ostrzeżenia, a teraz już wiem! Gdyby nie on to byście żyli jak w raju, i niepotrzebnej kłótni na temat ostrzeżeń by nie było. Stąd apeluje o zdjęcie beckhsa z funkcji moda! Dla mnie nie może być ktoś takli moderatorem. A innym odradzam pisanie tutaj, jest znacznie więcej ciekawych for a wy akurat tutaj musieliście się znaleść.

Zapewne za powyższy tekst zostane zbanowany, ale diabłu trzeba spojrzeć prosto w oczy i przełamać ten strach przed wywaleniem z forum.

Jakby co to nie jestem redaktorem Maciejem Szmigielskiem a jedynie jego fanem... stąd też taki nick a nie inny.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 30 paź 2004, 16:56

piszecie na forum gdzie żądzi beckhs który tylko czycha na wasze niepowodzenie
Ja tego nie będę komentował.

A co do tego, że ci się tu nie podoba i jest wiele innych for na których wolisz pisać to co tu jeszcze robisz?! Gdybym był niekulturalny to juz bym ci też napisał wiele ciekawych słów, ale sobie oszczędzę.

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 30 paź 2004, 22:05

ten moderator albo administrator tego forum chyba sie pomylil! wlasnie sie dowiedzialem ze dostalem ostrzezenie za post zapraszajacy do turnieju wiedzy pilkarskiej a nie reklama forum. to jest dla mnie bardzo przykre ze dostaje ostrzezenia za nic zupelnie. panowie przeanalizujcie jeszcze raz ten post. naprawde to nie reklama a chce zaproszenia do turnieju.!! pzdr. czekam na odpowiedz

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 31 paź 2004, 7:25

Wtajemniczeni_wiedzą pisze:ten moderator albo administrator tego forum chyba sie pomylil! wlasnie sie dowiedzialem ze dostalem ostrzezenie za post zapraszajacy do turnieju wiedzy pilkarskiej a nie reklama forum. to jest dla mnie bardzo przykre ze dostaje ostrzezenia za nic zupelnie. panowie przeanalizujcie jeszcze raz ten post. naprawde to nie reklama a chce zaproszenia do turnieju.!! pzdr. czekam na odpowiedz
nie jestes piewszy ani ostatni :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”