Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 lis 2010, 22:03
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lis 2010, 22:05
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 lis 2010, 22:11
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 lis 2010, 22:32
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lis 2010, 22:48
Ja to mialem w wieku 14-16latSalas11 pisze:Przechodziłem w Twoim wieku podobną sytuację, tyle że zamiast problemów z trawką miałem z alkoholem
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 lis 2010, 23:03
Ja mając 15 wiosen pierwszy raz porządnie się najebałem jakąś wódką z meliny. Pamiętam że jeszcze wtedy 6 zł za połówkę płaciłemczeher pisze:Ja to mialem w wieku 14-16lat![]()
chodzi o alkohol, przez ktory zamknalem sobie wtedy wiele drzwi i wiele mostow spalilem
Od 16 do 22lat nie pilem
Generalnie ja też nie należę do wylewnych, chodziło mi bardziej o to, że na doła dobrze jest spotkać się z kumplami, wyskoczyć na miasto i się pośmiać. Nie miałem na myśli wywnętrzania sięczeher pisze:Odnosnie samotnosci i radzeniu sobie sam w ciezkich chwilach... to zalezy jakim kto jest czlowiekiem... ja tam wole sam sobie radzic i nie miec "spowiednikow", czy tam oparcia w innych.
czeher pisze:aktualnie jestem uzalezniony od hazardu ale to chyba nikogo nie dziwi![]()
![]()
![]()
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lis 2010, 23:10
U mnie nie bylo z tym problemu....Salas11 pisze:Ale z racji wieku nie mogłem tego robić regularnie
hola hola... ja juz czuje sie jak w wieku emerytalnym...Salas11 pisze:(przynajmniej dla zdrowia)
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 lis 2010, 23:26
Ja tak dobrze nie miałemczeher pisze:U mnie nie bylo z tym problemu....
uroki wyjezdzania na cale wakacje na obozy sportowe, a w zimie na zawody/obozy. Mieszkanie w internacie i posiadanie starszych pelnoletnich kolegow![]()
Psychicznie czy fizycznie?czeher pisze:hola hola... ja juz czuje sie jak w wieku emerytalnym...
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lis 2010, 23:28
tzn ja nie potrzebowalem... zawsze wygladalem na duzo starszego niz mogl to wskazywac rocznikSalas11 pisze:tylko sporadycznie potrzebowałem pomocy starszych![]()
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 lis 2010, 23:37
Ja wolałem z rówieśniekami, bo starsi się cwaniliczeher pisze:ale pilem z starszymi
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lis 2010, 23:45
mnie raz kazali zadzwonic po dziwke dla trenera... [k****] przyjechala i bylo przejebane bo trener byl na obozie z zonaSalas11 pisze:bo starsi się cwanili
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 lis 2010, 23:45
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 19 lis 2010, 23:51
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 19 lis 2010, 23:55
O nie, starsze mają tylko ten plus że sporo potrafią. A tak przynajmniej z moich badań wynika że są strasznie przemądrzałeczeher pisze:dziewczyna tez musi byc przynajmniej rok starsza
Ej, to rozmowa niespełnionych życiowo po przejściach, więc się dostosujDr.Football1 pisze:Jest Sokol,praca,dziewczyna,marzenia do ktorych spelnienia usilnie daze![]()
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lis 2010, 0:06
Tu nie chodzi o to co umieja a czego nie... zreszta ja sie nie zdziwie, jak wspolczesne nastolatki potrafia wiecej niz taka 26-28... Takie czasy...Salas11 pisze:O nie, starsze mają tylko ten plus że sporo potrafią. A tak przynajmniej z moich badań wynika że są strasznie przemądrzałeDla mnie rok czy dwa mniej niż ja to optimum
![]()
o toz toSalas11 pisze:Ej, to rozmowa niespełnionych życiowo po przejściach, więc się dostosuj
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio