Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 09 lut 2005, 21:23
tswidok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 10 lut 2005, 8:24
eheheh i Polska dostala 1:3tswidok pisze:Goool Żurawia na 1-1 w meczu reprezentacji zobaczymy czy jeszcze cos ustrzeli
LAZIO
t_JB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 lut 2005, 13:38
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 lut 2005, 15:02
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 lut 2005, 17:24
no wlansie tego nie rozumiem w anglii niby taka gwiazda a wczoraj co zrobl najlepszegosmitu pisze:zuraw sie staral a wszystko zniszczyl rasiak, nie strzelil na pusta BRAMKE PRZECIERZ TO JEST PRZESADA po co on w kadrze co janas w nim widzi !!!!!!!!! widac ze w angli grac nie umieja skoro on tam tak dobrze gra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lut 2005, 18:08
stary, chyba przeginasz. II liga angielska niedoscigniona?!?! tam sie gra kick 'n' rush, to wszystko, to nie jest pilka na niewiadomo jakim poziomie!! tez uwazam, ze rasiak dostal slusznie powolanie, bo w koncu forme ma nieprzecietna. ale po tym co pokazal juz nigdy wiecej bym go nie powolal, nawet jakby strzelal srednio hattricka w meczu. za wysokie progi i tyle, jest swietny na II lige angielska, ale reprezentacja to juz nie ten poziom. tyle!Uchi_UfFy pisze:Stary, nie dramatyzuj.To tylko towarzysko.Fakt Grzegorz zjehkm tą akcję, ale jeszcze da radę.Chyba lepiej, żeby grało dużo zawodników.Jak "grał" w Sienie to też się dziwiłem, że on gra w podstawie reprezentacji.Ale teraz miał prawo dostać powołanie.No i słabszy występ nie świadczy o klasie II ligi Angielskiej, która jest dla nas tak odległa, jak stąd do Plutona.Ważne, że grali ładnie, choć białoruscy robili z nami co chcieli ale przewaga była.Zwłaszcza obrona się nie popisała.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 lut 2005, 18:30
zawdi pisze:stary, chyba przeginasz. II liga angielska niedoscigniona?!?! tam sie gra kick 'n' rush, to wszystko, to nie jest pilka na niewiadomo jakim poziomie!! tez uwazam, ze rasiak dostal slusznie powolanie, bo w koncu forme ma nieprzecietna. ale po tym co pokazal juz nigdy wiecej bym go nie powolal, nawet jakby strzelal srednio hattricka w meczu. za wysokie progi i tyle, jest swietny na II lige angielska, ale reprezentacja to juz nie ten poziom. tyle!Uchi_UfFy pisze:Stary, nie dramatyzuj.To tylko towarzysko.Fakt Grzegorz zjehkm tą akcję, ale jeszcze da radę.Chyba lepiej, żeby grało dużo zawodników.Jak "grał" w Sienie to też się dziwiłem, że on gra w podstawie reprezentacji.Ale teraz miał prawo dostać powołanie.No i słabszy występ nie świadczy o klasie II ligi Angielskiej, która jest dla nas tak odległa, jak stąd do Plutona.Ważne, że grali ładnie, choć białoruscy robili z nami co chcieli ale przewaga była.Zwłaszcza obrona się nie popisała.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 lut 2005, 19:33
Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 10 lut 2005, 19:51
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 lut 2005, 20:00
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 lut 2005, 20:46
Nie teraz to rozumiem.Rasiak jest skutecznyw lidze angielskiej więc na powołanie mógł liczyć.Ale albo ja mam małą wyobraźnię albo coś, ale jak może w pierwszym składzie reprezentacji grać człowiek, który tylko trenujeLiverpool pisze:Ja uwżam że Rasiak nie powinien grać w kadrze. Janas go wystawia bo go lubi.
Uchi_UfFy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 10 lut 2005, 21:38
Tylko wiesz, Rasiak gra w drugiej czy trzeciej lidze angielskiej, która się bardzo różni poziomem od Premiership.Uchi_UfFy pisze:Nie teraz to rozumiem.Rasiak jest skutecznyw lidze angielskiej więc na powołanie mógł liczyć.Ale albo ja mam małą wyobraźnię albo coś, ale jak może w pierwszym składzie reprezentacji grać człowiek, który tylko trenujeLiverpool pisze:Ja uwżam że Rasiak nie powinien grać w kadrze. Janas go wystawia bo go lubi.![]()
![]()
.Rozumiem
Mógł być skuteczny, ale nie był skutecznya mimo to blokował miejsce.grrr
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bercik » 12 lut 2005, 2:03
Bercik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 gru 2007, 23:00
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio