Real Madryt (zbiorczy) - Strona 72

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 14:09

karny gwizdniety na potknieciu tez dobre :P figo troche gramatyki :twisted:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 26 kwie 2005, 14:54

figo11 masz ta bramke? poogladaj a sam sie przekonasz ze spalonego nie bylo.

smitu, nazista :evil: :evil: .

prosze o ostrzezenie dla smita za nazwanie mnie nazista 4 posty wczesniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. i juz po 666

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 15:00

w czym obrazliwe jest okreslenia nazista ??

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 26 kwie 2005, 15:17

smitu pisze:w czym obrazliwe jest okreslenia nazista ??
W czym jest obraźliwe?! Radziłbym wziąć pierwszą lepszą książkę do historii i sobie poczytać... :roll:

1 WP za obrazę Zawdiego...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 15:20

ty mnie lepiej historii cfaniaku nie ucz :twisted: :twisted:

urzylem tego okreslenai by podkreslic milosc zawdiego do barcy, przez on sam nie widzi zlych stron swojego klubu :twisted: :twisted:

i jezeli masz jakis stereotyp nazisty to widocznie kierujesz sie tylko i wylacznie historia jaka ci w szkole nadukali biedaku :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 26 kwie 2005, 15:34

smitu pisze: urzylem tego okreslenai by podkreslic milosc zawdiego do barcy, przez on sam nie widzi zlych stron swojego klubu :twisted: :twisted:
:shock: :shock: :shock:

Aha i to czyni go nazistą? :lol:
smitu pisze:i jezeli masz jakis stereotyp nazisty to widocznie kierujesz sie tylko i wylacznie historia jaka ci w szkole nadukali biedaku :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol:

Stereotyp nazisty...Kurde dobre!! :lol: :lol: A więc może podzielisz się swoją wiedzą kim jest "niestereotypowy nazista"?? :lol: Normalnie polew...

Skoro nazwałeś Zawdiego nazistą, tzn. że uważasz go za członka niemieckiej partii narodowosocjalistycznej? Za hitlerowca?? Czy może za rasistę usiłującego uzasadnić prawo Niemiec do podbijania innych narodów i do panowania nad światem?? A może chodziło Ci o to, że Zawdi opiewa kult wodza, tzw. "Fuhrera", którym jest Frank Rijkaard?? Chyba, że o to, że Zawdi posługuje się w swoich wypowiedziach demagogiczną propagandą, a podczas II Wojny Światowej uzasadniał nią zbrodnie ludobójstwa?? No proszę pochwal się swoją wiedzą nt. "niestereotypowych nazistów"!! Czekam na błyskotliwe sprostowanie... :lol:

Jeśli chcesz dalej sobie o tym podyskutować to zapraszam do tematu "Ostrzeżenia". Zapewniam Cię, że nie dostaniesz tak jak tam napisałś - "wymijającej odpowiedzi". No dalej...
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2005, 15:43 przez Pisakk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 15:42

a czy nazizm jest zwiazany tylko z SS, SA i gestapo ??

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 26 kwie 2005, 15:42

widze zle strony barcelony i niejednokrotnie o nich mowilem. jest ich malo, ale jakies tam sa. nazista nie jestem, ale mam za to znajomego naziste. wcale nie jest hitlerowcem, tylko skinem narodowcem i rasista. oczywiscie uwaza hitlera za idola, ale z II wojna swiatowa nie mial chyba nic wspolnego

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 15:45

a i wez sobie teraz z hitlerowskiego nazizmu zmien troche rasy i tak dalej a wyjdzie ci co mialem na mysli :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 26 kwie 2005, 15:49

smitu pisze:a i wez sobie teraz z hitlerowskiego nazizmu zmien troche rasy i tak dalej a wyjdzie ci co mialem na mysli :twisted: :twisted:
Taaa...weź sobie radziecki socjalizm, pozamieniaj "towarzyszy" i ustrój a wyjdzie dobra babka kakaowa.... :roll: :roll: .

Jeśli chcesz dalej dyskutować o tej sprawie to zapraszam do tematu "Ostrzeżenia", gdzie jak już pisałem, dostaniesz dalsze odpowiedzi.

Koniec w tym temacie!!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 kwie 2005, 16:21

zawdi pisze:figo11 masz ta bramke? poogladaj a sam sie przekonasz ze spalonego nie bylo.
Przeciesz napisałem że wydaje sie ze byl spalony...ale to widać tylko z tej kamery na której jest dwóch obrońców prawy i środkowy natomiast nie widac lewej strony która jest na równi z Giulym :)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 26 kwie 2005, 16:38

no faktycznie z powtorki bramki sciagnietej z blaugrana czy z fcbarca tego nie widac. jak ogladalem mecz to pare minut po bramce dali powtorke, w ktorej bylo wszystko idealnie widac. nie ma tego na bramkach sciagnietych. jak chcesz to sciagnij caly mecz. zamiescilbym te powtorki tutaj, ale nie mam zadnego programu do obrobki video i nie mam jak wyciac tego fragmentu.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 kwie 2005, 18:56

Ja widizalem cala akcje dokladnie w tv :) Tylko Anka pisała że Oleguer zdobył gola zza 16 m tym czasem on wsadził pilke z 7m :roll:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 30 kwie 2005, 22:43

Real własnie remisuje 0:0 z RSSS...cięzki mecz bardzo cięzki...gospodarze co i róż dochodza do głosu (poprzeczka :? ) ale Real zaczyna się rozkręcac :)
Skład:
Casillas
Roberto Carlos
Helguera
Pavon
Celades
Beckham
Gravesen
Solari
Raul
Ronaldo
Owen

Ciekawe że Celades grywa jak narazie poprawnie na prawej obronie :lol:

--------------------------------------------------------------------------------------

Uffffff...wygraliśmy było cięzko ale Real pokazal klase...0:2 na wyjździe z RSSS który był w b. dobrej formie...Real traci narazie 3ptk i pokazuje ze jest najlepsza ekipą w Hiszpani roku 2005...Ronaldo zdobyl 2 gole dwie asysty zaliczył rezerwowy J.M.Guti...Cieszy wygrana i cieszy wybitna forma "el fenomeno" :lol: Z takimi osłabieniami (Zizou,Samuel,Salgado) daliśmy rade...wciaż jesteśmy w grze to barca gra pod presją :lol: :) Ronaldo ma na koncie 18 trafień 2 miejsce :) ale nei stzrelał karnych tak jak lider klasywfikacji Eto'o 22 gole w tym 4 z karnych :evil: gdyby Ronaldo strzelal karne Eto'o mogł by mu wiązać buty 8)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 maja 2005, 8:41

wiązać buty to ty mozesz mi 8) 8)

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”