To fakt. Ja osobiście mam 5 save'ów swojej kariery. Gdyby nie ten fakt, to już dawno bym swojej kariery w grze nie prowadził, bo spotkałem się już chyba z 2-3 crashami, może nie tyle save się skopał, co gra po wczytaniu. Mianowicie, gdy po wczytaniu gry, odpalałem mecz, to w jego trakcie występował błąd jak zamykał grę. Po wczytaniu gry z innego zapisu, było już ok. Więc warto robić sobie zapasowe zapisy stanu gry. Z tego co wiem, to FM 13 jest jeszcze bardziej niestabilny i ma wiele crashy podczas rozgrywki, sam osobiście z tego powodu właśnie w niego nie gram, chociaż to akurat jeden z czynników z kilku. Jednak jeśli ktoś gra w FM 13, to tym bardziej wskazane jest częste zapisywanie gry, aby nie utracić swoich osiągnięć i oczywiście, najlepiej mieć ich więcej niż jeden.Loczek pisze:Skoro od lat gracze borykają się z takimi samymi problemami, to wcale nie trzeba być geniuszem żeby zapisać z 2-3 save z gry i sukcesywnie nadpisywać je po zakończonej grze. Jak Ci jednego nie wczyta to wczytasz drugiego, proste. Spróbuj tak następnym razem.