FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 708

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
misio
Zbanowany
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 08 lip 2008, 19:17

nie ma chyba glupszego i bardziej smiesznego klubu w europie...

mimo ze wiekszosc socios mieszka w barcelonie to na najwazniejsze glosowanie ktore ma rozstrzygnac o losach klubu przychodzi mniej niz 40% ludzi a reszta woli pic i imprezowac niz decydowac o swoim klubie
a z tych co przyszli wiekszosc glosuje na projekt ktory ma na celu zmienic caly klub w tak nieodpowiednim momencie
co wiecej,pojawiaja sie takze socios i nie jest ich tak malo ktorzy majac do wyboru dwie opcje oddaja niewazne glosy

najlepszy gracz druzyny ostatnich lat jest niechciany w klubie bo ma pierwsza powazna kontuzje od kilku lat a porcelanowy messi ktory strzela 6 bramek z gry w sezonie ma byc nowym liderem druzyny
w kadrze sa ludzie popierajacy terrorystow,opluwajacy innych zawodnikow,bijacy dziennikarzy,obrazajacy sie na kolegow za byle co,wstydziacy sie swoich dzieci,prezesem jest klaun ktory nie ma za bardzo wstydu co bylo widac podczas meczu z manu,na koszulkach reklamuja organizacje oszukajaca i okradajaca biedne dzieci,najwazniejsi zawodnicy druzyny robia sobie jaja z kibicow mowiac ze nie wiedzieli ile maja kartek,inni wstydza sie zagrac z realem gdy ten juz zdobyl mistrza,klub nie szanuje swoich gwiazd a kazdy kto odchodzi narzeka na ten klub.sprzedaja jednego z najlepszych pomocnikow swiata za 10mln druzynie ktora placi na ogol trzykrotnosc wartosci zawodnika a jeden z bardziej utalentowanych graczy mlodego pokolenia idzie do totenhamu za 1/3 ceny ktory ten klub placi za anonimowego benta bedac wczesniej wygwizdywanym przez socios mimo ze nic zlego nie zrobil,na stadionie oprocz dwoch meczow w sezonie panuje piknik a socios powtarzaja w kolko mes que un club i nie widza ze kibicuja najwiekszej chyba parodii wsrod klubow europejskich

apel do kibicow barcy-rozumiem ze pokochaliscie ten klub jak byliscie mali i do konca wszystkiego nie rozumieliscie ale na prawde jak zmienicie teraz klub to nikt nie bedzie uwazal was za sezonowcow,kazdy rozumie ze teraz wstyd kibicowac takiej druzynie.na pewno podoba wam sie gra innych klubow takze nie czekajcie.bo gorzej nie mozna trafic

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 08 lip 2008, 19:26

jezeli beda wybory na najwiekszego pajaca forum to wygrasz w cuglach. pomyliles dzieciaku niebo z gwiazdami odbitymi od powierzchni jeziora

mysle ze na szczescie nikt nie odpowie na ten stek bzdur ktory wyszedl spod twoich zapoconych paluszkow przypominajacych male serdelki. wiem ze teraz jest ogolnopolska akcja pt - 'internet w kazdej remizie' i zbiera ona swoje poklosie

ale naprawde mi zaiponowales. nie sadzilem ze ktos moze byc tak glupi, tak dziecinny, tak sfutrowany, tak...

podnieciles sie piszac te bzdury?

nie masz zielonego pojecia o klubie o ktorym piszesz, o zasadach w nim panujacych, o socios i ich ilosci, o tradycji tego klubu, etc, etc

komu kibicujesz misiu? a juz widze. milanowi. to wiele tlumaczy. jest w polsce grupa kibicow tego klubu ktorzy przynosza mu wstyd tylko tym ze istnieja i nauczyli sie pisac - lepiej lub gorzej ale jednak tworza jakies znaki laczace sie w slowa. totalna bufonada, wybujale ego i brak szacunku dla innych. mysle ze niektorym kibicom milanu jest wstyd za ciebie

przeczytalem te twoje 10 postow ktore udalo ci sie stworzyc i zalosc mnie ogarnela. w kazdym frustracja, ataki na innych, wycieczki osobiste i brak argumentow

idz juz lepiej spac dzieciaku. droga do domu daleka, mozesz wpasc po drodze do glinianki i pozniej pol powiatu bedzie cie szukac

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 lip 2008, 19:37

Nie karmić trolla. W najgorszym razie będzie pisał sam do siebie a mi to w sumie pasuje bo śmiech to podobno zdrowie a trudno się przynajmniej nie uśmiechnąć czytając tego typu wypociny. Pozdrówki :*

Wracając do tematu...

Nie było mnie w domu kilka godzin a tu już Laporta zdążył się podać do dymisji i nie podać do dymisji. Niezły bilans jak na te kilkadziesiąt minut :lol:

Prochu nie wymyślimy. Trzeba czekać na dalszy rozwój wypadków.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 lip 2008, 22:59

W tym co mowi misio jest tez troche prawdy. Szczegolnie odnosnie tej frekwencji.

Ogladam wlasnie film The inside story. Naprawde szkoda, ze wczesniej ogladalem jedynie jego koncowke na Discovery. Polecam

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 09 lip 2008, 15:13

Post pod postem, ale co tam ( a`la fieldy :D )

Wczoraj do 4 w nocy trwalo zebranie zarzadu i szczerze mowiac co raz bardziej mnie martwi ta sytuacja. Film, ktory wczoraj ogladalem tez mi nieco rozjasnij, wiec teraz jeszcze bardziej nie rozumie, dlaczego tyle osob chce dymisji Laporty. I co potem?

Radio Catalunya podaje dzisiaj, ze Hleb jest juz nasz. Warto dodac, ze zrodlo jest bardzo wiarygodne. Zachwycony nie jestem, ale zadowolony. Teraz jeszcze czekam na info odnosnie Adebayora. Chociaz "łysy" znowu cos tam gada, ze Arsenal chce im sprzedac Adebayora a sam pilkarz chce do nich isc. Troche to dziwne, biorac pod uwage fakt, ze Flamini do nich uciekl, Barcelona zaproponowala wieksze pieniedze za pilkarza i wiekszy kontrakt dla niego samego. No i Milan nie zagra tez w LM, wiec bylbym zdziwiony taka decyzja.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2008, 15:17

Jeszcze będziecie przeklinać Hleba :P

Henry gra przeciętnie, ale chociaż strzela. Hleb strzela mało [nie gole, tylko w ogóle w światło bramki :] ] woli podać, do tego u nas długo się aklimatyzował.
Oby w Barcie się szybciej odnalazł.
Choć jak wiadomo gracze, którzy opuszczają Arsenal i idą gdzieś w świat niekoniecznie dobrze się spisują.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 09 lip 2008, 15:24

fieldy pisze:Jeszcze będziecie przeklinać Hleba :P

Henry gra przeciętnie, ale chociaż strzela. Hleb strzela mało [nie gole, tylko w ogóle w światło bramki :] ] woli podać, do tego u nas długo się aklimatyzował.
Oby w Barcie się szybciej odnalazł.
Choć jak wiadomo gracze, którzy opuszczają Arsenal i idą gdzieś w świat niekoniecznie dobrze się spisują.
GvB swietnie sie sprawdzil :wink:

Nie wiem jak to u was bylo, ale u nas nie bedzie to od zaraz zawodnik pierwszego skladu. Podobnie jak zreszta Henry nie mial nim byc, ale niestety inni sie polamali. Oby teraz tylko zdrowie dopisalo. Na brak gry narzekac jednak nie powinien. Mamy teraz sporo wariantow na srodek pomocy - Toure, Keita, Xavi, Iniesta, Hleb. Mozliwe wiest wiec wieksze pole manewru, niz mial Rijkard. W razie mozna tez Hleba na sile dac na lewe, albo prawe skrzydlo, bo jest dosyc uniwersalny.

Spodziewam sie jeszcze 2 transferow - na lewe skrzydlo i srodek ataku. Chociaz co raz mniej wierze w zastapienie Ronaldinho. Bo kto jest do kupienia na ta pozycje? Silve co nie chce odchodzic i jest strasznie drogi, czy Arshavin za ktorego Zenit chce 30 mln? Druga opcja duzo lepsza, ale nie za takie pieniadze. Teraz sobie Rosjanin pewnie pluje w brode, ze zagral 2 dobre mecze na Euro, inaczej jego marzenie juz by sie spelnilo.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 09 lip 2008, 15:56

fieldy pisze:eszcze będziecie przeklinać Hleba Razz
Jak będzie długo się aklimatyzował to pewnie tak.
Jak będzie grał jak w ostatnim sezonie czy w Niemczech to na pewno nie :)

Cena bardzo dobra(jeśli się potwierdzi). Tych pieniędzy Hleb jest na pewno wart. Ciekaw jestem na jakiej pozycji będzie w Barcelonie grał. W środku pomocy czy może na boku ataku hmhm :)

Co do transferów to przyjdzie na pewno środkowy napastnik( dobrze by było, żeby był to Ade :D ). Dalej nie wiem albo boczny napastnik albo pomocnik i może jeszcze ten Henrique( który będzie gdzieś wypożyczony)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 lip 2008, 15:59

mistyk pisze:W razie mozna tez Hleba na sile dac na lewe, albo prawe skrzydlo, bo jest dosyc uniwersalny.

Osobiscie jakos słabo widze Hleba na boku jesli bedzie zachowane ustawienie Ryja. Dla mnie widze go w tamtym ustawieniu only na środku w miejsce Deco. Inieste widze na lewej jesli odejdzie Ronaldinho, nie jestm przekonany ani do Bialorusina na tak ofensywnej pozcyji, ani na Arshavina(jesli chodzi o lewa strone)

Jesli potwierdzi sie transfer Hleba to raczej zamyka temat Arshavina, wg. mnie Barca wybierala jednego z nich dwoch i byc moze zawazyly finanse, bo Ruscy sie rozkołysali na maxa. 15 mln jesli sie potwierdzi to cena za jaka ja mowilem ze mozna kupic Bialorusina. Nie jestem najwiekszym jego zwolennikiem, ale co tam, jesli bedzie jego aklimatyzacja przebiegac bardzo dobrze, bedzie wnosil wiele dobrego, to bedzie super.

Co do dalszych transferów jesli Barca nei ma na stole naprawde dobrych ofert za Ronaldinho czy Eto'o to moze sie wstrzymać przed kolejnymi zakupami, bo narazie wzmacnialiśmy pozcyje gdzie byly braki spowodowane odejsciami. Zambrotta, Edmilson, Thuram, Deco oni odeszli i było jasne, że trzeba kupic kogos w ich miejsce. Ich transfery byly pewne, w przypadku Ronaldinho i Eto'o moze być róznie.
Posiadanie w lini napadu Ronaldinho, Eto'o, Henry'ego, Bojana, Messiego i ew. Adebayora to byłaby głupota i pewnie niezbyt mila atmosfera.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2008, 16:07

Bask pisze:
fieldy pisze:eszcze będziecie przeklinać Hleba Razz
Jak będzie długo się aklimatyzował to pewnie tak.
Jak będzie grał jak w ostatnim sezonie czy w Niemczech to na pewno nie :)

Cena bardzo dobra(jeśli się potwierdzi). Tych pieniędzy Hleb jest na pewno wart. Ciekaw jestem na jakiej pozycji będzie w Barcelonie grał. W środku pomocy czy może na boku ataku hmhm :)

Co do transferów to przyjdzie na pewno środkowy napastnik( dobrze by było, żeby był to Ade :D ). Dalej nie wiem albo boczny napastnik albo pomocnik i może jeszcze ten Henrique( który będzie gdzieś wypożyczony)
skad pomysl ze hleb mialby grac na boku ataku? wiele osob tak pisze a ja kompletnie tego nie rozumiem

hleb nie jest skrzydlowym ani napastnikiem

nie rozumiem tez dlaczego przyjscie hleba mialoby wykluczyc arszawina? przeciez jeden jest pomocnikiem a drugi napastnikiem

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 09 lip 2008, 16:13

Wraz z dniem pierwszego treningu przed sezonem 2008/09 (14 lipca), FC Barcelona zobowiązała Ronaldinho do stawienia się w na klubowych terenach. Taka sytuacja oznacza konflikt interesów z zamiarami Brazylijczyka, który został powołany i chce wziąć udział w Igrzyskach Olimpijskich, które od 6 do 24 sierpnia odbędą się w Pekinie.

Igrzyska Olimpijskie nie są imprezą zapisaną w kalendarzu FIFA, a ponieważ w tej sprawie nie zapadła żadna oficjalna decyzja, Barça nie ma obowiązku puszczenia swojego gracza do Chin. Kilka tygodni temu Txiki Begiristain dał do zrozumienia, że w kontekście eliminacji do Ligi Mistrzów, Katalończycy chcą mieć do dyspozycji jak najwięcej zawodników.

Przepisy FIFA, w odniesieniu do kwestii reprezentacyjnych powołań (artykuł 1.2, aneks 1) mówią: "Obowiązkiem klubów jest zwalnianie piłkarzy na mecze kadr narodowych zapisanych w kalendarzu FIFA i na mecze ustalone decyzją FIFA".
Czy to przypadkiem nie oznacza juz tego ,ze Ronaldinhio jest juz Milanie ? Wnioskuje to z tego ze Galliani zabrania wyjazdu na olimpiade gaczom ktorzy przekroczyli 23 rok zycia jescze transfer Hleba ktory chyba moze grac na tej samej pozycji co Brazylijczyk .

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 09 lip 2008, 16:14

Bo może tam grać :>
Transfer Hleba Arszawina nie wyklucza. Natomiast nie wierzę za bardzo w transfer Arszawina. Ja bym wolał, żeby powalczyli o Manciniego. 15 mln albo mniej i mógłby być nowym graczem Barcelony.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 lip 2008, 16:30

Bask a masz jeszcze jakies nadzieje ze Arszawin przejdzie do Barcy? Przeciez juz byla mowa ze jezeli klub nie wylozy 30mln to nie ma mowy na transfer. Nie po to przedluzano z nim kontrakt przed Euro o 2 lata zeby po jego dobrej grze na ME sprzedawac go za gowniane jak na Barce pieniadze

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 09 lip 2008, 17:02

Jakieś tam szansę istnieją :lol: W końcu może się postawi bardziej Zenitowi jak tak bardzo chce grać w Barcelonie :)
Ja tak jak napisałem, w transfer za bardzo nie wierze.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2008, 17:02

hleb nigdy nie gral na pozycji ronaldihno, nigdy nie gral w ataku i jego przyjscie nie ma nic wspolnego z odejsciem brazylijczyka

myhalek - co ma fakt ze barcelonie nie pusci pilkarza ktory ma powyzej 23 lat na IO do milanu? bo nie rozumiem

skad pomysl ze arszawin ma kosztowac 30 milionow? zenit nie bedzie mogl nic zrobic jak zawodnik postanowi odejsc

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”