hmm, nie raz, i nie dwa pisalem - kto moze byc jego nastepcaPewnie. Wywalmy gracza, bo zagrał jeden zły mecz i nie doszedł do siebie jeszcze po kontuzji. Nieważna postawa w eliminacjach i brak zastępców.
co sadzejeśli chcesz Sobolewsiego wyrzucać, to ciekawe co sądzisz o Krzynówku.
ale Radomski im wiecej gra w reprezentacji - tym lepiej sobie radziCzemu?
Nawiasem mówiąc kiedy Radomski grał ostatnio na pomocy? Przerzucaniu w reprezentacji graczy z ich klubowych pozycji mówimy nie*. Widzieliśmy przykład z Lewandowskim.
hehe, juz dawno sie tak nie usmialemJakiekolwiek graniczenia nie dotyczą niejakiego Euzebiusza Smolarka. On gra klasę wyżej.
ale oczywiscie masz racje
ja nie jestem pewny tegoniekonsekwencja została ukarana, Sosin strzelił, choć nie powinien. Ale wierzę w Janasa, dał radę skreślić Saganowskiego, to myślę, że da radę z Sosinem
Saganowskiego moze i skresli, ale Bog tylko wie, czy zagra on na mundialu czy tez nie
Kucharski u Engela tez byl skreslony
Sosin - alternatywa dla Rasiaka - tak go reklamowal R.Michalski - i trzeba przyznac, ze mu wyszlo
Oto noty PS - co o nich sadzicie
Dudek – 5, Baszczyński – 7, Kłos – 5, Bąk – 6, Dudka – 4, Błaszczykowski – 6, Sobolewski – 5, Mila – 6, Krzynówek - 7, Jeleń – 7, Sosin – 8.
Brożek - 5, Giza - 5, Bosacki - 5.
hmm, w sumie to sie z nimi zgadzam, moze tylko dalbym ocene nizej Mili i Krzynowkowi
ale reszta - jak najbardziej OK