UEFA Champions League Fantasy Football ... - Strona 72

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 wrz 2007, 18:18

Marco_Van_Basten pisze:Czy Hleb został mocno uszkodzony ? Mam dylemat czy go zostawić. Można na was liczyć ?
Hleb raczej na pewno nie zagra we wtorek [za 2 dni] Wenger mówił, że na dzień dzisiejszy [czyli wczoraj :P] nie mógł chodzić :?
Ale Adebayor podobno ma szanse zagrac :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 wrz 2007, 18:23

Z Arsenalu polecam Robina i Fabregasa. 8)

U mnie w ataku wybiegnie Van Persie i Benzema [pewniak- sporo punktów nabije].

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 wrz 2007, 18:28

Po pesymistycznych wiadomościach, napłynęły dotarły do nas informacje dużo bardziej optymistyczne. Gabi Milito na szczęście nie odniósł poważnej kontuzji, ale jego występ ze Stuttgartem stoi pod znakiem zapytania. Argentyńczyk zszedł po pierwszej połowie ze "zbitym" mięśniem i chciał kontynuować mecz, ale Frank Rijkaard wolał nie ryzykować. Sam zawodnik powiedział: "Mam nadzieję, że będę mógł wystąpić we wtorek".
W takim układzie tym co mają Milito radziłbym rozejrzeć się za ewentualnym zastępcą, ale jeszcze nie robić transferu. Znając Ryjka to będzie dmuchał na zimne i w sumie będzie miał rację nie wystawiając go. Nie ma sensu ryzykować. Jutro zapewne będą jeszcze jakieś badania. Jeżeli nie padnie konkretne 'TAK - może grać' to chyba nie zagra. Trzymajcie więc kogoś w zanadrzu, aby w razie czego dokonać zmiany choćby tuż przed meczem.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 wrz 2007, 18:34

Mentor pisze:W takim układzie tym co mają Milito radziłbym rozejrzeć się za ewentualnym zastępcą, ale jeszcze nie robić transferu.
Już sobie dam siana z transferami. Jak nie zagra Milito, to w jego miejsce wskoczy Juan, może akurat się obejdzie bez minusowych punktów na OT... :?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 wrz 2007, 18:45

fieldy pisze:Renato - pikarz moim zdnaiem znakomity ... a z tego co widze, to wcale nie ma pewnego miejsca w składzie Sevilli.
Albo wchodzi z ławki, albo nie gra .. .jak to z nim jest ? jets po jakimś urazie, nie moze wywalczyć miejsca, czy co ?
jakie są sanse, ze zagra ze Slavią ?
Ja go miałem (tak to dobre słowo :P ) w składzie na La Liga FF ale wywaliłem bo grał niewiele i mało punktował. Po Superpucharze myślałem że dalej będzie prezentował wysoką formę w FF a tu zonk :roll:
fieldy pisze:obin van Persie po kilku meczach odpoczynku, wrócił, zapewnił nam wygraną, mógł jeszcze strzelić co najmniej 1 bramkę i zaliczyć 1 asyste - jednym słowem zagrał dobry mecz
To miło mi to słyszeć bo przed ostatnią kolejką wywaliłem go ze składu w Premiership FF :lol:
Cris7 pisze:
fieldy pisze:Perotta i Totti - nie wiem co z nimi, nawet nie wiem, czy grali z Interem.
Jakie są szanse, że zagrają, Yukaszu ?
Nie jestem Yukaszem, ale Perotta grał z Interem i nawet strzelił honorową bramkę. O kapitanie Rzymian słyszałem, że na Old Trafford ma być gotowy. Ale wiadomo jak jest czasami z pierwszym meczem po kontuzji.
:o Obaj zagrali z Interem :] Po wczorajszym meczu kilku piłkarzy narzekało na drobne urazy w tym i Totti ale jemu nic nie jest więc i tak zagra. Nieco gorzej wyglądała sprawa z Perrottą ale jednak ostatecznie i on poleci(ał) do Anglii. Jak będzie w stanie to zagra bo nic poważnego mu nie dolega, choć musisz też brać pod uwagę pesymistyczny wariant.
Już sobie dam siana z transferami. Jak nie zagra Milito, to w jego miejsce wskoczy Juan, może akurat się obejdzie bez minusowych punktów na OT... Confused
Roma do Anglii jedzie po trzy punkty więc śmiało możesz wystawić Juana :rotfl:

Nie wiecie co z Finnanem :?: Benitez obraził się na niego na dłużej czy na Lm mu przejdzie :?:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 wrz 2007, 18:48

Yukasz pisze: Nie wiecie co z Finnanem Question Benitez obraził się na niego na dłużej czy na Lm mu przejdzie Question

Piłkarzy LFC sobie odpuść. Banitez ma swój świat rotacji i tylko Gerrard, Carragher i Reina mogą być pewni miejsca w podstawowej jedenastce.
Roma do Anglii jedzie po trzy punkty więc śmiało możesz wystawić Juana Rotfl
:red:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 30 wrz 2007, 19:05

Do tej pory rotacja nie obejmowała także Finnana ale od dwóch meczów ligowych także i on został włączony w ten dziwny system. Rok temu Finnan zarówno w LM jak i Premiership dobrze punktował, a jak nie w obu ligach to w jednej na pewno bo gdzieś go na pewno miałem w składzie. Liverpool wg mnie ma łatwą grupę i dobrą obronę przez co w miarę tani Finnan nieźle punktował :smile2:
guru pisze::red:
Ja mam w składzie Mexesa i nie mam zamiaru go zmieniać a jestem na niezłym 10 miejscu i w dobrej sytuacji do zaatakowania liderujących Alkoholików :twisted:

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 30 wrz 2007, 20:37

a Roma tak bedzie napierac ? myslalem ze Inter nauczyl ich pokory :wink:
Manu-Roma 1

i zamierzam na tym zarobic

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 01 paź 2007, 18:43

w sumie to moge sie pochwalic
Obrazek

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2007, 19:28

Eduardo nie zagra na 100% więc jak ktoś go ma, to niech szybko zmienia :p

Awatar użytkownika
wichniar
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 01 paź 2007, 21:48

Mentor miałeś mnie dodac do ligi. Weź mnie wrzuc ja będziesz mógł 8)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2007, 10:58

jakie są szanse, że zagra Carrick od początku ??

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 02 paź 2007, 11:08

fieldy Clichy zagra? :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2007, 11:16

Clichy zagra na 100% jeden z największych pewniaków do gry, obok Almunii i Cesca.

Ale z kolei Robin van Persie dołaczył do grona piłkarzy, którzy musza przejść test przed meczem. Coś mu dolega [kostka] jak bedzie to coś powazniejszego, to raczej nie zagra :!: z tego co wiem, dość sporo osób go ma w skałdzie, wiec ... uprzedzam, że moze wypaść, zeby potem nie było tak jak w UEFA, ze frustraci marudzili, że wygrałem bo zapomnieli o jednej kolejce :P

Nie wygląda to zbyt ciekawie. Eduardo nie zagra na pewno, a Robin i Ade są niepewni gry. Zagramy samym Bendtnerem w ataku ? :lol2: albo z Theo ... choć pewnie Robin zagra jednak.

Jak z tym Carrickiem ?

Awatar użytkownika
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 02 paź 2007, 12:37

ewaacm pisze:
lisek_chz pisze:A Dida na ile kontuzja, wie ktoś może? Nie wiem czy go wymieniać, czy zagrać bramkarzem Steauy :lol:
Niby na 10 dni, ale ja już nie wierzę w tę gadkę...wróci jak wróci. Wymień na Boruca. Pewnie zagra mecz życia (jak wszyscy przeciwko Milanowi) :roll:
Dida wczoraj trenował wraz z resztą zespołu. Został powołany na mecz przeciwko Celtikowi. Dzisiaj wieczorem będzie ponoć wiadomo czy zagra w jutrzejszym meczu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”