Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 711

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 lis 2010, 0:08

Ej, to rozmowa niespełnionych życiowo po przejściach, więc się dostosuj Praca, dziewczyna, marzenia - dewiacje
Ok,no to tak: Sokol na ostatnim miejscu w lidze,dziewczyna wali mnie po rogach,od pol roku nie dostalem wynagrodzenia za prace,a jedynym marzeniem jest skombinowanie hajsu na czynsz :lol: Teraz juz moge wlaczyc sie do rozmowy ? Pliiiis :pray: :lol:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 20 lis 2010, 0:16

Laska po trzech latach ze mną dzisiaj zerwała. Na poważnie. Też mogę?

Kaczy nie łam się, nie tylko Tobie się ostatnio posrało życie.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 lis 2010, 0:18

czeher pisze:Tu nie chodzi o to co umieja a czego nie... zreszta ja sie nie zdziwie, jak wspolczesne nastolatki potrafia wiecej niz taka 26-28... Takie czasy...
Mnie zawsze fascynowaly chociaz odrobine starsze, no dobra rok czy 2 mlodsze tez sie zdarzaly ale wszytsko co mlodsze juz mnie nie interesuje. A gustije najbardziej w roczniku 84
Haha, pozdrawiam Patrycję z Kędzierzyna 8) Bez niej Martini już nigdy nie będzie smakowało tak samo :smile2: Osobiscie, choćby przez miłe wspomnienia zawsze będę miał słabość do rocznika '88. Co do umiejętności nabywanych przez młode (zbyt młode) dzierlatki, to wystarczy pomyśleć gdzie owe skills można przetestować :lol:
czeher pisze:o toz to :P nawet tytul filmu, ktory niedlugo poleci na Polsacie wpasowuje sie w nasz obecny kanon... "Przegrane zycie" :lol: http://tv.wp.pl/
A na "dwójce" RE późną nocką, to rozumiem :twisted: Za czasów "Patyków" i "złotych nalewek" nazajutrz potrafiłem wyglądać niewiele lepiej od tych truposzy :hardkor:

EDIT:
Dr.Football1 pisze:Ok,no to tak: Sokol na ostatnim miejscu w lidze,dziewczyna wali mnie po rogach,od pol roku nie dostalem wynagrodzenia za prace,a jedynym marzeniem jest skombinowanie hajsu na czynsz :lol: Teraz juz moge wlaczyc sie do rozmowy ? Pliiiis :pray: :lol:
Zapomniałeś o zaległych alimentach, no ale niech Ci będzie :roll: Dziś wilcza karta :lol:
Ostatnio zmieniony 20 lis 2010, 0:26 przez Salas11, łącznie zmieniany 1 raz.

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 20 lis 2010, 0:20

Dr.Football1 pisze:Ok,no to tak: Sokol na ostatnim miejscu w lidze,dziewczyna wali mnie po rogach,od pol roku nie dostalem wynagrodzenia za prace,a jedynym marzeniem jest skombinowanie hajsu na czynsz :lol: Teraz juz moge wlaczyc sie do rozmowy ? Pliiiis :pray: :lol:
Zapomniałeś jeszcze o Polskich serialach dynastiowych które tyrają Twoją psychikę w tym wszystkim dopełniając dzieła we wtorkowe wieczory zamiast LM :P
brylancik pisze:Laska po trzech latach ze mną dzisiaj zerwała. Na poważnie.
Nie masz powodów do zmartwień póki nie jest to ta laska od balansowania własnym ciałem :P Druga sprawa, jeżeli czegoś nie można dostać od dziewczyny, można dostać od ręki, pamiętaj o tym.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 lis 2010, 0:30

Zapomniałeś jeszcze o Polskich serialach dynastiowych które tyrają Twoją psychikę w tym wszystkim dopełniając dzieła
Dziela dopelnily twoje taktyczne dywagacje w innym temacie :wink: A swoja droga 'Pierwsza milosc' troche mi jednak spustosznia we lbie zrobila :lol:
Nie masz powodów do zmartwień póki nie jest to ta laska od balansowania własnym ciałem
Chlopak mowil powaznie ulynif,wiec takie zarciki sa chyba nie na miejscu...

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 20 lis 2010, 0:33

Dr.Football1 pisze:Chlopak mowil powaznie ulynif,wiec takie zarciki sa chyba nie na miejscu.
No dobra, w takim razie nie żartowałem.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 lis 2010, 0:39

No dobra, w takim razie nie żartowałem.
Wiedzialem,ze zartujesz tylko jezeli chodzi o nasza repre :lol:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 20 lis 2010, 0:42

Chłopak mówił na poważnie ale ma luźne podejście do życia i się nie bardzo tym przejmuje. ;) Jutro po raz pierwszy od trzech lat pójdę na imprezę jako singiel. Żadnych zobowiązać, wyrzutów sumienia itp. :)

To nie ta laska. Na szczęście.

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 20 lis 2010, 0:48

Dr.Football1 pisze:Wiedzialem,ze zartujesz tylko jezeli chodzi o nasza repre :lol:
Ooo przesadziłeś... jeżeli myślałes że, mecze towarzyskie traktuję poważnie to już przegięcie :D
A co do dziewczyn, to jeżeli ja bym chadzał aż 3 lata, to bym się cieszył, że się wszystko rozwiązało (bez względu na powody bo w to nie wnikam chodzi o czas) niż po ślubie gdyby miało tak być.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 lis 2010, 0:57

Heh, pogrywam sobie w międzyczasie w FM-a Sportingiem Lizbona. Kończę sezon 2015/2016, ludzie rozjeżdżają mi się na urlopy i... mój czwarty nominalnie napastnik - Salvatore Amato przyjeżdża z wakacji rozłożony jakąś ciężką infekcją wirusową, która wyklucza go z gry na... 8 miesięcy :haha:
brylancik pisze:Chłopak mówił na poważnie ale ma luźne podejście do życia i się nie bardzo tym przejmuje. ;) Jutro po raz pierwszy od trzech lat pójdę na imprezę jako singiel. Żadnych zobowiązać, wyrzutów sumienia itp. :)
Wiesz jak ja zwykłem na to mówić? Inne nie znaczy gorsze :wink: Trzy lata to kawałek czasu, ale skoro zapragnęła kogoś innego to nie masz co po niej rozpaczać.

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 20 lis 2010, 1:01

Salas11 pisze:Heh, pogrywam sobie w międzyczasie w FM-a Sportingiem Lizbona. Kończę sezon 2015/2016...
Kuźwa czyli 2012.12.21 to kłamstwo :!: :boje się:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 lis 2010, 1:03

A Ty Salas kiedy do Glasgow :?:

FM-a na kompie juz nie tykam,bo sie boje,ze 'wsiakne' i bede musial dorzucic kolejne uzaleznienie do mojego stadka :lol: Czekam na FM Hanheld - juz 26 listopada !

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 lis 2010, 1:11

Dr.Football1 pisze:A Ty Salas kiedy do Glasgow :?:
W zasadzie to już powinienem tam być :? Pierwotnie planowałem wylot przed halloween, ale wyniknęły komplikacje przez które musiałem przesunąć moje plany o czas bliżej mi nieokreślony. Jestem jednak dobrej myśli i prawdopodobnie po nowym roku łapię za walizki i heyah banana. W razie jakbym nie uprzedził o tym na forum, nasłuchuj wiadomości o porwanych samolotach pasażerskich :lol:

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 20 lis 2010, 1:22

FM-a zainstaluję dopiero po sesji, bo jednak mam zamiar ukończyc te kierunki, które studiuję. Co do panien z roczników 84-81 = :ok:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 lis 2010, 1:24

W razie jakbym nie uprzedził o tym na forum, nasłuchuj wiadomości o porwanych samolotach pasażerskich
Nie bede rozstawal sie z radiem :lol: Tylko jak juz nalozysz kilt i sie nachapiesz funciakow to nie zapomnij zajrzec na nasze skromne forum :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”