Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 sie 2009, 13:23
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 31 sie 2009, 13:43
Kto tak sądzi (znowu coś wyrażone w liczbie mnogiej, nie za bardzo rozumiem po co mi to piszesz??!.Wilmore pisze:też się będzie sądzić, że Lech jest na poziomie Milanu czy innej Barcelony?
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 31 sie 2009, 13:57
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sie 2009, 16:37
gdzie narzekały. Ja nie potrafie znaleźć odpowiednich linków, nadal.Wilmore pisze:Marcin Kikut, Grzegorz Wojtkowiak, Tomasz Bandrowski, pierwsze z brzegu nazwiska, które na początku sierpnia narzekały na brak premii na ich kontach.
Skad ty to wziałes, skad ty to bierzesz. Wszedzie jest o tym cicho. Nie jest trudno znaleźć ten niby artukul, ktory raczej daje tyle co informacja kiedyś o tym co powiedzial Kasprzak o Wisle, czy jest na tym samym poziomie co Ebi w Lechu. Taka sama wiarygodność. nic dodac nic ujac.Wilmore pisze:GW miała bardzo wiarygodne źródła, a milczenie można prosto wytłumaczyć - po opłaceniu premii natychmiast po ukazaniu się artykułu nie było po prostu dalej o czym pisać.Ale, ale, taka ewentualność może być zbyt trudna do wykoncypowania, nie?EDIT: skoro doszły do mnie informacje na temat uzasadnienia występu z Cracovią, to należy spodziewać się, że więcej piłkarzy nie miało tych premii wypłaconych.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 sie 2009, 16:50
To samo mogę powiedzieć o Tobie, z tą różnicą, że na temat braku wypłat dla piłkarzy Lecha wie masa osób, które tych piłkarzy znają w jakimkolwiek stopniu, a także czytelnicy Wyborczej, która od nich się o tym dowiedziała - jestem dziwnie przekonany, że dziennikarz pisząc artykuł miał źródło od tych samych piłkarzy, raczej byłoby wiadomo, gdyby jakiś inny puścił farbę.Doszły cie informacje chyba od babci, bo nigdzie nie ma wzmianki na ten temat. Bujasz.
Pewnie, poza artykułem w największym ogólnopolskim dzienniku.Wszedzie jest o tym cicho.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sie 2009, 20:49
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 sie 2009, 20:53
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 31 sie 2009, 21:13
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 wrz 2009, 16:55
Gdzie narzekały u Towich znajomych czy może w twojej głowce.Wilmore pisze:Marcin Kikut, Grzegorz Wojtkowiak, Tomasz Bandrowski, pierwsze z brzegu nazwiska, które na początku sierpnia narzekały na brak premii na ich kontach.
Ja po co, jesli taka wybuajała sytuacja by zaistniala napewno by z nim rozmaiwało 10 dziennikarzy, nie jakiś szarak.Wilmore pisze:Jeśli dasz radę - porozmawiaj sobie z Bandrowskim.A wtedy zaneguj to, co napisałem.
Moze Towi znajomi to własnie Wojtkowiak, Kikut czy Bandrowski. Znajmo ci mowili, [k****] mac dobrze, ze nei dzieci z pisakownicy. Moze oni by byli naprawde jakims argumentem.Wilmore pisze:A rozmów ze znajomymi, którzy informowali mnie o zaległościach w Lechu, nie nagrywałem i nie będę nagrywać tylko dlatego, że ktoś zaślepiony wierzy w to, co mówią bezpośrednio zainteresowani winni, to nie moja sprawa. Napisałem, co się mówi o porażce z Cracovią, jakie były jej motywy, wybacz, że nie mam aż takich znajomości, by pokazać Ci wydruki z kont i ostatecznie udowodnić, że nie zmyśliłem sobie ani ja, ani ludzie Lechowi bliżsi, zaległości w opłatach.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 wrz 2009, 18:13
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 29 wrz 2009, 18:51
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 wrz 2009, 18:53
Ryszard Wieczorek jest wolnyProblem tylko, że aktualnie nie ma kogo zatrudnić.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 29 wrz 2009, 18:54
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 29 wrz 2009, 18:57
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 wrz 2009, 18:59
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio