Albo sprzedawać pluszowe etui do butelek z wódką o wyglądzie Peszki.
RLG

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 23 maja 2018, 18:56
NA pewno byłeś bliżej niż reszta
Oczywiście, że nie. Tylko nie lubie mentalności ludzi, którzy nie znając się, lubią wypowiadać się, jakby byli najmądrzejsi. Odnośnie specjalistów - tak jak wspomniałem, byłem u 2 ortopedów. Pierwszy w zasadzie polecił mi coś co bardziej jemu się opłacało, niż mi i kosztowało mnie leczenie u niego jakieś700zł, a nie dało kompletnie nic. U drugiego byłem sprawdzić, czy nie mam jakichś złamań itd - stwierdził, że w tej kwestii jest wszystko ok.futbolowa pisze: Myślisz, że to jest wymądrzanie się dla zasady? Wyraz złej woli? Akurat co najmniej połowa stałych bywalców domku uprawia jakieś sporty i nieraz narzeka na kontuzje różnego rodzaju.
Na Twoim miejscu już dawno zastanowiłabym się, czy ci "specjaliści" są cokolwiek warci, skoro sytuacja się nie poprawia. Jakoś profesjonalni sportowcy taką ścieżką nie podążają.
Właśnie nie do końca. Wczoraj sam fizjo powiedział mi, żebym przez następne 2 tygodnie uprawiał sport z użyciem nóg min. 3 razy w tygodniu. Przestać mam na kilka dni, jakby sięzrobił stan zapalny, natomiast powiedizał mi też, co mam robić, żeby do niego nie doprowadzić.sickstick pisze: Ja się od 10 lat męczę z wszelkimi kontuzjami kostki. Kości nigdy poprzestawianych nie miałem, ale więzadła miałem nawet pozrywane, achilles też swoje przeżył. W piłkę z tego powodu już w ogóle od dawna nie gram, bo jak sam DDK to niezwykle trafnie niedawno opisał - przestało sprawiać przyjemność kiedy w większości sytuacji trzeba było odstawiać nogę. Także jakieśtam myślę obszerne rozeznanie w temacie mam (btw nie podoba mi się te #clonermentality, że trzeba podpierać opinię obeznaniem). I o ile zgadzam się że odstawienie nogi na poduchę i nie używanie jej to najgorsze co można w tej sytuacji zrobić (ponieważ więzadła się zastaną - mnie właśnie to zrobiono 10 lat temu i stąd tak długo się to ciągnie), to nadmierna eksploatacja jest równie fatalnym pomysłem. Noga wymaga rehabilitacji, ćwiczeń, siłowni - owszem, ale nie zapierdzielania za piłką gdzie staw skokowy jest narażony na szarpane obciążenia (starty, zwroty), nadmierne obciążenia (lądowanie na jednej nodze w pełnym biegu), obciążenia szarpano-nadmierne (lądowanie na jednej nodze w pełnym biegu przy jednoczesnej zmianie stabilności przez kontakt z rywalem), nie mówiąc już o samym bezpośrednim kontakcie z rywalem. Ja tam zwyczajnie DDK nie wierzę kiedy pisze że lekarz kazał mu katować nogę jak gdyby nigdy nic, może lekarz powiedział coś w stylu "powinieneś utrzymywać ją w pełnej sprawności" a DDK sam sobie dodał " Hur hur ide grać mecz z meczem". Myślę że tak to prędzej wyglądało.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RLG » 23 maja 2018, 19:03
RLG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 23 maja 2018, 19:14
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 23 maja 2018, 19:19
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 23 maja 2018, 19:37
Misiecznie przekraczam 6000 mil.ozob - ile robisz km miesięcznie?
ozob
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RLG » 23 maja 2018, 19:43
RLG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 23 maja 2018, 20:12
Rozmowa przez telefon rozprasza mnie tak samo, jak rozmowa z osobą, która siedzi obok.
Z tego co pamiętam nie mówiłem, że się bawie. Mówiłem, że rozmawiam przez telefon i nie ma dla mnie znaczenia, czy mam słuchawkę przy uchu, czy puszczony na głośnik czy bluetooth.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 23 maja 2018, 21:56

Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2018, 2:44
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 maja 2018, 3:11
Inaczej. Przed flaszka i po flaszce.Carbon pisze:Cloner przed północą:Cloner po północy:Spoiler:Spoiler:
ozob
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 maja 2018, 10:57
j1mmy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio