Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 gru 2012, 13:56
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 gru 2012, 15:26
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 09 gru 2012, 15:48
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 09 gru 2012, 15:52
Raz im nie uznali prawidłowej bramki i już larum? Spokojnie, jeszcze kilka musi takich wpaść, żeby się wyrównałoCris7 pisze:Już mnie to wkurwia. Sędziowie jak zwykle pomagają United.
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 09 gru 2012, 15:54
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 09 gru 2012, 15:54
Krótka pamięć. W spotkaniu z Reading także nie uznano prawidłowej bramki Van Persiego.Ebi pisze:Raz im nie uznali prawidłowej bramki i już larum? Spokojnie, jeszcze kilka musi takich wpaść, żeby się wyrównałoCris7 pisze:Już mnie to wkurwia. Sędziowie jak zwykle pomagają United.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 gru 2012, 16:30
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 09 gru 2012, 16:32
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 09 gru 2012, 16:32
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2012, 16:36
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 09 gru 2012, 16:46
co sie działo? są jakieś filmiki?Arwin pisze:Liczę na jakieś kary dla City, zachowanie tego bydła szkoda w ogóle komentować. A Tevez pokazał jakim małym człowieczkiem jest, argentyńska małpka cyrkowa.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 09 gru 2012, 16:48
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 09 gru 2012, 16:51
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 09 gru 2012, 16:56
Po strzeleniu przez Van Persiego bramki z wolnego w 92 minucie wszyscy pobiegli do rogu żeby się cieszyć i wtedy Ferdinand dostał czymś w łuk brwiowy, co zakończyło się rozcięciem, na trybunach kibice City przepychali się ze stewardami i chyba jednemu nawet udało się wbiec na boisku. Chwilę później maluczki człowieczek tevez jakby chcą przypasować się bydłu postanowił z premedytacją kopnąć Jonesa, który był bez piłki prosto przed Fergusonem. A bramka na 2-2 padła tak, że po dośrodkowaniu z rogu piłka trafiła w obronę United, który wybiła prosto pod nogi niekrytego przez nikogo Zabaletę, a ten trafił pod stopą Carricka i obok bezradnego De Gei,a na 2-3 to Van Persie z rzutu wolnego zaraz przed polem karnym City, piłka jeszcze odbiła się rykoszetem od Nastasicia i od słupka, po czym trafiła w bramkę.metol pisze:O co chodzi z tym bydłem? Pytam, bo potem się na Everton przełączyłem. I jak padły ostatnie 2 gole?

Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 gru 2012, 17:00
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio