Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 lis 2010, 22:30
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lis 2010, 22:31
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 lis 2010, 22:32
Do ludzi, którzy smrodzą innym nie myśląc o tym, że może to komuś przeszkadzać tylko dlatego, że nie wytrzymają paru godzin bez trucia się dymem.Cris7 pisze:do kogo chcecie mieć pretensje?
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 15 lis 2010, 22:51
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 lis 2010, 22:52
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 15 lis 2010, 22:57
Wystarczy że stworzą np. "bar dla palących", albo "pub dla palących i niepalących" i będzie legalne, czemuż by nie?bartbuks pisze:Dziś przyszło mi na myśl coś innego. Ludzie zaczną organizować tzw "nielegale", czyli puby gdzie możesz sobie napić się i zapalić.
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 15 lis 2010, 23:13
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 15 lis 2010, 23:17
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 lis 2010, 23:18
Używasz przeglądarki Chrome? Ja np też nie miałem, wczoraj się pokazały owe reklamy, lecz uaktualniłem przeglądarke i adb i jest okulynif pisze:Właśnie mam, i jeszcze parę dni temu blokował stąd moje pytanie, może coś się zmieniło po stronie serwisu.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 15 lis 2010, 23:20
ulynif
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 16 lis 2010, 1:04
brzycho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 16 lis 2010, 1:07
Wg prawa nie, ale czy:brzycho pisze:Czy na stadionie będę mógł sobie legalnie skopcić szluga?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 lis 2010, 2:29
Szczytem hipokryzji są palacze który nie mogą wytrzymać godziny w pubie ale latają sobie samolotami i jakoś po pare godzin mogą wytrzymaćPalacz nie wytrzyma bez fajki w pubie
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 16 lis 2010, 2:57
A co to za porównanie ?? Ja w pracy jako kucharz też nie bardzo moge palić to wytrzymam jak musze... jak jade w trase też nie pale bo nie toleruje palenia w aucie... "bezsensowana ustawa, jest ich długa lista"...Magnum pisze:Szczytem hipokryzji są palacze który nie mogą wytrzymać godziny w pubie ale latają sobie samolotami i jakoś po pare godzin mogą wytrzymaćPalacz nie wytrzyma bez fajki w pubie
kyloloko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 16 lis 2010, 7:36
Żebyś bartbuks wiedział. Mój znajomy właśnie otwiera na dniach lokal. I postanowił iść za przykładem zza zachodniej granicy, tzn. Niemiec, gdzie po wprowadzeniu takiej samej ustawy dotyczącej palenia w jakimś tam landzie właściciele zaczęli instalować tabliczki na drzwiach "TYLKO dla palących"(swego czasu było o tym dość głośno). Mało tego- człowiekiem jest ogarniętym i po analizie wszelakich praw polskich, których nie każdy śmiertelnik może pojąć chooja mu mogą zrobicbartbuks pisze: Ludzie zaczną organizować tzw "nielegale", czyli puby gdzie możesz sobie napić się i zapalić. Polskie prawo da się ominąć, bo jest niedopracowane. To kwestia czasu...
haha już widzę tych strażników moralności przeciskającą się przez kilkutysięczną ciżbę, by wlepić mandat jakiejś niedowidzącej panibrzycho pisze:Czy na stadionie będę mógł sobie legalnie skopcić szluga?
rati
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio