Post Wyświetl pojedynczy post autor: fekalia » 17 maja 2016, 0:35
fekalia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 17 maja 2016, 1:45
Mam tak samo, gdyby jeszcze atak jakoś wyglądał to drzemała by w tej drużynie siła. Ciężko mi uwierzyć, że z takim składem Włochy osiągną jakiś sukces, od paru lat jest problem z talentami. Niby są, niby gdzieś się pojawiają i grają, ale to nie przekłada się na reprezentację. Popatrzmy na Francję, ona ma taki komfort, że bierze Comana, na którym spokojnie może oprzeć turniej, bo chłopak w tym sezonie grał sporo, ale też nie powinien być przemęczony. Po drugie, może jego kariera na Euro przypomnieć tą C.Ronaldo, gdy też grał u siebie na śmieciach.fekalia pisze: Po tym jak Verratti i Machisio się wyautowali, nie wierzę w tę kadrę i po raz drugi w ostatnich czasach podchodzę do turnieju bez żadnych emocji (podobnie było podczas MŚ 2010 - jak zobaczyłem powołania Lippiego, a szczególnie brak Rossiego i Cassano, odpuściłem oglądanie turnieju).
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 17 maja 2016, 2:02
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 17 maja 2016, 2:35
Nieźle to wygląda no ale niestety chyba nie mamy co na to liczyć... Czesto decyzję Conte są oderwane od rzeczywistościozob pisze:Na miejscu Conte na Euro pistawilbym na taka 11:
Buffon - BBC - Florenzi, Jorginho, Motta, Bonaventure - Berardi, Zaza, Insignie.
A na lawe z pewnoscia Sirigu, mlodego Gigiego, Ruganiego, Romagnolego, Candreve, Darmiana, Saponare, Sturaro, De Rossiego, Faraona, Berne i Pelle.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 17 maja 2016, 2:51
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 17 maja 2016, 6:42
Oni na pewno nie pojadą,info z wczoraj.blackmore pisze:Zza Oceanu już nikt nie dojdzie? Tj. Pirlo i Giovinco nie należy się spodziewać?
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 17 maja 2016, 8:07
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 17 maja 2016, 15:04
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 maja 2016, 16:02
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 25 maja 2016, 17:24
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 sie 2016, 14:20
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 27 sie 2016, 14:25