Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 16 wrz 2009, 1:12
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 16 wrz 2009, 7:39
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 16 wrz 2009, 8:38
Wynik wypaczony, jesli faktycznie byl spalony. Zadne beznadziejne tlumaczenia tego nie zmienia.
Flaminiego niezle pojebalo. Powinien wyleciec z boiska. Takze niestety, ale zwyciestwo zawdzieczacie arbitrom.
Przypomniec ci ostanie zdarzenia z meczu Juve- Lazio ? Powinnienes siedziec cicho , bo Juventus ostanio nalezy do wyjatkowo cudownie wspieranych przez sedziow .wam sedzia podarowal zwyciestwo, nam odebral.
co za bezczelne stworzenia, Ci kibice Milanu, podwazaja nawet fakty.
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2009, 10:06
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 wrz 2009, 11:45
Ostatnio? Czyli gdzie nas sędzia wsparł poza tym, że słusznie nie uznał gola Lazio i uznał gola ze spalonego w meczu z Bordeaux?myhalek_acm pisze:Przypomniec ci ostanie zdarzenia z meczu Juve- Lazio ? Powinnienes siedziec cicho , bo Juventus ostanio nalezy do wyjatkowo cudownie wspieranych przez sedziow .
No sorry ale gol ze spalonego to gol ze spalonego. I dlaczego nie można mówić, że odebrał nam zwycięstwo? Bo Francuzi mieli swoje sytuacje? Prawidłowo nam gola nie strzelili. No i widzę, że z tobą to jak z babą. O meczu z Lazio już gadaliśmy, pokazaliśmy Ci że gol był nieprawidłowy, ucichłeś, a teraz znowu zaczynasz swoją gadkę.Wilmore pisze:Nie dość, że Juventus dzięki sędziemu nie przegrywał z Lazio 0:1, a z Bordeaux absolutnie nie wolno mówić, że Wam odebrał zwycięstwo, bo równie dobrze Francuzi mogli strzelić bramkę na 2:1, Francuzi wcale nie byli gorsi z tego, co widziałem na skrótach.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 16 wrz 2009, 11:48
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 wrz 2009, 11:49
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Davson » 16 wrz 2009, 13:28
Davson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 wrz 2009, 13:34
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 wrz 2009, 14:59
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 16 wrz 2009, 17:01
Miałem skomentować mecz Milanu, ale zacznę od tego.Generalnie to myślę, że oglądając mecze to marnujesz czas - lepiej wróć do podstawówki na lekcję j.polskiego.gilardino11 pisze:Czech to sie przy całym szacunku z obecną formą do Poloni Bytom nie nadaje.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 wrz 2009, 18:18
Ty lepiej zacznij oglądać mecze innych drużyn.Jakbyś zauważył to Storari jest 2-3 bramkarzem Milanu i nie ma co wymagać od niego nie wiadomo czego jestem ciekaw czy w Bundeslidze w najlepszych drużynach 3 bramkarz jest na takim poziomieW bramce też nic specjalnego, nie było widać jakiejś pewności siebie u Waszego bramkarza.
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 16 wrz 2009, 18:27
gilardino11 pisze:Ty lepiej zacznij oglądać mecze innych drużyn.Jakbyś zauważył to Storari jest 2-3 bramkarzem Milanu i nie ma co wymagać od niego nie wiadomo czego jestem ciekaw czy w Bundeslidze w najlepszych drużynach 3 bramkarz jest na takim poziomie
Wynika z tego, że pierwszy raz oglądałem mecz Milanu bo Serie A jakoś nie zbyt oglądam, i pierwszy raz widziałem tego bramkarza w akcji.Nie podobał mi się, a że Leondaro wystawił 3. bramkarza to już nie mój interes.Jednak nie zmienia to faktu, że nie jest zbyt pewnym bramkarzem.EnJoy's pisze:Czytałem komentarze przez sezonem i nie było na tym forum zachwytu - po wczorajszym meczu zrozumiałem dlaczego.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 wrz 2009, 18:52
Dobrze, mogę się zgodzić, że należała mu się czerwona, jeśli piłkarz, który wchodził w niego tak samo, również tę czerwoną w Twoim odczuciu dostanie. No, ostatecznie żółtą, bo jego wejście nie było aż tak ostre. Jednak skoro sędzia nie ukarał wcale gracza OM, to żółta dla Flaminiego jak najbardziej prawidłowa.Wejście Flaminiego było na czerwoną. Oboma nogami prosto w zawodnika rywala
Mylisz się. Ale dopóki nie zmienisz przynależności klubowej, to nikt Ci tego nie udowodni.Czyli gdzie nas sędzia wsparł poza tym, że słusznie nie uznał gola Lazio
2, tylko po Christianie. Brazylijczyk jest na wylocie, a Roma to drugi Fiori. Storari natomiast po meczach w lidze i wczorajszym spotkaniu (za wyjątkiem błędu przy bramce, poważnego błędu) udowodnił, że ma możliwości nawet na pozycję numer 1 w Milanie. Choć to jego piąstkowanie przyprawia mnie o palpitację serca przy każdej okazji, jak dotąd jednak jest bezbłędny.Jakbyś zauważył to Storari jest 2-3 bramkarzem Milanu
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 wrz 2009, 19:05
No to powiem inaczej: przekonaj mnie, że tam nie było spalonego.Wilmore pisze:Mylisz się. Ale dopóki nie zmienisz przynależności klubowej, to nikt Ci tego nie udowodni.
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio