Liverpool (zbiorczy) - Strona 72

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 15 sty 2006, 8:11

Dlatego czekam na zmiane klubu przez Jurka m lezeli chce pojechac na Mundial
Leżeli to nudyści na plaży i w słońce poglądali :lol:

Ale tak na serio...Janas nie miałby serca nie wziąć Dudka nawet opuszczonego (nie grającego w klubie). I tak nie zagrałby nawet meczu, ale fala krytyki by zrujnowała "Janasika" :D "Czegoś Dudka- sławy polskiej, ósmego sportowca Polski nie wziął :?:

Nie ma odwagi go nie brać (na 2-3 bramkarza, oczywiście)

PS On sobie klubu, w którym wybiega zawsze w pierwszym składzie sam nie wybierze, bo to NIE TYLKO ON DECYDUJE :(
------------------------------------------------------------------------
Koniec cz.1 (off-topicowej, dlategoż przechodzimy do cz.2-właściwej)
------------------------------------------------------------------------
i chyba tyle mozna powiedziec o tym meczu
Można więcej, gratulacje :P
Nie, naprawdę to oprócz gratulacji jest jeszcze podziękowanie i krótki komentarz:

Harry znalazł się tam, gdzie mu miejsce zastemplowano i rzeczywiście wraca do formy. Myslałem jednak, że będzie choć trochę trudniej, mimo iż było to zacięte spotkanie, ale.... wygraliśmy przy niezłej grze i to jest najważniejsze! Moro ładnie w spojenie uderzył [szkoda, że zmarnował jedną z ładniejszych okazji], obrońcy spisali się dobrze i jest git!

Pozdrawiam całe forumowe stworzenie!

fcpablo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcpablo » 15 sty 2006, 9:44

harry kewell gra coraz lepiej i to dobrze dla fcl ale no trudno nie wspomniec o dudku skoro jest sei kibicem polakow... no nie rozumiem tej calej niekorzystnej sytuacji bo dziwi mnie zeby wielki gracz bohater lm nie rozegral zadnego meczu :cry:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 sty 2006, 16:08

fcpablo pisze:wielki gracz bohater lm
Jak ja uwielbiam tę etykietkę, która przylgnęła do Dudka po finale LM :?
Dudzio puścił trzy gole, zaliczył kilka niepewnych interwencji (w tym pod koniec regulaminowego czasu gry, po której miał kupę szczęścia bo gdyby padł gol to wywaliliby go na zbity pysk). W dogrywce Szewa trafił w niego z 5 metrow, ale dla Szpakowskiego to była "fantastyczna parada Jerzego" itp.
A jeżeli dochodzi do rzutów karnych to zawsze bramkarz drużyny zwycięskiej zbiera najwięcej pochwał bo to w końcu na nim skupia się uwaga podczas kilku wykonywanych przez rywala uderzeń, podczas gdy jego koledzy z pola oddają tylo po jednym strzale.
Jedynym wyraźnym wkładem Dudka w zwycięstwo był jego "taniec", który IMHO gdyby Liverpool przegrał byłby świetnym powodem do bezlitosnego nabijania się z Polaka...

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 20 sty 2006, 17:52

A już w niedziele wielkie spotkanie ManU - LFC. Wiadomo że w LFC nowe nabytki (Kromkamp i Agger) maja nie zagrac, natomiast Evra i Vidic w United tak.
Pauzują:
LFC - Garcia, Zenden
United - Scholes, Ji Sung, Ronaldo, Fortune, Heinze
Jest to spotkanie o 2. miejsce w tabeli Premiership, mój typ: 0-1 dla LFC :lol:

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 21 sty 2006, 16:35

Wiadomo że w LFC nowe nabytki (Kromkamp i Agger) maja nie zagrac
Kromkamp prawdopodobnie pojawi się na ławce rezerwowych.

Jest to spotkanie o 2. miejsce w tabeli Premiership
Po porażce z MC "Diabły" straciły większoœć punktów, którymi podtrzymywały przewagę (Ekhem...Przewagš to można nazwać-sš mecze do przodu), ale nie możemy wiceliderować na prezentach Manchesteru tak więc GO THE REDS

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 22 sty 2006, 17:57

I mamy koniec pierwszej połowy w której... no w sumie nic ciekawego sie nie działo. Posiadanie piłki 50% - 50%, akcje stwarzające jakiekolwiek zagrożenie można policzyć na palcach jednej ręki, mam nadzieje że w drugiej połowie będzie lepiej...

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 22 sty 2006, 19:32

Po meczu Benitez wyglądał jakby już kombinował co by tu wymyślić za bzdurę na konferencje prasową, żeby się usprawiedliwić z tej porażki :twisted:
IMHO momentami wyglądało jakby Liverpoolowi nie zależało na trzech punktach i chętnie zadowoliłby się jednym - taka gra z zespołem umotywowanym jak ManU (po porażce z City) często kończy się stratą gola w 90 minucie. I to jest cały urok piłki nożnej 8)

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 22 sty 2006, 20:05

No nic... bramka strzelona w najgorszym momencie, bo w samej końcówce, zawsze szukam winnych :twisted: i dzisiaj dla mnie są nimi Benitez za zmianę Sissoko i 'wielka trójca' napastników 'światowego formatu' Cisse, Crouch, Moro (najmniej pretensji mam do Croucha)... Sorry, ale bez takiej pomocy, a z takim atakiem to byśmy strzelali co najwyżej 2 bramki na miesiac (przyjmijmy 4 mecze). Trza coś z tym zrobić...

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 23 sty 2006, 16:18

Daliœmy ciała w końcówce, bo gra się do końca. Teraz dopiero przewagę MU możemy nazwać przewagš, a nasza porażka niech będzie przestrogš na kolejne mecze. TAK SIĘ NIE GRA! Gerrard grał Ÿle, spodziewałem się dużo lepszej gry, atak nie był lepszy, a Sissoko mnie rozbroił. BšdŸmy dobrej myœli, iż coœ się zmieni i drugie miejsce będzie nasze (wolało by się mistrza, ale jak tu Chelsea (ekhem... :twisted: ) gonić- marzenia).

A teraz...
NA P O R T S M O U T H

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 27 sty 2006, 12:37

W niedziele Liverpool zmierzy sie z Portsmouth w ramach czwartej rundy FA Cup. Zobaczymy czy wystąpi Nasza 'Czarna Perła' Oli :lol: Typuje wynik optymistyczny:
0-2
- Gerrard
- Cisse (o ile wogóle zagra)

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 27 sty 2006, 14:23

Cisse po ostatnim meczu nie zagrać,Rafa nie stawiał na Niego a gdy postawił lekko zawiódł.Rafa powiedział ze nie mają juz zbytnio kasy na transfery i nie wzmocnią prawego skrzydła.Agger może zadebiutuje w najbliższym meczu

Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 27 sty 2006, 17:25

Cisse po ostatnim meczu nie zagrać
Ja jednak chcieć, by Cisse zagrać, ale nie z Crouch tylko z Morientes bądź Sinama Pongolle. Agger przydać się debiut, można dać odpoczynek taki Hyypia, a wstawić właśnie Agger.
Kapi-> "Oli" zagrać na 20 %

A jeśli mieć typować wynik to 2-0 nie wydać mi się tak bardzo optymistyczne rozwiązanie. Ja stawiać nawet 3 (strzelcy nie ważne)

Pozdrawiać ja was.

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 27 sty 2006, 17:51

Według mnie też Cissse z Morientesem byliby najlepszym rozwiązaniem dla Beniteza. Crouch coś kiepsko gra i póki co powinni go wypożyczyć do końca sezonu... Cisse najlepiej zrobiłby odchodząc z Anfield bo już od dawna widać że Hiszpański trener 'The Reeds' nie czuje "już" sympatii do Francuza... Sam Cisse mówił że okropnie się czuł kiedy dowiedział się że za jego plecami był "obgadywany" temat jego transferu.. Ale jak widać chłopak ma jeszcze pare atutów do pokazania :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 sty 2006, 21:02

ZameR pisze:Cisse najlepiej zrobiłby odchodząc z Anfield bo już od dawna widać że Hiszpański trener 'The Reeds' nie czuje "już" sympatii do Francuza

Moim zdaniem nie powienien wracać juz do Francji bo to mały krok wstecz choć koncepcja gr w Lyonie była by bardzo ciekawa o ile Lyon by go chciał, jak weimy tam wymiata Wiltord oraz John :wink: no i przebija się Fred który wyrasta na klasowego snajpera Benzema tez chce grac, bo zainteresowanie ze strony Marsyli to dla niego krok wstecz graja obecnie słabo, wiec widze dla niego 3 kierunki Wlochy,Hispzania oraz Anglia moze gdzies by przeszedł :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 sty 2006, 21:19

Toudinho pisze:Moim zdaniem nie powienien wracać juz do Francji bo to mały krok wstecz choć koncepcja gr w Lyonie była by bardzo ciekawa o ile Lyon by go chciał, jak weimy tam wymiata Wiltord oraz John no i przebija się Fred który wyrasta na klasowego snajpera Benzema tez chce grac, bo zainteresowanie ze strony Marsyli to dla niego krok wstecz graja obecnie słabo, wiec widze dla niego 3 kierunki Wlochy,Hispzania oraz Anglia moze gdzies by przeszedł

No dokładnie transfer do Francji - wykluczając OL - byłby krokiem wstecz.
Toudinho ostatnio plotki głosiły o transferze do Interu (max plota) i do Milanu. Cisse dla Beniteza to taki "ochlapaniec". W końcu Rafa to typ spokojnego i ukształtowanego człowieka i woli raczej graczy także ukształtowanych jak spokojny Crouch. A Cisse wiadomo skóra , fura i komóra - jak powiedział Jacek Gmoch o Francuzie ... ciekawe co z nim będzie :?: kula mówi Marsylia :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”