Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 72

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 lip 2005, 13:52

serek408 pisze:
fanfci18 pisze:
RoRo pisze:
Teraz pewnie Pizarro zajmie miejsce Cambiasso w srodku pola i bedzie gral razem z Veronem.
Wydaje mi się ze Cambiasso jest pewny miejsca w składzie.Zagrał bardzo dobry sezon, wiec zobaczymy na kogo postawi Mancio.
pozdro
Pizarro jeszcze nie jest nasz :!: A Cambiasso przynajmniej na poczatku sezonu bedzie pewny miejsca. Jesli uda sie pozyskac Davida i Esteban bedzie gral tak jak w minionym sezonie to Veron i Pizarro beda musieli sie miedzy soba wymieniac :twisted:
No nei wiem ... Pizarro potrafi grac defensywnie ale technicznie przewyzsza Cambiasso na pewno ... nie iwem jak gral w Udinese ale c ego co slyszalem to moze byc gwiazda SerieA wiec wybacz :P

POZDRO

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 12 lip 2005, 16:52

A co powiedziec na temat dosyc prawdopodobnych plotek ze przybedzie do nas FIGO ??? Podobno Moratti jest fanem jego talenu i prowadząc transakcje z REALEM - dostal propozycje kupna FIGO za 3 banki .
Ja osobiscie jestm ZA - jesli da rade poszaleć na prawej flance jak za starych dobrych lat to przyjmę go z otwartymi ramionami :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 lip 2005, 17:58

Pizarro byl łączony z Realam myśle że ejst to gracz stworzony bardziej do defensywy, nic do ataku jak Veron wiec są to 2 odmienne pozycje o miejsce z Cambiasso bedzie walczył choć moze 2 DM w pierwszym :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 lip 2005, 18:08

Juras_InterFan pisze:A co powiedziec na temat dosyc prawdopodobnych plotek ze przybedzie do nas FIGO ??? Podobno Moratti jest fanem jego talenu i prowadząc transakcje z REALEM - dostal propozycje kupna FIGO za 3 banki .
Ja osobiscie jestm ZA - jesli da rade poszaleć na prawej flance jak za starych dobrych lat to przyjmę go z otwartymi ramionami :)
Przeciez Figo to znakomity technicznie ofensywny zawodnik ktory moglby sie sprawdzic w kazdej innej druzynie .. PRzyda sie napewno !!!! jestem za jego transferem. Tylko zeby nie zjudaszowal nam potem do Milanu :P :twisted: :twisted: :twisted:

POZDRO

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 12 lip 2005, 18:30

No dokladnie - mysle ze na lewej flance swoimi dryblingami i dosrodkowaniami by nam wiele pomógł :) Ma juz chyba 32 lata wiec kontrakt na 2 lata i akurat Goodbye :) Mysle ze nadal by się za taką kasske !
RoRo pisze: Przeciez Figo to znakomity technicznie ofensywny zawodnik ktory moglby sie sprawdzic w kazdej innej druzynie .. PRzyda sie napewno !!!! jestem za jego transferem. Tylko zeby nie zjudaszowal nam potem do Milanu :P :twisted: :twisted: :twisted:

POZDRO

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 12 lip 2005, 19:30

Tylko niestety roznie bywa z jego forma i czesto naduzywa dryblingu.No ale może sie sprawdzi.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 lip 2005, 21:38

Juras_InterFan pisze:No dokladnie - mysle ze na lewej flance swoimi dryblingami i dosrodkowaniami by nam wiele pomógł :) Ma juz chyba 32 lata wiec kontrakt na 2 lata i akurat Goodbye :) Mysle ze nadal by się za taką kasske !
RoRo pisze: Przeciez Figo to znakomity technicznie ofensywny zawodnik ktory moglby sie sprawdzic w kazdej innej druzynie .. PRzyda sie napewno !!!! jestem za jego transferem. Tylko zeby nie zjudaszowal nam potem do Milanu :P :twisted: :twisted: :twisted:

POZDRO
Ja bym go widziale raczej n prawej bo po co kupowalismy Solariego co ?? :P
fanfci18 pisze:Tylko niestety roznie bywa z jego forma i czesto naduzywa dryblingu.No ale może sie sprawdzi.
To bym powiedzial raczej o Ronaldinho i Robinho :roll:

POZDRO

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 13 lip 2005, 8:40

Oczywiscie - ze chodzilo mi ze Figo by szalał na PRAWEJ flance :) na lewej SOLARI - a w srodku VERON i STANKOVIC a za nimi super defensywny - CAMBIASSO :) byla by MAX pomoc - mazy mi sie tez zeby tuz za 2 napastników grał RECOBA :)
Czytalem gdzies wczoraj - chyba na planetfootball.com - ze Moratti na 100 % sciagnie Figo - jesli tylko ten zgodzi sie - do Liverpoolu gdy mial isc to zarządali za niego kasy - ale podobno Massimo ma takie uklady w Realu ze nam dadzą go za darmo i Figo zgodzi sie na obnizke zarobków :) Więc na co czekać ????

Brać go !!!
RoRo pisze:
Juras_InterFan pisze:No dokladnie - mysle ze na lewej flance swoimi dryblingami i dosrodkowaniami by nam wiele pomógł :) Ma juz chyba 32 lata wiec kontrakt na 2 lata i akurat Goodbye :) Mysle ze nadal by się za taką kasske !

POZDRO
Ja bym go widziale raczej n prawej bo po co kupowalismy Solariego co ?? :P
fanfci18 pisze:Tylko niestety roznie bywa z jego forma i czesto naduzywa dryblingu.No ale może sie sprawdzi.
To bym powiedzial raczej o Ronaldinho i Robinho :roll:

POZDRO

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 lip 2005, 11:35

Juras_InterFan pisze:Oczywiscie - ze chodzilo mi ze Figo by szalał na PRAWEJ flance :) na lewej SOLARI - a w srodku VERON i STANKOVIC a za nimi super defensywny - CAMBIASSO :) byla by MAX pomoc - mazy mi sie tez zeby tuz za 2 napastników grał RECOBA :)

Taaa, taktyka 1 - 2 - 1 - 4 - 1 - 2 :D

Bardziej prawdopodobne jest to ze Figo zagra w Liverpool'rze :P a Veron bedzie takim oszukanym prawym pomocnikem wchodzacym do srodka..

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 13 lip 2005, 12:13

Lakier pisze: Taaa, taktyka 1 - 2 - 1 - 4 - 1 - 2 :D

Bardziej prawdopodobne jest to ze Figo zagra w Liverpool'rze :P a Veron bedzie takim oszukanym prawym pomocnikem wchodzacym do srodka..
No chciec a móc to 2 inne sprawy - Perez od Liverpoolu chce kasy za Figo - a ci nie chcą niz zaplacic - zresztą podobno Liverpool chce zamknąc wszystkie transfery do konca tygodnia - bo oni wczesnie LM startują eliminacje . Więc nie ylbym tego taki pewien ze wyladuje w Liverpoolu - powiem tak - jesli naprawde Moratti go chce i Mancini to wyląduje w Interze :) poprostu jestesmy bogatszym klubem i mamy lepsze uklady z Perezem :)

Forza Inter !!!

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 13 lip 2005, 12:29

No proszę, proszę.Jeszcze niedawno kibice Interu śmiali się z Milanu, że kupił Bobo.Mówili, że będzie pasował do dziadków.No więc co oznacza transfer przyszły Figo ? Ten pan się już dawno wypalił, a jest jeszcze starszy od Boba.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 lip 2005, 12:33

Bogi pisze:No proszę, proszę.Jeszcze niedawno kibice Interu śmiali się z Milanu, że kupił Bobo.Mówili, że będzie pasował do dziadków.No więc co oznacza transfer przyszły Figo ? Ten pan się już dawno wypalił, a jest jeszcze starszy od Boba.
Z Cannavaro tez sie smiali... 8)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 lip 2005, 14:22

Dobra dzieci wy tu gadu , gadu , a trzeba wszystko pozbierac do kupy :twisted: Mialy byc 3 gora 4 trasfery , ale znow zapowiada sie na aktywne Mercato w roli czarno-niebieskich

Inter zatrudnil juz 3 pilkarzy. Jak wiadomo sa nimi J.Cesar , Wome i Solari , ale wiele wskazuje na to , ze tych transferow bedzie przynajmniej o polowe wiecej. Pierwsza i najwazniejsza rzecz to obsada srodkowego obroncy. M.Materazzi i S.Mihajlovic sukcesow nie gwarantuja , a wiec Massimo do duetu z Cordoba przymieza Samuela , Alex'a i Chivu. Niby pomoc mamy juz dobra , ale Morattiemu jakby ciagle malo. Pizzaro osobiscie nie mial bym nic przeciwko temu transferowi gdyby nie Veron. Pozatym ciagle na lawie sa tacy zawodnicy jak C.Zanetti i Emre ktory podobno jedna noga jest juz w Newcastle. Figo kolejny ktory jest w okregu zainteresowan Nerazzurrich. Massimo wypowiada sie o tym skrzydlowym bardzo pochlebnie wiec kto wie ...
Adriano , Martins , Cruz i Recoba to napastnicy o uznanej klasie. Jednak to kompletu brakuje jeszcze jednego snajpera. Makinwa juz podpisal kontrakt z Palermo.O Gilardino trzeba zapomniec wiec zostaja Vucinic i Owen. Alternatywa moze byc Luca Toni z Palermo dla ktorego juz znaleziono nastepce. Jednak zeby bylo smiesznie Interowi zaoferowany zostal ...H.Crespo :D Transfer malo prawdopodobny , a pozatym Hernan nie tak dawno deklarowal milosc do Milanu :twisted:
Nie nalezy zapominac o niespodziance Morattiego :twisted:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 13 lip 2005, 14:34

Portugalski pomocnik Realu - Luis Figo raz jeszcze powiedział, że bardzo zależy ma na tranferze do Interu Mediolan. Tym razem piłkarze Realu wypowiadał się na łamach włoskiego dziennika sportowego 'Tuttusport'.

"Wygrywałem z Barceloną, wygrywałem z Realem, teraz chce wygrywać z Interem!" - powiedzał Figo.

Natomiast hiszpańska 'Marca' twierdzi, że dziś jest najważniejszy dzień negocjacji na linii Figo-Inter, ponieważ agent Portugalczyka przyjedzie do Mediolanu negocjować warunki kontraktu. Wciąż nieznana jest kwota za jaką była gwiazda Barcelony zasili Inter, na jednych portalach możemy przeczytać, że Real odda nam Figo całkowicie za darmo, a według 'Marci' i innych serwisów internetowych hiszpański klub chce za swojego pomocnika od nerazzurrich 3 mln Euro, jednak Moratti jest skłonny zapłacić za niego tylko 1.8 mln.

Co wy na to ???
Zanosi się ze w tym tygodniu moze sie duzo rostrzygnąć - FIGO/SAMUEL/PIZARRO - oj ciekawy tydzien :)

Forza Inter !!!

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 lip 2005, 14:55

serek408 pisze:dzieci
:roll:
serek408 pisze: a trzeba wszystko pozbierac do kupy
Juz widze jak Mancini to zrobi :lol:
serek408 pisze: Mialy byc 3 gora 4 trasfery ,
:lol:
serek408 pisze: ale znow zapowiada sie na aktywne Mercato w roli czarno-niebieskich
Jak zawsze. Efekt, niezgrana druzyna.
serek408 pisze: Inter zatrudnil juz 3 pilkarzy. Jak wiadomo sa nimi J.Cesar , Wome i Solari , ale wiele wskazuje na to , ze tych transferow bedzie przynajmniej o polowe wiecej. Pierwsza i najwazniejsza rzecz to obsada srodkowego obroncy.
Dosyc dobre transfery, przydalby sie tylko prawy pomocnik i koniec z transferami, ale Inter musi kupowac i kupowac...

serek408 pisze:M.Materazzi i S.Mihajlovic sukcesow nie gwarantuja

Co do drugiego nazwiska to sie zgadzam, ale dlaczego Inter chce sprzedac Materazziego to nie mam pojecia :roll:

serek408 pisze:Pizzaro osobiscie nie mial bym nic przeciwko temu transferowi gdyby nie Veron. Pozatym ciagle na lawie sa tacy zawodnicy jak C.Zanetti i Emre ktory podobno jedna noga jest juz w Newcastle.
Pizzaro bedzie zelaznym rezerwowym i powoli bedzie wprowadzony jako zatepca Verona, w koncu kiedys byl ofensywnym pomocnikem. Emre, kolejny pilkarz ktory zniszczyl sobie pare lat swojego zycia w Interze, Zanetti = emeryt;]

serek408 pisze: Adriano , Martins , Cruz i Recoba to napastnicy o uznanej klasie.
Cruz napastnikem o uznanej klasie :lol: Zalayeta jest juz lepszy ;]

Recoba, powinien jak najszybciej opuscic Inter, szkoda jego talentu...
serek408 pisze: Nie nalezy zapominac o niespodziance Morattiego :twisted:

Czy mi sie wydaje ze Moratti i Mr. B. zgapiaja od Moggiego??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”