AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 702

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 16 wrz 2009, 1:12

co za jebany kretyn!
powinni zawiesic idiote

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 922

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 16 wrz 2009, 7:39

Tylko jakoś nikt nie zauważył, że obaj zawodnicy wchodzili wślizgiem i dwoma wyprostowanymi nogami :afro:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 16 wrz 2009, 8:38

Wynik wypaczony, jesli faktycznie byl spalony. Zadne beznadziejne tlumaczenia tego nie zmienia.
Flaminiego niezle pojebalo. Powinien wyleciec z boiska. Takze niestety, ale zwyciestwo zawdzieczacie arbitrom.
:stop:
wam sedzia podarowal zwyciestwo, nam odebral.
co za bezczelne stworzenia, Ci kibice Milanu, podwazaja nawet fakty.
Przypomniec ci ostanie zdarzenia z meczu Juve- Lazio ? Powinnienes siedziec cicho , bo Juventus ostanio nalezy do wyjatkowo cudownie wspieranych przez sedziow .

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2009, 10:06

Nie dość, że Juventus dzięki sędziemu nie przegrywał z Lazio 0:1, a z Bordeaux absolutnie nie wolno mówić, że Wam odebrał zwycięstwo, bo równie dobrze Francuzi mogli strzelić bramkę na 2:1, Francuzi wcale nie byli gorsi z tego, co widziałem na skrótach.
Mecz z Marsylią absolutnie został przez sędziego przekręcony i nie popieram słów myhalek_acm, bo moim zdaniem ta bramka nie powinna zostać uznana, a Marsylia dzięki temu wiele straciła, bo była do tego momentu chyba minimalnie lepsza (aczkolwiek mecz na 0:0 moim zdaniem).
Ale wypominanie tego przez kibiców Juventusu po ostatnim meczu z Lazio jest równie kuriozalne, jak wypełnianie komukolwiek błędów przez Interistów po ostatnich trzech latach.

Flamini zasłużył na żółtą, znaleźliby się krewcy sędziowie, którzy by go od razu wyrzucili, ale żółta jest absolutnie zasłużona - a jeśli kogoś wyrzucić w ogóle, to obu piłkarzy, bo obaj zdecydowali się na identyczne zagrania. Moim zdaniem decyzja sędziego była w porządku.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6628

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 wrz 2009, 11:45

myhalek_acm pisze:Przypomniec ci ostanie zdarzenia z meczu Juve- Lazio ? Powinnienes siedziec cicho , bo Juventus ostanio nalezy do wyjatkowo cudownie wspieranych przez sedziow .
Ostatnio? Czyli gdzie nas sędzia wsparł poza tym, że słusznie nie uznał gola Lazio i uznał gola ze spalonego w meczu z Bordeaux?
Wilmore pisze:Nie dość, że Juventus dzięki sędziemu nie przegrywał z Lazio 0:1, a z Bordeaux absolutnie nie wolno mówić, że Wam odebrał zwycięstwo, bo równie dobrze Francuzi mogli strzelić bramkę na 2:1, Francuzi wcale nie byli gorsi z tego, co widziałem na skrótach.
No sorry ale gol ze spalonego to gol ze spalonego. I dlaczego nie można mówić, że odebrał nam zwycięstwo? Bo Francuzi mieli swoje sytuacje? Prawidłowo nam gola nie strzelili. No i widzę, że z tobą to jak z babą. O meczu z Lazio już gadaliśmy, pokazaliśmy Ci że gol był nieprawidłowy, ucichłeś, a teraz znowu zaczynasz swoją gadkę.

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 16 wrz 2009, 11:48

To nie pierwsze tego typu wejście Flamsa. Ja pamietam, że jeszcze w Arsenalu zdarzały mu się takie zagrywki. No ale co zrobić, kiedy umiejętności nie starcza.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 wrz 2009, 11:49

Wejście Flaminiego było na czerwoną. Oboma nogami prosto w zawodnika rywala :roll: Jak takie wejścia nie są na czerwoną to co jest?

Davson
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Davson » 16 wrz 2009, 13:28

Ten Wilmore to tak zawsze, czy to jakiś niesmaczny żart to co on wypisuje?

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 wrz 2009, 13:34

On tak zawsze, a raczej nawet bardziej :P

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 wrz 2009, 14:59

Flamini powinien podziekować sędziemu, że dokończył to spotkanie. To wejście + kilka innych to jak dla mnie czerwona. Po raz kolejny kiedy oglądam mecz Milanu widzę tego idiote wchodzącymi wyprostowanymi nogami w przeciwnika. Nie umie inaczej robić wślizgów? On właściwie skacze, a nie robi wślizg. W Audi Cup tak samo wchodził.
Wilmore, obaj żółta kartke? Żartujesz. Oglądnij sobie jeszcze raz tą sytuację. On nawet w piłkę nie celował, po prostu z rozpedu skoczył, bo tego nawet wślizgiem nie można nazwać. Francuz (ten z Marsyli) wyraźnie miał zgiete ogi i atakował piłkę, za to Flamini nie wiem co chciał zrobić, bo na atak w piłkę to nie wygladało.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 16 wrz 2009, 17:01

gilardino11 pisze:Czech to sie przy całym szacunku z obecną formą do Poloni Bytom nie nadaje.
Miałem skomentować mecz Milanu, ale zacznę od tego.Generalnie to myślę, że oglądając mecze to marnujesz czas - lepiej wróć do podstawówki na lekcję j.polskiego.

