FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 714

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 lip 2008, 22:18

jaki kwas z dinho?

to po pierwsze

a po drugie moze eto'o nie chce nigdzie isc i w tym cala rzecz?

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 lip 2008, 22:26

taki kwas, ze klub zobowiazal Dinho, aby ten stawil sie 14 na badaniach/treningu, a ten niestety sie nie stawil. Jesli tego nie mozna nazwac kwasem to nie wiem co mozna. Wole, zeby Dinho odszedl bo widocznie ani on nie chce juz grac u nas, ani klub nie chce go trzymac. Mimo, ze ciagle w niego wierze i zdaje sobie sprawe, ze zastapic go bedzie cholernie trudno i nie jestem pewny czy np. Arshavin podola temu zadaniu.

Szczerze to nie wiem tez czy Eto`o chce dalej u nas grac. Szczegolnie po tym jak potraktowali go kibice ['] pod koniec sezonu.

George Jung
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 15 lip 2008, 22:45

mistyk jaki kwas? nie wiesz że wszystko jest okej , ligi 2 lata temu nie przegralismy bo mielismy tyle samo pkt co Real a teraz przegralismy tylko przez kontuzje? :D

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 lip 2008, 23:32

Ronaldinho odszedl do Milanu. W kazdym razie zostal niesmak. Jakos dziwnie wygladaja ostanie rozstania za czasow Laporty. Tyle ci zawodnicy dla niego osiagneli a odchodza jakby byli pospolitymi ogorkami.
10 dla? czas na nowa brazylijska gwiazde najlepiej na literke R:P

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 15 lip 2008, 23:40

HeRnanes :o bo Thiago Neves nie pasuje :P

a najlepiej by było AgueRo (Argentyńczyk też może być :P ) :D Pomarzyć dobra rzecz :)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 lip 2008, 23:40

jaki niesmak? nikt go zle nie potraktowal. poszedl tam gdzie chcial isc i bedzie szczesliwy

duzo mu zawdzieczamy i wypada mu podziekowac za wspaniale sezony. zycze mu jak najlepiej i mam nadzieje ze zacznie znowu grac w pilke

teraz laporta musi kupic kogos w zamian. mysle ze bedzie sie staral mocniej o silve. choc bedzie go bardzo ciezko wyciagnac z valencii

dzieki dinho za wszystko i powodzenia

ps - domyslam sie ze george jung znowu cos do mnie szura. niestety niepotrzebnie bo na forum istnieje cos takiego jak opcja ignor. badzo przydatny wynalazlek. wiec frustruj sie dalej misiaczku :)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 lip 2008, 23:45

w kwestii nowego zawodnika na lewa strone to nie zdziwie sie jak znowu przeplacimy. Teraz starajac sie o zawodnika na lewa strone kluby beda specjalnie podnosic ceny za swojego zawodnika. No chyba ze Laporta byl na tyle inteligentny ze jak sprzedal juz R10 to ma dogadany jakis transfer.

Niesmak bo kolejna nasza gwiazda ucieka z klubu. takie odbieram wrazenie

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lip 2008, 0:01

Żegnałem już wielu piłkarzy tak więc i Dinho zasługuje na kilka słów. Można by nawet napisać, że zwłaszcza Dinho zasługuje na kilka słów. Problem w tym, że jego zasługi, jego geniusz i w ogóle jego osobę jako taką trudno jest streścić. Szkoda, że w ten sposób się to skończyło, ale szybko o tym zapomnę a nigdy nie zapomnę o tym co dobre a dał nam niesamowicie wiele dobrego. Więcej niż ktokolwiek inny jeśli chodzi o piłkarzy, których miałem przyjemność oglądać w moim życiu.

Dosyć bo ani tu ładu ani składu. Wielkie dzięki za wszystko i powodzenia.

Bienias pisze:Niesmak bo kolejna nasza gwiazda ucieka z klubu. takie odbieram wrazenie
Ehhh Bienias nie wiem o co Ci chodzi szczerze mówiąc i pewnie się nie dowiem bo nie wierzę, że jesteś w stanie racjonalnie wytłumaczyć co znowu Ci nie pasuje.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 lip 2008, 0:46

Nie wiem czy Barcelona źle postopila z Ronaldinho, jesli prawda jest oferta City i jej wysokosc, to poszła na reke zarówno Milanowi jak Ronaldinho. Licze na 25 mln + dodatki to bardzo dobra kwota, Barca na nim zarobila sporo i tu nie ma co wybrzydzac co do kwoty. Zreszta Barcelona nie musi sprzedawac w celu zyskow pilkarzy.

Rivaldo, Ronaldo teraz Ronaldinho panwoie R zaliczaja i Barce i Milan, zobaczymy czy z podobnym skutkiem. Ronaldinho ma teraz kolejny cąły sezon na powrót do formy, LM nie bedzie jego zmartwieniem.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lip 2008, 0:53

Mnie cena satysfakcjonuje. Więcej się wyciągnąć od Milanu nie dało moim zdaniem o Manchester City liczyłby się tylko wtedy gdyby był sam na polu walki :lol: Oczywiste jest, że Brazylijczyk chciał odejść do Milanu tak więc Barcelona miała do wyboru sprzedanie go właśnie tam albo pozostawienie w klubie na siłę co nie dałoby nam kompletnie nic. Musielibyśmy płacić mu olbrzymią pensję i oddać za darmo za rok. Dla mnie zakończenie telenoweli jak najbardziej udane.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 16 lip 2008, 10:42

No i stalo sie. Duzo kibicow tego pragnelo i zadalo,ale jak juz odszedl, to czuje sie dziwnie...a pewnie bede sie czul jeszcze dziwniej, jak zobacze go w nowym trykocie. Sentyment pozostal, klub rozstal sie z Ronnim z klasa. Powodzenia R10-przycmij Kake 8)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 lip 2008, 11:21

Dzieki za wszystko Ronnie.

Cena mnie zadawala, zycze mu powodzenia w Milanie.

Hleb tymczasem jest dzisiaj u nas na badaniach medycznych.

Co do Silvy to uwazam, ze mimo wszystko bedziemy probowali wyciagnac jeszcze Arshavina. Zadnych ofert z Anglii ponoc nie ma, wiec moze cos jeszcze z tego bedzie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lip 2008, 12:32

Wypadałoby pogratulować transferów :]

Ronniego udało się dobrze sprzedać, taniej przychodzi Hleb.

Nie zabierajcie nam Ade :lol: zmiłujcie się

Oby Hleb zrobił u Was większą karierę, w Arsenalu wygrał Emirates Cup i Amsterdam Tournament :brawo:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lip 2008, 12:46

Mam nadzieję, że Wenger nie puści Ade a co za tym idzie Eto'o zostanie z nami :] Jeżeli do tego dojdzie jeszcze transfer kogoś w miejsce Ronaldinho (Arszawin albo Silva jak dla mnie) to już będę zadowolony z okienka. Mam nadzieję, że się uda.

Tymczasem pamiętacie jak wspominałem o tym, że Alves ma jakiś dziwny, szatański uśmiech? Powinniście pamiętam a jak nie pamiętacie to cofnijcie się kilka stron i ogarnijcie jego foty :P A potem spójrzcie na to:
Z okazji transferu Daniego Alvesa do Barcelony firma Nike postanowiła wykonać dla niego specjalny model butów piłkarskich, na których znajdą się imiona jego dzieci i daty ich narodzin.

Na prawym bucie, na wysokości kostki, od zewnętrznej strony widnieć będzie imię syna brazylijskiego obrońcy, Daniego Filho. Natomiast na wewnętrznej stronie umieszczona zostanie data jego narodzin (6 czerwca 2006 r.) Na lewym bucie pojawi się imię córeczki piłkarza, Victorii, urodzonej 27 października ubiegłego roku.
06.06.06

:twisted: :lol:

slawinho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 16 lip 2008, 12:48

Wydaje mi się ze Barcelona popełniła wielki błąd tak jak kiedyś z Maradoną.
Jeszcze idioci niech sprzedadzą Messiego katastrofa.
Co do Silvy,Hleba czy Arshavina oni do piet Dinho nie dorastają.
Na pocieszenie jest Dani Alves i ma przyjść Thiago Neves ,
ktorego nikt pewnie z was nie nie widzial w akcji poza youtube
A ja ogladam mecze fluminense i ten chlopak ma atom w lewej nodze.
Praktycznie co drugi rzut wolny zamienia na bramke to taki lewonożny Juninho tylko bardziej dynamiczny i przebojowy.
Po odejsciu Ronaldinho mogłby go cho troche zastapic

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”