Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 sie 2008, 12:57
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 sie 2008, 13:04
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 09 sie 2008, 13:28
wichniar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 sie 2008, 15:07
Nom, Valverde dał ostro ciała. Na jakieś 30 km przed metą byłem bardzo dobrej myśli, ale to co zrobili Valverde i Bettini to ogólnie żal. Myślałem, że powalczą o złoty medal, a ci zupełnie odpuścili...czeher pisze:Dal dupy, ze odpuscil ten atak zdaje sie Evansa gdzie poszedl Sanchez i Rabellin za nim, potem juz nie sposob bylo dogonic... tez mnie kosztowalo, ogolnie dziwny wyscig, zeby Cancellara zdobyl medal na takim profilu trasy...
krotko Valverde pilnowal Bettiniego, a Bettini Valverde wyszli na tym jak zablocki na mydle a o zwyciestwo walczyli kolarze z drugiego szregu ich repreznetacji
Schumachera to ogolnie przemilczec lepiej![]()
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2008, 17:20
fieldy
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 sie 2008, 22:04
Tak, powinni wygrać. Teraz Niemcy ciągną głównie Nowitzki z Kamanem i powinni walczyć o 4 miejsce w grupie. O Angoli poza tym że nie pierwszy raz pojechała na IO wiele powiedzieć nie potrafię bo jest dla mnie mocno egzotyczna. No wiem że nie mają wysokiego składu więc wymienioną dwójkę zapewne będzie im ciężko przykryć ale za to pewnie grają dość szybkoNiemcy - Angola (+11,5) 1 1,85
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2008, 22:23
jeszcze się nie skończył, Bordeaux wyrównało i moze jeszcze dadzą zarobićczeher pisze:czarny dzien [*] ....
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 09 sie 2008, 22:44
BERGKAMP
skula10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 10 sie 2008, 16:05
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sie 2008, 17:52
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2008, 15:50
cięzko było jak cholera, ale się udało. Najpierw Aga, się męczyła w 2 secie, później Rainer. Wawrinka zaczął od straty seta ... dziś nawet przed meczami patrzałem na kursy i na Agę i Rainera były dużo wyższe kursy niż wtedy gdy to grałem.fieldy pisze:Radwanska A. - Chan Y.-J. 1
Wawrinka S. - Dancevic F. 1
Blake J. - Guccione C. 1
Schüttler R. - Nishikori K.1
AKO 2.20

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 11 sie 2008, 16:54
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sie 2008, 17:25
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin