Maciej Żurawski - Strona 8

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 09 lut 2005, 21:23

Goool Żurawia na 1-1 w meczu reprezentacji zobaczymy czy jeszcze cos ustrzeli

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 10 lut 2005, 8:24

tswidok pisze:Goool Żurawia na 1-1 w meczu reprezentacji zobaczymy czy jeszcze cos ustrzeli
eheheh i Polska dostala 1:3 :? chociaz to był sparing.
jak strzelili nasi bramke to myslalem ze juz wygraja a tu lipa

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 10 lut 2005, 13:17

wazne ze reklame nakrecili :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 lut 2005, 13:38

zuraw sie staral a wszystko zniszczyl rasiak, nie strzelil na pusta BRAMKE PRZECIERZ TO JEST PRZESADA po co on w kadrze co janas w nim widzi !!!!!!!!! widac ze w angli grac nie umieja skoro on tam tak dobrze gra :? :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 lut 2005, 15:02

Stary, nie dramatyzuj.To tylko towarzysko.Fakt Grzegorz zjehkm tą akcję, ale jeszcze da radę.Chyba lepiej, żeby grało dużo zawodników.Jak "grał" w Sienie to też się dziwiłem, że on gra w podstawie reprezentacji.Ale teraz miał prawo dostać powołanie.No i słabszy występ nie świadczy o klasie II ligi Angielskiej, która jest dla nas tak odległa, jak stąd do Plutona.Ważne, że grali ładnie, choć białoruscy robili z nami co chcieli ale przewaga była.Zwłaszcza obrona się nie popisała.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 lut 2005, 17:24

smitu pisze:zuraw sie staral a wszystko zniszczyl rasiak, nie strzelil na pusta BRAMKE PRZECIERZ TO JEST PRZESADA po co on w kadrze co janas w nim widzi !!!!!!!!! widac ze w angli grac nie umieja skoro on tam tak dobrze gra :? :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
no wlansie tego nie rozumiem w anglii niby taka gwiazda a wczoraj co zrobl najlepszego

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lut 2005, 18:08

Uchi_UfFy pisze:Stary, nie dramatyzuj.To tylko towarzysko.Fakt Grzegorz zjehkm tą akcję, ale jeszcze da radę.Chyba lepiej, żeby grało dużo zawodników.Jak "grał" w Sienie to też się dziwiłem, że on gra w podstawie reprezentacji.Ale teraz miał prawo dostać powołanie.No i słabszy występ nie świadczy o klasie II ligi Angielskiej, która jest dla nas tak odległa, jak stąd do Plutona.Ważne, że grali ładnie, choć białoruscy robili z nami co chcieli ale przewaga była.Zwłaszcza obrona się nie popisała.
stary, chyba przeginasz. II liga angielska niedoscigniona?!?! tam sie gra kick 'n' rush, to wszystko, to nie jest pilka na niewiadomo jakim poziomie!! tez uwazam, ze rasiak dostal slusznie powolanie, bo w koncu forme ma nieprzecietna. ale po tym co pokazal juz nigdy wiecej bym go nie powolal, nawet jakby strzelal srednio hattricka w meczu. za wysokie progi i tyle, jest swietny na II lige angielska, ale reprezentacja to juz nie ten poziom. tyle!

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 lut 2005, 18:30

zawdi pisze:
Uchi_UfFy pisze:Stary, nie dramatyzuj.To tylko towarzysko.Fakt Grzegorz zjehkm tą akcję, ale jeszcze da radę.Chyba lepiej, żeby grało dużo zawodników.Jak "grał" w Sienie to też się dziwiłem, że on gra w podstawie reprezentacji.Ale teraz miał prawo dostać powołanie.No i słabszy występ nie świadczy o klasie II ligi Angielskiej, która jest dla nas tak odległa, jak stąd do Plutona.Ważne, że grali ładnie, choć białoruscy robili z nami co chcieli ale przewaga była.Zwłaszcza obrona się nie popisała.
stary, chyba przeginasz. II liga angielska niedoscigniona?!?! tam sie gra kick 'n' rush, to wszystko, to nie jest pilka na niewiadomo jakim poziomie!! tez uwazam, ze rasiak dostal slusznie powolanie, bo w koncu forme ma nieprzecietna. ale po tym co pokazal juz nigdy wiecej bym go nie powolal, nawet jakby strzelal srednio hattricka w meczu. za wysokie progi i tyle, jest swietny na II lige angielska, ale reprezentacja to juz nie ten poziom. tyle!

ja dramatyzuje !!!! ciekawe, RASIAK powinien strzelic co najmniej z 2 budy jak taki gites jest, a nie strzelic na pusta bramke !! tozto paranoja !! rozumiem gdyby franek nie strzelil ktory dopiero buduje forme na lige ale RASIAK kotry jest w srodku ligi nie strzela !! zdjac tego goscia i nigdy nie wpuszczac !!! zal mi juz go powoli a zaczynalem w niego wierzyc !! :evil: :evil: :evil:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 lut 2005, 19:33

Ale nie Smitu.Ja rozumiem.Rasiak nie zagrał dobrze.Powiedzmy, że nie miał dnia.Tylko to jakiś głupi towarzyski.Rasiak jak coś to wyleci z kadry :P .Rozwalił nas jeden Hleb i nasza obrona.No może przesadziłem z tym poziomem, ale w czasem(?)IV angielskiej zarabiają więcej niż w Polsce.

Chodziło mi o polską ligę :) :) :) a nie reprezentację.

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 10 lut 2005, 19:51

Ja uwżam że Rasiak nie powinien grać w kadrze. Janas go wystawia bo go lubi.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 lut 2005, 20:00

identycznie jest z radomskim janas ich powoluje bo ich lubi i tyle a i zkosa to ammy trio rasiak radomski kosa

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 lut 2005, 20:46

Liverpool pisze:Ja uwżam że Rasiak nie powinien grać w kadrze. Janas go wystawia bo go lubi.
Nie teraz to rozumiem.Rasiak jest skutecznyw lidze angielskiej więc na powołanie mógł liczyć.Ale albo ja mam małą wyobraźnię albo coś, ale jak może w pierwszym składzie reprezentacji grać człowiek, który tylko trenuje :?: :roll: :evil: .Rozumiem :arrow: Mógł być skuteczny, ale nie był skutecznya mimo to blokował miejsce.grrr :evil:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 10 lut 2005, 21:38

Uchi_UfFy pisze:
Liverpool pisze:Ja uwżam że Rasiak nie powinien grać w kadrze. Janas go wystawia bo go lubi.
Nie teraz to rozumiem.Rasiak jest skutecznyw lidze angielskiej więc na powołanie mógł liczyć.Ale albo ja mam małą wyobraźnię albo coś, ale jak może w pierwszym składzie reprezentacji grać człowiek, który tylko trenuje :?: :roll: :evil: .Rozumiem :arrow: Mógł być skuteczny, ale nie był skutecznya mimo to blokował miejsce.grrr :evil:
Tylko wiesz, Rasiak gra w drugiej czy trzeciej lidze angielskiej, która się bardzo różni poziomem od Premiership. :) Wielu uważa, że Rasiak często nie ma 'dnia' - no więc skoro nie ma dnia, to po co go Janas powołuje do kadry?

Co do Żurawskiego - bardzo dobry z niego zawodnik i widać, że mu zależy na grze w reprezentacji. Co do rekalam to też jestem trochę zdziwiona, że większość piłkarzy chciała w niej wystąpić. Nawet Janas się z tego cieszył a później dziwił, dlaczego Polska tak słabo zagrała... :roll:

Awatar użytkownika
Bercik
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bercik » 12 lut 2005, 2:03

Co do Rasiaka ten Pan juz pokazał w wielu meczach reprezentacji na co go naprawde stać, a stac go na nie wiele!

Kolejny przypadek Mila, chłopak zdolny, jednak za delikatny, przewraca się po każdym kontakcie z przeciwnikiem, moze w Austrii nauczą Mile gry bardziej siłowej, wtedy może wrócić. W tej chwili Panu podziękujemy.

Radomski, nic wielkiego nie pokazuje, ale tez wiele nie psuje. Tzw. przecietniak, jednak napewno grał lepiej niz Kałużny.

Kałuzny, ma swoje dni, jednak w reprezentacji, powinien dawać z siebie wszystko. Jego podania są tragiczne, cień piłkarza z reprezentacji Engela.

Żurawski, jeden z lepszych kadrowiczów. Szkoda że Wisła niszczy tego chłopaka, no może nie tyle co Wisła, co jej prezesi. Pasuje tu powiedzenie "Z niewolnika nie ma pracownika".

Poszczególne formacje:
Bramka powinien nadal bronić Dudek, rezerwowy Boruc

Obrona:
Widać luki po Bąku. Według mnie bedzie to mocna strona reprezentacji, tylko musi wrócić Bąk, powienin grać Baszczyński, jak wróci do gry Głowacki bedzie już git. Do tego Hajto, Rząsa (chociaż często go krytykują), Żewłakow, Kłos.

Pomoc:
Mila co najwyżej powinien być rezerwowym. Na skrzydle Krzynówek, Kosowki bądź Smolarek. Środek Szymkowiak, proponował bym sprawdzenie Jarzębowskiego (chłopak ma talent, tylko te jego kontuzje :-( )

Atak:
Żurawski, Frankowski, Saganowski, Olisadebe (o ile Olemu się zachce), Brożek

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 gru 2007, 23:00

pora odświeżyć troszkę ten temat bo z pewnością będzie o nim głośno za niedługo ;P
A okienko tuż, tuż

Jak myślicie, jaki kierunek obejmie nasz reprezentacyjny kapitan ?
USA, Wyspy Brytyjskie, Polska czy może Izrael ?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”