Co do meczu.Marsylia przegrała nie zasłużenie.Gospodarze przeważali prawie przez całe spotkanie.Co do gry Milanu to wydaje mi się, że wygrali doświadczeniem.Po profesorsku zagrał Seedorf [ wg. mnie najlepszy w Milanie ],dołożył swoje super Pippo - mimo, że pierwsza bramka ze spalonego oraz mógł się podobać Pato.Reszta zespołu bezbarwnie.Czytałem komentarze przez sezonem i nie było na tym forum zachwytu - po wczorajszym meczu zrozumiałem dlaczego.Milan po prostu jest słaba drużyną, nie wiem czy Leonadro to dobry trener czy nie, ale pewne jest, że z gówna bata nie ukręci.Defensywa powiedzmy delikatnie średnia, Brandao i Niang przy odrobinie wysiłku potrafili zakręcić Nestą czy Silvą.W drugiej linii to jedynie podobał mi się Seedorf, który kierował grą, uspokajał, reszta Ambrosini i Flamini nic specjalnego i mimo, że są to pomocnicy usposobieni defensywnie to Lucho czy Cheroy dochodzili do strzałów z 20-25 metrów .Co do ataku - chyba Wasza najlepsza formacja.W bramce też nic specjalnego, nie było widać jakiejś pewności siebie u Waszego bramkarza.

Reasumując - słaby mecz, Marsylia nie powinna przegrać, ale brawa dla ACM za cwaniactwo, ale z taką grą i składem to zawojowanie LM będzie nie możliwe.

Pozdrawiam.

E : Wejście Flaminiego ''saneczkami'' jak najbardziej na czerwoną kartkę.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1302

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2009, 18:18

W bramce też nic specjalnego, nie było widać jakiejś pewności siebie u Waszego bramkarza.
Ty lepiej zacznij oglądać mecze innych drużyn.Jakbyś zauważył to Storari jest 2-3 bramkarzem Milanu i nie ma co wymagać od niego nie wiadomo czego jestem ciekaw czy w Bundeslidze w najlepszych drużynach 3 bramkarz jest na takim poziomie :roll:

Wejście Flaminiego na czerwoną kartkę.Jednak jego rywal w walce o piłkę również powinien dostać żółtą kartkę bo próbował zrobić to samo(krzywdę swojemu rywalowi) a że nie miał wyprostowanych nóg z tego tylko powodu żółta.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 16 wrz 2009, 18:27

gilardino11 pisze:Ty lepiej zacznij oglądać mecze innych drużyn.Jakbyś zauważył to Storari jest 2-3 bramkarzem Milanu i nie ma co wymagać od niego nie wiadomo czego jestem ciekaw czy w Bundeslidze w najlepszych drużynach 3 bramkarz jest na takim poziomie
:arrow:
EnJoy's pisze:Czytałem komentarze przez sezonem i nie było na tym forum zachwytu - po wczorajszym meczu zrozumiałem dlaczego.
Wynika z tego, że pierwszy raz oglądałem mecz Milanu bo Serie A jakoś nie zbyt oglądam, i pierwszy raz widziałem tego bramkarza w akcji.Nie podobał mi się, a że Leondaro wystawił 3. bramkarza to już nie mój interes.Jednak nie zmienia to faktu, że nie jest zbyt pewnym bramkarzem.
Moje opinie na temat Waszej gry czerpię z wczorajszego meczu gdzie Marsylia była lepszą drużyną + z obserwacji wyników Serie A [ Inter czy Livorno ].

E : Na Audi Cup jeszcze oglądałem mecze ACM.

Pozdrawiam.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2009, 18:52

Wejście Flaminiego było na czerwoną. Oboma nogami prosto w zawodnika rywala
Dobrze, mogę się zgodzić, że należała mu się czerwona, jeśli piłkarz, który wchodził w niego tak samo, również tę czerwoną w Twoim odczuciu dostanie. No, ostatecznie żółtą, bo jego wejście nie było aż tak ostre. Jednak skoro sędzia nie ukarał wcale gracza OM, to żółta dla Flaminiego jak najbardziej prawidłowa.
Czyli gdzie nas sędzia wsparł poza tym, że słusznie nie uznał gola Lazio
Mylisz się. Ale dopóki nie zmienisz przynależności klubowej, to nikt Ci tego nie udowodni.
Jakbyś zauważył to Storari jest 2-3 bramkarzem Milanu
2, tylko po Christianie. Brazylijczyk jest na wylocie, a Roma to drugi Fiori. Storari natomiast po meczach w lidze i wczorajszym spotkaniu (za wyjątkiem błędu przy bramce, poważnego błędu) udowodnił, że ma możliwości nawet na pozycję numer 1 w Milanie. Choć to jego piąstkowanie przyprawia mnie o palpitację serca przy każdej okazji, jak dotąd jednak jest bezbłędny.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6628

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 wrz 2009, 19:05

Wilmore pisze:Mylisz się. Ale dopóki nie zmienisz przynależności klubowej, to nikt Ci tego nie udowodni.
No to powiem inaczej: przekonaj mnie, że tam nie było spalonego.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”