Sroga kara powinna dotknąć wszystkich tych, którzy są za słabi, aby prowadzić czystą rywalizację i posiłkują się układami.
Barcelona zła, niedobra bo zawodnicy Juve wolą grać w Katalonii zamiast w drugiej lidze
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lip 2006, 1:19
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 lip 2006, 1:31
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 26 lip 2006, 1:50
Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 lip 2006, 1:56
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 lip 2006, 1:59
przeginasz. Takie insynuacje niczemu nie służą i są bez sensu. Równie dobrze mogę napisać, że 'prawie na pewno' Milan kupował mecze tylko im nie udowodnili bo Silvio bla bla bla. Pytanie tylko po co tak pisać?Łukasz_ pisze:jestem prawie że pewien
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 lip 2006, 9:35
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lip 2006, 9:47
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 26 lip 2006, 18:06
PAP pisze:Występ AC Milan w eliminacjach piłkarskiej Ligi Mistrzów nie jest jeszcze przesądzony i będzie przedmiotem czwartkowych obrad Zespołu ds. Kryzysowych UEFA.
Milan, któremu we wtorek sąd apelacyjny zmniejszył karę za udział w aferze korupcyjnej, znalazł się na liście zespołów zgłoszonych do rozgrywek pucharowych przez Włoską Federację Piłkarską. Rzecznik UEFA poinformował, że Zespół ds. Kryzysowych w czwartek podejmie ostateczną decyzję w sprawie startu włoskich zespołów.
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lip 2006, 18:15
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 26 lip 2006, 18:27
Żadnych nadziei z tą decyzją nie wiąże bo nikomu w tej aferze nie kibicuje. Nie mam do tych klubów żadnych uprzedzeń czy animozji. Chciałbym tylko, żeby winni byli przykładnie ukarani i żeby kary odstraszyły od tego typu praktyk.Zaza pisze: Jeśli wiążesz jakieś nadzieje z Zespółem ds. Kryzysowych to nie radze.
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lip 2006, 18:37
deltinho pisze:Jak już nieraz pisałem na decyzję UEFY w sprawie występu Milanu w pucharach europejskich patrzę przez pryzmat roku 1994 i decyzję o wykluczeniu przez UEFĘ (a zgłoszonych przez PZPN) Legii i ŁKSu. Ciekawi mnie czy będzie jednolitość decyzji czy po raz kolejny potwierdzi się, że są równi i równiejsi. Bo sytuacja Milanu i dwóch klubów polskich jest niemal identyczna (ba - Legia i ŁKS nie miały żadnych wyroków, a tylko głosowanie na nadzwyczajnym zjeździe PZPN. Prokuratura natomiast umorzyła śledztwo.)
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 lip 2006, 21:02
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lip 2006, 0:26
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 27 lip 2006, 0:32
Zająłem się tym. Temat został zmieniony. Chyba, że macie ciekawsze propozycjeZaza pisze:może tez trzeba zrobić modyfikacje w temacie gdy juz po wyrokach.
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 lip 2006, 0:38
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio