i bardzo dobrze, bo powtarzania tego bełkotu, które uznajesz za argument nie zniese po raz drugi.Nie będę przeklepywał wcześniejszych post'ów bo sie śmietnik zrobi
Dziękuje, dobranoc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 gru 2010, 16:16
i bardzo dobrze, bo powtarzania tego bełkotu, które uznajesz za argument nie zniese po raz drugi.Nie będę przeklepywał wcześniejszych post'ów bo sie śmietnik zrobi
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 21 gru 2010, 18:44
I wzajemnie.(L)oczkerson pisze:i bardzo dobrze, bo powtarzania tego bełkotu, które uznajesz za argument nie zniese po raz drugi
Dziękuje, dobranoc![]()
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 21 gru 2010, 21:31
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 21 gru 2010, 22:05
czytałem i czytałem, nie wplątywałem się bo i po co. każdy ma swoją racjęulynif pisze:I wzajemnie.(L)oczkerson pisze:i bardzo dobrze, bo powtarzania tego bełkotu, które uznajesz za argument nie zniese po raz drugi
Dziękuje, dobranoc![]()
edit.
Oglądał już ktoś "Tron"? Jakie wrażenia? Mnie kusi do tego filmu jedynie Olivia Wilde. Bo poza nią nic nie ma na zwiastunach ciekawego, masa fosforyzujących uniformów i kilka jakichś jebanych świecących frisbee rodem od miłośników psów i ich wzajemnych igrasek nocnych.
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 gru 2010, 18:35
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 26 gru 2010, 1:46
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 26 gru 2010, 8:43
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 04 sty 2011, 11:26
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 04 sty 2011, 11:42
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 04 sty 2011, 13:49
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 12 sty 2011, 21:27
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 sty 2011, 0:57
Ja też i też jest to dla mnie obok Wyspy Tajemnic najlepszy film ostatnich 12 miesięcy. Świetna Portman (obok V jak Vendetta chyba najlepsza jej rola dla mnie), doskonała muzyka. No i jak zwykle niezwykle oryginalny Aranofsky, którego filmy uwielbiam.Premo pisze:Z kolei ja polecam obejrzeć 'Black Swan', z Natalie Portman w roli głównej. Nie widziałem co prawda jakieś oszałamiającej ilości filmów w zeszłym roku, ale jestem gotów zaryzykować stwierdzenie, że to najlepszy film 2010 roku, do spółki z Shutter IslandZ pewnością nie jest to film, który podejdzie każdemu. A czytając opis tego filmu można się zniechęcić, ale z czystym sumieniem mogę zarekomendować tę pozycję.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 13 sty 2011, 1:53
Mikkel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 sty 2011, 0:24
Dr.Football1
Mentor
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio