Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 710

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 12 sty 2008, 12:46

RealFan pisze:Równie dobrze w ataku może zagrać Bestia
z Saviolą ironizowałem :wink: myśle ze jeśli Raul nie zagra to Schuster postawi tak jak pisał Makis na Higuaina który miał dobry mecz z Mallorcą. Ciekawe co wtedy pomyśli sobie Saviola który stanie sie 3 napastnikiem :wink:

co do Bestii, Julio może tam grać, ale chyba w ostateczności Bernii postawi wystawi go obok RVN.

Robben chyba na pewno nie poleci do Levantu :oops: jak pisze Marca dziś lekarze znalezli przyczyne kontuzji Arjena ponoć jakie bóle pleców czy coś :roll: holender chce lecieć do anglii na jakieś konsultacje.
Tak jak pisałem Robben w tym sezonie raczej nie będzie błyszczał powiniem zaleczyć sie w lecie i dobrze pracowac w okresie przygotowawczym i w 08/09 bedzie z niego pożytek 8)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2437
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 sty 2008, 14:40

Tak tylko dopisałem, że taka opcja też istnieje :wink: Ciekawie mogłoby to wyglądać, gdyby Baptista, Sneijder i Guti grali razem. Jeszcze tego nie przerabialiśmy, a teraz nadarza się okazja. Mimo wszystko też uważam, że zagra raczej Higuain. Jeśli Raul się nie wykuruje.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 12 sty 2008, 14:57

Pełna lista powołanych: Bramkarze: Casillas, Codina i Dudek; Obrońcy: Pepe, Cannavaro, Salgado, Marcelo, Torres i Drenthe; Pomocnicy: Gago, Guti, Sneijder, Baptista i Robinho; Napastnicy: Raúl, van Nistelrooy, Saviola i Higuaín.
Raul dostał powołanie na mecz z Levante, wyglada na to że pewnie zagra

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 12 sty 2008, 15:06

vakabayashi pisze: Tak jak pisałem Robben w tym sezonie raczej nie będzie błyszczał powiniem zaleczyć sie w lecie i dobrze pracowac w okresie przygotowawczym i w 08/09 bedzie z niego pożytek 8)
W zwiazku z tym, wiecej szans powinien dostawac Drenthe. Tak jak Robben wchodzil zazwyczaj na plac gry w drugiej polowie, tak teraz powinien to robic Holender :wink: Czytalem ostatnio, ze klub nie ma zamiaru sie go pozbywac (byc moze rozwazy jego wypozyczenie na przyszly sezon), wiec niech z niego korzystaja :wink: Na podmeczonego rywala w sam raz.
Widze, ze jest w kadrze na Levante :wink:
Co do Raula, to na miejscu Schustera oszczedzilbym go w jutrzejszym meczu. Za tydzien mamy derby Madrytu (a po drodze jeszcze rewanz z Mallorca) i tam bedzie bardziej potrzebny. Z Levante damy sobie rade bez niego.

Awatar użytkownika
AdamMadridista
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdamMadridista » 12 sty 2008, 15:09

vakabayashi pisze:Raul dostał powołanie na mecz z Levante, wyglada na to że pewnie zagra
Oby twoje słowa stały się rzeczywistością.
Dobrze, że Canna zdążył się wykurować na czas i jutro raczej na pewno wystąpi w podstawie.
Robben znów kontuzjowany... :oops: Myślałem, że powróci na Levante, ale niestety... Trochę to zaczyna się robić "ponad" dziwne...
Drobnej kontuzji również wcześniej doznał Baptista, ale na szczęście była ona nie groźna i Bestie zobaczymy w meczu z Granotes.

P.S. Ponoć Fiorentina jest poważnie zainteresowana Drenthe. Na razie wyłożyła 10 milionów euro, ale to za mało (biorąc pod uwagę 14 milionów wyłożone latem 2007 roku na jego kupno)

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 12 sty 2008, 15:12

Makis pisze:Tak jak Robben wchodzil zazwyczaj na plac gry w drugiej polowie, tak teraz powinien to robic Holender

No, czyli Robben :P

Drenthe jest bardziej przereklamowany niz maszynka Gillette Fusion. Mial udane mlodzieozowe mistrzostwa i odrazu wielka gwiazda, a wczesniej nawet nie mial stalego miejsca w Feyenoordzie. Raczej nich juz Arjen gra. Jeszcze w tym sezonie moze byc z niego pozytek.

A tak w ogole to wygramy z Levante, prawda ? Bo zainwestowalem moje 3 zl 8)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 12 sty 2008, 15:17

LookAsh pisze: Drenthe jest bardziej przereklamowany niz maszynka Gillette Fusion.
Na razie gral za malo zeby to stwierdzic. Skoro juz dalismy za niego te 14 baniek, to niech teraz ma szanse sie wykazac. Ja w niego wierze :wink:
Nie twierdze, ze mamy odsunac Robbena od skladu. Chcialbym tylko, zeby Royston korzystal z jego minut w czasie jego niedyspozycji :wink:
LookAsh pisze: A tak w ogole to wygramy z Levante, prawda ?
Innej opcji nie ma :wink:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 12 sty 2008, 15:27

Makis pisze:Skoro juz dalismy za niego te 14 baniek, to niech teraz ma szanse sie wykazac. Ja w niego wierze

Pilkarz, ktory tyle kosztowal odrazu powinien wymiatac ;) Mial fajne wejscie z Sevilla, ale chyba jeszcze nie dojrzal do gry na tym poziomie dlatego mysle, zey po sezonie go wypozyczyc.

Awatar użytkownika
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 13 sty 2008, 18:51

Jedenastka Realu:
Casillas - M. Torres, Cannavaro, Pepe, Marcelo - Sneijder, Gago, Baptista, Robinho - van Nistelrooy, Raúl

Raczej żadnych niespodzianek, jak widąc Schustewr dalej stawia na Bestię zamiast Gutka. Co do meczu to liczy się tylko zwycięstwo i mam nadzieję, że odniesiemy je jak najmniejszym nakładem sił :wink:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sty 2008, 19:55

Pierwszą połowę oceniam 3/10 ... Levante cały czas atakuje .... bynajmniej częściej od nas .

W takich meczach właśnie zdobywa się mistrzostwo więc nie można pozwolić sobie na porażkę.

Aha, no i (prawie) dokładnie rok temu przegraliśmy z nimi na SB 0-1 , co zarazem jest naszą ostatnią porażką u siebie ;)

HALA MADRID!

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 sty 2008, 19:56

Remik pisze:Raczej żadnych niespodzianek, jak widąc Schustewr dalej stawia na Bestię zamiast Gutka. Co do meczu to liczy się tylko zwycięstwo i mam nadzieję, że odniesiemy je jak najmniejszym nakładem sił

Raczej siły musicie troche wiecej wnieść, bo narazie Levante gra z wami jak rowny z równym. Po jednej świetnej sytuacji dla obu ekip, po rzucie roznym. Gdyby nie Riga to penie jeden z kontratakow dałby prowadzenie gospodarzom, ale mu sie chce dryblować.
Słabiutko wasz środek, jeszcze Gago sie bierze za rozgrywanie :P jednak Tomassi ma żółtko i zapewne wyleci, a Real jak zawsze strzeli bramke, mimo, że nie jest lepszy.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sty 2008, 20:01

Jarzinho pisze:a Real jak zawsze strzeli bramke, mimo, że nie jest lepszy.

Przynajmniej wam się to nie udawało ostatnio i dlatego mamy was na 7 punktów :P

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 13 sty 2008, 20:14

Co oni robią? :?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sty 2008, 20:21

peepe pisze:Co oni robią? Confused
chodzi ci o komentatorów GolTV :lol:
Phil Schoen & Ray Hudson ... jestem Idolem ich talentu :D Szpaki Borewicze i inni się przy nich chowają . Zapodam wam linka żeby przybliżyć tym co nie wiedzą 8)

a jeśli chodzi o mecz to n/c :cry:
Myślałem że wejście Gutka coś zmieni ale narazie nie zapowiada się na to.

-----edyta

tu macie jeszcze jednego teksta od Raya :D

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 13 sty 2008, 21:05

Ruuuuuuuud :mike:

meczu nie poogladalem sobie bo kanaly mi zacinaly a to co widzialem przyprawialo mnie o bol w sercu... Ale kij z tym mamy 3 punkty, kolejne zero z tyłu i jest git.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”