Ostrzeżenia - komentarze - Strona 71

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 cze 2005, 1:13

Śmiech na sali :roll:.

A tak wogóle o co chodzi?

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 04 cze 2005, 1:32

piwus pisze:
A tak wogóle o co chodzi?
No opróćz tych, sorry... tego niesłusznego WP to nie wiem. Acha no i pracę modó na forum, chyba tyle.

wojtas1990
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtas1990 » 04 cze 2005, 8:30

WARING!!!!!!!!

JEŚLI KTOŚ NIE LUBI DRUŻYNY AC MILAN TO MACIE JEJ NIE OBRAŻAĆ ALBO ZDEFINIOWAĆ SWOJĄ WYPOWIEDZ,JASNE!!!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2005, 10:28

chyba na końcu twojego zdania powinien znaleźć się znak zapytania, nie przypadkiem :?: :?: :?:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 cze 2005, 10:31

wojtas1990 pisze:WARING!!!!!!!!

JEŚLI KTOŚ NIE LUBI DRUŻYNY AC MILAN TO MACIE JEJ NIE OBRAŻAĆ ALBO ZDEFINIOWAĆ SWOJĄ WYPOWIEDZ,JASNE!!!
Juz sie ciebie boje burolu.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 04 cze 2005, 10:40

wojtas1990 pisze:WARING!!!!!!!!

I odwrotnie. Nie tylko kibice Juve obrażają Milan, kibice Milanistów klną na Bianconerich np. Zaza.

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 04 cze 2005, 12:03

No, doczekam sie odpowiedzi?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 cze 2005, 13:22

BUNCH pisze:No, doczekam sie odpowiedzi?
No pewnie, że dostaniesz odpowiedź 8) To jedno WP było za nabijanie. Specjalnie odpowiedziałes głupim tekstem Pisakowi i za to dostałeś WP. Chcesz załapać następne? to kłóć się dalej!

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 cze 2005, 15:22

piotrek256 pisze:Wnioskuje o bana dla Zazy. Jak nauczy się pisać w miare normalnie to ewentualnie mógłby wnieść wniosek o powrót. I to pisze serio. Mathiaska zbanowaliście za nabijanie czyli obniżanie poziomu forum a dokładnie to samo robi Zaza swoimi pseusdo postami. Aaa to samo dsotyczy się taty Zazy .
Apeluje o rozpatarzenie poyższej sprawy.

A także o WP (choć jak dostanie bana to już mu możecie darować WP) za obrażanie mnie jak i moia rodzine
*_For_zaza_Milan_* pisze: Lepiej wnioskuj do rodziców żeby już takiego modelu nie wypuszczali z taśmy ..
Jak i obrażanie klubu,kibiców
Dj Juve pisze:Oto argumenty za banem dla pana *_For_zaza_Milan_*
„Bo są mistrzem ale zarazem Kur.. szma.. i koksieże” (obraza klubu), „Juve to kosy i zakaly” (obraza klubu), „Judasza w składzie” (obraza zawodnikow), Prostak Moggi (obraza Luciano Moggiego). Do tego debilizm którego nie da się nie zauważyć i brak znajomości podstawowych zasad ortografii. Moderatorzy tego forum- czy Wy naprawde nie widzicie co wyprawia ten czlowiek?
A i za umieszczenie zdjęcia Moggiego gdzie jego twarz jest zmieszna z gównem też należy się ' nagroda'

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 cze 2005, 15:54

piotrek256 pisze:
piotrek256 pisze:Wnioskuje o bana dla Zazy. Jak nauczy się pisać w miare normalnie to ewentualnie mógłby wnieść wniosek o powrót. I to pisze serio. Mathiaska zbanowaliście za nabijanie czyli obniżanie poziomu forum a dokładnie to samo robi Zaza swoimi pseusdo postami. Aaa to samo dsotyczy się taty Zazy .
Apeluje o rozpatarzenie poyższej sprawy.

A także o WP (choć jak dostanie bana to już mu możecie darować WP) za obrażanie mnie jak i moia rodzine
*_For_zaza_Milan_* pisze: Lepiej wnioskuj do rodziców żeby już takiego modelu nie wypuszczali z taśmy ..
Jak i obrażanie klubu,kibiców
Dj Juve pisze:Oto argumenty za banem dla pana *_For_zaza_Milan_*
„Bo są mistrzem ale zarazem Kur.. szma.. i koksieże” (obraza klubu), „Juve to kosy i zakaly” (obraza klubu), „Judasza w składzie” (obraza zawodnikow), Prostak Moggi (obraza Luciano Moggiego). Do tego debilizm którego nie da się nie zauważyć i brak znajomości podstawowych zasad ortografii. Moderatorzy tego forum- czy Wy naprawde nie widzicie co wyprawia ten czlowiek?
A i za umieszczenie zdjęcia Moggiego gdzie jego twarz jest zmieszna z gównem też należy się ' nagroda'
Nie macie sie co trudzic, zaza jest nie tylkalny, jezeli nie dostal za dwa konta bana, to za to tez nie dostanie.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 04 cze 2005, 16:00

Jeżeli Zaza nie dostanie chociaż 2WP , to ja mam w dupie takie forum i prosze wtedy o usunięcie mojego konta.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 cze 2005, 16:12

Dostał 6, ale proszę nie histeryzujcie tak z kablowaniem userów, bo następnym razem udam, że nie widzę tego :roll:. Nikogo nie traktuję jak świętą krowę, ale Zaza produkuje się najwięcej z nas wszystkich, więc nie jestem w stanie przebrnąć przez jego wszystkie wypowiedzi...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 cze 2005, 16:15

piwus pisze:Dostał 6, ale proszę nie histeryzujcie tak z kablowaniem userów, bo następnym razem udam, że nie widzę tego :roll:. Nikogo nie traktuję jak świętą krowę, ale Zaza produkuje się najwięcej z nas wszystkich, więc nie jestem w stanie przebrnąć przez jego wszystkie wypowiedzi...
Jeszcze dwa za podpis, i bye bye.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 cze 2005, 16:18

Niektórzy mi przypominają pewien krakowski klub. Bardziej anty, niż pro :roll:. Smutne...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 04 cze 2005, 16:32

piwus pisze:Niektórzy mi przypominają pewien krakowski klub. Bardziej anty, niż pro :roll:. Smutne...
ejj no sorry, kazdy widzi jaki on jest, i tylko mody go trzymaja na tym forum.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”