AC Milan (zbiorczy) - Strona 71

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lip 2005, 18:33

Zaza ten typ moze byc niezły w tamtym sezonie w 36 meczach strzelił 36 bramek :shock: ma 1,85 cm wazy 75 kg podobne warunki co Pipo.
Jednak to dzisiaj beda pokazane nowe stroje Milanu a debiut w meczu bedzie podczas spotknia z Czelsji w niedziele.
EDIT:widze ze mnie wyprzedziłes :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 18:41

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Zaza ten typ moze byc niezły w tamtym sezonie w 36 meczach strzelił 36 bramek :shock: ma 1,85 cm wazy 75 kg podobne warunki co Pipo.
:shock: 36 na 36 tego nie widziałe wiem że w tym już strzelił 9 ale koleś mógł by sie przydać :D Ja pisza o oficjalnej ofercie 1,5 miliona to może na dwóch milionach stanąć :) Ciekawe jak koles gra bo jakoś nie kminiego :)

Cruzeiro ?? To tam Milan oddał Rivaldo ?? Bo już nie pamietam ??

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 29 lip 2005, 19:23

Xaver chyba jednak nie dzisiaj.
Jednak miałem racje ;)

fred'a kojarze tylkoz tego że w managerach był zawsze dużym talentem. Statystyki ma imponujące.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 23:49

Xaver doczekałeś się prezentacji :D

Nowe tykoty rossonerich na przyszły sezon :!:

Obrazek

Obrazek

70 euro za sztuke w tych barwach. Są wypas podobaja mi sie
bardzo.

Hunter wiesz cos nowego o Brazylijczyku :?: Fredzie :roll:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 30 lip 2005, 1:21

No bardzo ładne, podkreślają barwy, tylko jestem ciekaw, czy tył dalej na złoto 8) ? Szkoda, że zamiasto kochanego Opla będzie jego model Zafira, ale rozumiem, że reklama to reklama.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 30 lip 2005, 10:43

Bogi tył dalej na złoto :wink:
Co do Freda to dowiedziałem sie tego iz został dwa razy pod rzad najlepszym strzelcem w lidze.
Mnie zastanawia (gdyby) przyszedł to czy wygryzł by ze skladu Sheve badz Gile :?: raczej watpie ale jego osiagniecia sa godne uwagi cos w nim musi byc jezeli strzela tyle bramek.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lip 2005, 10:51

Hunter chyba troche przesadziłeś :D Nie sadzisz że jak miał by naprawde potencjal do tego by wygryść ktoregoś z podstawowych napastników to już by go tam nie było :roll: z drugie strony dwa razy nr. 1 klasyfikacji strzelców budzi respekt. I na pewno cos potrafi. I warto szukac takich.

Jak Milan złozył oferte 1,5 i została (chyba) odrzucona to chyba na maxa 2,5 mogą się zatrzymac. 83 rocznik i już tak strzela. Właśnie o to mi chodziło by juz nie kupowali kolejnego znanego napastnika tylko takiego który wejdzie w lidze zewnątrz. Jak by przyszedł Corradi to juz by tak nie było. Za takie pieniądze powinni "zaryzykować" i go kasnąć.

Obrazek

Koszulki ładne nie ?? 8) Nie mogłem wczoraj znaleśc ale chyba z napisałe "wlasnym" na placech 90 euro i napis złoty jak Hunter pisze. Mozna tez chyba wybrać kolor tym bardziej jak zamawiasz własnym napis co innego gdy juz oficjalne klubowa koszulka.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 30 lip 2005, 10:59

dawąć tego freda.Niech łysy pomyśłi i wyłoży odpowiednią sumke

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 30 lip 2005, 14:58

Dzis swoje 61 urodziny ochodzi Adriano "łysy" Galliani :D :wink:
W Milanie pojawił sie w 1986 roku wraz z Sylvio .
W tym czasie Milan zdobył 7 mistrzowskich tytułów ,1 puchar Włoch ,5 Superpucharów Włoch ,4 Superpuchary Mistrzów i 2puchary Interkontynetalne.
Galliani zaskocz nas czyms specjalnym jeszcze w tym mercato i powieksz jeszcze swoja kolekcje.
Obrazek

P.S. Mecz Milanu z Czelsji bedzie na Canale 5 ale niesety mozliwe jest ze ten mecz zakoduja :? w poniedziałek o 18:30 na Eurosporcie jest retransmisja.

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 30 lip 2005, 15:58

*_For_zaza_Milan_* pisze: Są wypas podobaja mi sie bardzo.
Srednie :P Adidas niczym nie zaskoczyl a wedlug mnie ubiegloroczne byly ladniejsze.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Hunter wiesz cos nowego o Brazylijczyku :?: Fredzie :roll:
Widze ze swoje informacje pobierasz z jednego zrodla: forum acm.pl :P
*_For_zaza_Milan_* pisze: Jak Milan złozył oferte 1,5 i została (chyba) odrzucona to chyba na maxa
Wedlug menadzera Milan zlozyl "smieszna" oferte a 1,5 mln to 15% ktore ma otrzymac sam menadzer. Jasno wynika z tego ze Milan proponuje 10mln.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lip 2005, 16:08

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Dzis swoje 61 urodziny ochodzi Adriano "łysy" Galliani :D :wink:

W Milanie pojawił sie w 1986 roku wraz z Sylvio .
W tym czasie Milan zdobył 7 mistrzowskich tytułów ,1 puchar Włoch ,5 Superpucharów Włoch, 4 Superpuchary Mistrzów i 2puchary Interkontynetalne. Galliani zaskocz nas czyms specjalnym jeszcze w tym mercato i powieksz jeszcze swoja kolekcje..
Wszystkiego najlepszego szefie :!: Na zawsze rossonero :!: Zdrowia i nadal tak efektownej pracy i takich żniw :D :twisted:
P.S. Mecz Milanu z Czelsji bedzie na Canale 5 ale niesety mozliwe jest ze ten mecz zakoduja :? w poniedziałek o 18:30 na Eurosporcie jest retransmisja.

Nie koniecznie zakodowany :) Bo trofeo Tim tez zanosiło sie na zakodowane. A powiedz mi na jakim kanale podaja że bedzie mecz w tv na www.acmilan.pl ?? w telewizorze bo nie czaje tego znaku :D

Hunter jak tam temat Freda :) widziałeś sports.it :roll:

Dj Juve fajne koszulki bo np ten kołmierzyk jest inny barwch "żywsze' tylko szkoda że nie sam Opel :roll: ale nie ma problemu to juz nie od nas zalezy :lol: i tak trzeba kupić :twisted:

Fred ?? troche o nim juz to sie pisze szybki jestes :lol: calciomercato było szybsze :lol:

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 30 lip 2005, 16:16

*_For_zaza_Milan_* pisze: Dj Juve fajne koszulki bo np ten kołmierzyk jest inny barwch "żywsze' tylko szkoda że nie sam Opel :roll: ale nie ma problemu to juz nie od nas zalezy :lol: i tak trzeba kupić :twisted:
Rzecz gustu :P Ale kupywac trzeba :] Ja juz zbieram na koszulke Juve.

p.s.
adidas zrobil przecene koszulek Milanu, 160zl. za biala z zeszlego sezonu (przynajmniej u mnie :wink: ).

*_For_zaza_Milan_* pisze:Fred ?? troche o nim juz to sie pisze szybki jestes :lol:
Nie bardzo interesuje sie perypetiami transferowymi Milanu, lecz kiedy odwiedzam forum acm.pl zagladam to tematu.
*_For_zaza_Milan_* pisze:calciomercato było szybsze :lol:
Na ta strone nie zagladam.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 30 lip 2005, 16:19

Widziałem Milan nadal sie o niego stara.
tym razem namawia go Kaka' :D na gre w Milanie.
Sytuacja jest troche dziwna bo Cruzeiro posiada 75 % praw do niego 15% menadzer (jego brat) a 10% Feyenoord :shock:
Chca za niego 10 mln a Kake mielismy za 8 :?

Ha Paolo przyznał sie ze poradził Vieriemu azeby ten przyszedł do Milanu.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 lip 2005, 16:26

DjJuve pisze:Adidas zrobil przecene koszulek Milanu, 160zl. za biala z zeszlego sezonu (przynajmniej u mnie :wink: ).

Biała już mam i to właśnie z popszedniego sezonu. Jeszcze OPEL sam jest. Kiedyś kupowalem takich których nie miałe ale teraz juz nie da sie tak. Dla tego poluja tą nową. A Chłopaczek nagrał mi faze z tym by miała on napis na placach Zaza :twisted: i bez numeru ... Było by cool trzeba tylko mięc karte bankowa i troche kumać sprawe. Tylko troche szkoda tyle wydać i nic wiecej nie kupić a tam nawet pościel Milanu jest. :roll: Oczywiście tego nie planuje ale np. koszulke treningoiwa tu już tak. Bo aż grzech nic wiecej nie zamawiac i tu jest sprawa kasy ...

O Fredzie nie tylko calciomercato pisało, nawet cos tv wspomniala ale to moze byc taka ladna plota. Jak pisza o ofertach to juz ładnie tylko coś Łysy milczy na ten temat. Może urodziny świątuje ostro :twisted: Niech robią co chca jak mial by to byc tak trafny transfer jak Kaki to daj Boże. Lenoardo działa działa chłopie 8)

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 30 lip 2005, 16:32

Ja narazie czekam na informacje z pewnego zrodla :wink: Znajomy kibic moze zalatwi mi koszulke na nowy sezon (naturalnie oryginal tylko z tanszego zrodla) po dobrej cenie bo 70 ojro to lekka przesada.
Tymczasem na dniach moj brat ma przywiesc mi z Londynu za 25 funtow koszulke z ubieglego sezonu (bedzie juz druga :) )

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”