No coż ważne by nie było nie porozumnień miedzy nami wiec spoko Piwus
Mam nadzieje że nastepnym wpisem nie złamie regulaminu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 cze 2005, 16:41
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 04 cze 2005, 18:04
Czy TY umiesz czytać? Z pierwsyzm się zgadzam a zaco to drógie ostrzeżenie, no czekam na odpowiedź....Tomusmc pisze:No pewnie, że dostaniesz odpowiedźBUNCH pisze:No, doczekam sie odpowiedzi?To jedno WP było za nabijanie. Specjalnie odpowiedziałes głupim tekstem Pisakowi i za to dostałeś WP. Chcesz załapać następne? to kłóć się dalej!
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 07 cze 2005, 14:36
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cipek » 07 cze 2005, 16:00
cipek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 07 cze 2005, 17:29
Ee.. czemu tu nikt nie czyta tego co pisze ?bo ja w swoim poście dawałem przykłądy slangu!
Nawet zagwiazdkowany wulgaryzm ciągle pozostaje wulgaryzmem.Pozatym nie napisałem brzydkiego wyrazu bo jedną litere 'e' zastapiłem cyfra '3', to się nie liczy!
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 cze 2005, 17:36
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 07 cze 2005, 17:40
Bunch ja cytowałem, za cytowanie wypowiedzi z tego co wiem nie mozna dawac ostrzezeń. Jezeli dla przykładu w dziale "polityka' pojedziesz kaczyńskim w tekscie typu "spierdalaj dziadu" to mimo tych zbyt frywolnych słów nie powinienes dostac ostrzezenia. Pisać trzeba inteligentnie nie rzucajać słow na wiatr.BUNCH pisze: Natomiast: Baqu w temacie: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=76323#76323
Za słowo: "WYPIERDALAJ ŚWINIO" nie otrzymał ostrzeżenia.
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 07 cze 2005, 18:17
ExactlyBaqu pisze: Bunch ja cytowałem, za cytowanie wypowiedzi z tego co wiem nie mozna dawac ostrzezeń. Jezeli dla przykładu w dziale "polityka' pojedziesz kaczyńskim w tekscie typu "spierdalaj dziadu" to mimo tych zbyt frywolnych słów nie powinienes dostac ostrzezenia. Pisać trzeba inteligentnie nie rzucajać słow na wiatr.
pozdr,
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 cze 2005, 18:25
ciekawe ile wp bys wstawil jakby ktos tak napisal jak ty?!Mazurek pisze: Exactly
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 cze 2005, 18:31
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 07 cze 2005, 18:38
Napisałem tego posta tylko po to, żeby BUNCH nie zaczał najeżdzać na Baqu'a.ciekawe ile wp bys wstawil jakby ktos tak napisal jak ty?!
moderator piwus na bank by dal ze 2 za nabijanie
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 07 cze 2005, 19:10
jak Bunch to kobieta to może najeżdzaćMazurek pisze: Napisałem tego posta tylko po to, żeby BUNCH nie zaczał najeżdzać na Baqu'a.
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 07 cze 2005, 19:18
Baqu Kaczyński powiedział "spieprzaj dziadu"Baqu pisze:Bunch ja cytowałem, za cytowanie wypowiedzi z tego co wiem nie mozna dawac ostrzezeń. Jezeli dla przykładu w dziale "polityka' pojedziesz kaczyńskim w tekscie typu "spierdalaj dziadu" to mimo tych zbyt frywolnych słów nie powinienes dostac ostrzezenia. Pisać trzeba inteligentnie nie rzucajać słow na wiatr.BUNCH pisze: Natomiast: Baqu w temacie: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=76323#76323
Za słowo: "WYPIERDALAJ ŚWINIO" nie otrzymał ostrzeżenia.
pozdr,
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 07 cze 2005, 19:21
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 07 cze 2005, 20:36
BUNCH
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio