Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lis 2010, 22:19
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 17 lis 2010, 22:43
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 17 lis 2010, 22:54
Mógłbyś dokładniej przybliżyć tą sytuację?? Bo widze że ani CR ani Nani bramki nie zrobili więc o co chodzi?bartbuks pisze:Po co Nani to ruszał? Bramka Cristiano przepiękna, ale nie rozumiem dlaczego skrzydłowy MU postanowił na linii pyknąć ją jeszcze głową?
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 lis 2010, 22:58
A to niby czemu? Jak Busquets ostro sfaulował Cristiano to tego nie napisałeś. Jak Pique rzuca jakimś badziewiem w ludzi albo robi głupie dziubki na zdjęciach to nie nazywasz go pojebem.Jarzinho pisze:ale przy okazji takim samym pojebem.
Cristiano strzeliłby bardzo ładną bramkę lobem po zakręceniu obrońcą, ale Nani będący na spalonym postanowił dołożyć do piłki na linii swoją głowę.Mógłbyś dokładniej przybliżyć tą sytuację?? Bo widze że ani CR ani Nani bramki nie zrobili więc o co chodzi?
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 17 lis 2010, 23:00
Kilka minut przed bramką na 1:0 CR7 zaszalał z lewej stron pola karnego i zamiast dośrodkować przelobował Ikera. Niestety na spalonym, na długim słupku stał Nani i gdy piłka czyściutko wpadała po podcince CR7, to zawodnik MU wbiegając w bramkę uderzył ją głową. Sędzia podniósł chorągiewkę, a główny gwizdnął spalonego. Kompletna głupota Naniego...Vianuch pisze:Mógłbyś dokładniej przybliżyć tą sytuację?? Bo widze że ani CR ani Nani bramki nie zrobili więc o co chodzi?
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 lis 2010, 23:06
Pique to w ogóle kretyn do potęgi. Rzucał w fizjoterapeutę słonecznikiem, a później udawał, że to nie on. Zabawa na poziomie.Jak Pique rzuca jakimś badziewiem w ludzi albo robi głupie dziubki na zdjęciach to nie nazywasz go pojebem.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan90 » 17 lis 2010, 23:07
Lewan90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lis 2010, 23:11
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 17 lis 2010, 23:13
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 17 lis 2010, 23:14
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 17 lis 2010, 23:17
Ja to postrzegam bardziej jako specjalny faul taktyczny, był tak mocno spóźniony, że o ataku na piłkę nie było mowy.Jarzinho pisze:Sergio spóźnił swoją interwencję i to było następstwo faulu na Ronaldo.
Żeby kogoś nazwać kretynem/pojebem czy podobnie można mieć różne powody, a o ile mi wiadomo Pique jest trochę starszy od dzieci w gimnazjum.Jarzinho pisze:Porównywanie specjalnych fauli do rzucania popcornem naprawdę bardzo dobre.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 lis 2010, 23:17
to stadion, czy pomnik na Powązkach ?emdżej pisze:Swoją drogą to projekt brzydki jak cholera
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 17 lis 2010, 23:18
Bunkier jakiś chyba.fieldy pisze:to stadion, czy pomnik na Powązkach ?
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lewan90 » 17 lis 2010, 23:19
Ja już pomijam, że o ile mnie oczy nie mylą to tam spalonego nie ma;parek_ahig pisze:Pilka byla juz w bramce zanim uderzyl ja glowa Nani, wiec powinna zostac ona uznana.
Chwile przed uderzeniem pilki Nani znajdowal sie juz w bramce Hiszpanow. (13s)
Lewan90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 17 lis 2010, 23:32
Wygląda jak Arka Noegoemdżej pisze:Tradycji stało się zadość. Przed wyborami zaprezentowano projekt nowego stadionu w Sosnowcu. Jak zawsze w okresie przedwyborczym, a stadion od ponad 50 lat wciąż ten sam
Swoją drogą to projekt brzydki jak cholera: http://www.zaglebie.eu/__images__/stadi ... 600_w_.jpg
weasel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio