FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 715

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lip 2008, 13:43

Mentor pisze:Cytat:
Z okazji transferu Daniego Alvesa do Barcelony firma Nike postanowiła wykonać dla niego specjalny model butów piłkarskich, na których znajdą się imiona jego dzieci i daty ich narodzin.

Na prawym bucie, na wysokości kostki, od zewnętrznej strony widnieć będzie imię syna brazylijskiego obrońcy, Daniego Filho. Natomiast na wewnętrznej stronie umieszczona zostanie data jego narodzin (6 czerwca 2006 r.) Na lewym bucie pojawi się imię córeczki piłkarza, Victorii, urodzonej 27 października ubiegłego roku.

06.06.06

Twisted Evil Laughing

Tego nie można lekceważyć

swoją drogą ja się urodziłem 16 Czerwca o 6 rano a więc

6:00-16-06

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 16 lip 2008, 13:56

Panie Slawinho... z tego co się orientuję to Ronaldinho sam chciał odejść;) Wiec nie rozumiem dlaczego "idioci" nie mieli pozwolić na przeprowadzke Gaucho:P Nie trzyma się gracza na siłe.

Silva i Arshavin to młode typki, jeszcze nie pokazali wszystkiego;) Ronnie najlepiej wywijał w wieku 26 lat więc jeszcze mogą się poduczyć;)

Co do Nevesa... Jeżeli naprawde by przyszedł to myśle ze z ta dwójką w/w mozna by bylo dac sobie spokoj. Chociaz... Silva podoba mi sie jako operator srodka pola:P

Forn
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Forn » 16 lip 2008, 14:00

Silva i Arshavin to młode typki, jeszcze nie pokazali wszystkiego;) Ronnie najlepiej wywijał w wieku 26 lat więc jeszcze mogą się poduczyćWink
Arshavin ma 27

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 16 lip 2008, 14:02

A nie wygląda :P

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 16 lip 2008, 14:03

A tak czasem Daniel wyglada jak diabel na zdjeciach ;/ zakupiliscie Lucyfera, Barca kradnie \o/
:lol:
ktos wie ile mniej wiecej zaplacilisie za Hleba?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 lip 2008, 14:19

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... leria.html

rzadzil i dzielil w światowej pilce. 8)
slawinho pisze:Wydaje mi się ze Barcelona popełniła wielki błąd tak jak kiedyś z Maradoną.
Jeszcze idioci niech sprzedadzą Messiego katastrofa.
Co do Silvy,Hleba czy Arshavina oni do piet Dinho nie dorastają.
Na pocieszenie jest Dani Alves i ma przyjść Thiago Neves ,
ktorego nikt pewnie z was nie nie widzial w akcji poza youtube
A ja ogladam mecze fluminense i ten chlopak ma atom w lewej nodze.
Praktycznie co drugi rzut wolny zamienia na bramke to taki lewonożny Juninho tylko bardziej dynamiczny i przebojowy.
Po odejsciu Ronaldinho mogłby go cho troche zastapic

Czy musza mu dorastac, czy ktos tak uwaza. Czy Barcelona potrzebuje takiego zawodnika, ma takich i kolejnych jej nie trzeba. Z tymi Brazylijczykami to bym nie przesadzał, bo juz kilku wymiatało w Brazylii, a niekoniecznie w mocnej europejskiej, jednym z ostatnich jest min. Cleber Santana, wiec spokojnie. Zreszta Barca kupila Hleba wiec dla Nevesa nie ma miejsca tym bardziej, że jest kogo promowac z rezerw.

Barcelona chciala sprzedac Ronaldinho, on sam chcial odejsc, wiec po co utrzymywac chory zwiazek. Wygrał sporo, zrobil dla Barcy ogromnie wiele, wyprowadzil ja na prosto w kilku aspektach. Dobrze, ze Barca przyjeła oferte Milanu, bo szkoda by go bylo w City.

Obrazek

George Jung
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 16 lip 2008, 16:06

wierze rkoeman że nie czytasz moich postów .... tak samo jak wierze że bylibyśmy Mistrzami gdyby nie kontuzje :D

wracając do tematu to należy podziekować Brazylijczykowi za wielkie mecze. mimo wszystko cieszę się że odchodzi gdyż nie wierze w jego przebudzenie. poprzedni sezon też miał należeć do niego , odpoczął , mówił że nigdy nie był w takiej formie i chce się zrewanżować Realowi .
efekt ? 10 kilo nadwagi i pół sezonu leczenie kontuzji , której pewnie nie było .
wielki profesjonalista , który podczas kontuzji spasł się jak jakiś emeryt.

nie jestem wielkim zwolennikiem traansferu Hleba ale otwiera on możliwość gry Iniesty na lewym skrzydle.

co do następcy Dinho to moim numerem jeden jest Ribery.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 lip 2008, 16:08

Ribery ? Kibice Bayernu zaraz zagrzmią :D Piłkarz na pewno pasowałby do Barcelony ale nie po to Bayern go sprowadzał żeby sprzedać teraz swojego najlepszego zawodnika. Zresztą te 20 mln które Barcelona otrzymała z R10 to chyba trochę mało aby sprowadzić Francuza.

Jak już jestem przy jego temacie. Jaką kontuzje odniósł na Euro po starciu z Zambrottą bo uciekła mi gdzieś ta informacja.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lip 2008, 16:11

Nie sądzisz chyba Łukasz, że na nowego piłkarza w miejsce Ronaldinho możemy przeznaczyć tyle pieniędzy ile otrzymaliśmy za Brazylijczyka? :lol:

Barcelona nie należy do klubów, który sprzedaje piłkarzy po to by zarobić na kolejnych. To chyba oczywiste.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 lip 2008, 16:31

Nie napisałem niczego takiego.
Nie wiem co Barcelona ma zamiar zrobić i czy w ogóle ma zamiar tą dziurę kimś zapychać. Przyszedł Hleb i Alves, wykosztowaliście się trochę więc kupno piłkarza z nazwiskiem ( to trzeba podkreślić ) Ronaldinho nie będzie łatwe zresztą na rynku też takich mało.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 16 lip 2008, 16:36

pozwole sobie na maly offtop - czy ktos kto widzi wypociny niejakiego junga moze mi napisac czy znowu cos do mnie piszczy? bo nie bede podlgadal co pisze osoba ignorowana

koniec offtopa

dzisiaj MD wymysla jakies niesamowite rzeczy o trasfnerach cracka wymieniajac wsrod (kilku ciekawych i nie zawsze realnych mozliwosci) robinho i uwaga kanoute :lol:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lip 2008, 17:24

rkoeman pisze:pozwole sobie na maly offtop - czy ktos kto widzi wypociny niejakiego junga moze mi napisac czy znowu cos do mnie piszczy? bo nie bede podlgadal co pisze osoba ignorowana

Zachowujesz się jak sfochowany dzieciaczek który chce coś pokazać całemu towarzystwu.
Bo gdybyś naprawdę chciał zobaczyć czy do ciebie napisał, to byś to zobaczył wyrzucają go z listy ignorowanych a potem spowrotem dodał i siedział cicho.

George Jung
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 16 lip 2008, 18:13

co do transferu Dinho to cena jest śmieszna :D po co są te klauzule? cena pokazuje jak fatalnie zarząd negocjuje transfery OUT. Real pewnie sprzeda Robinho dwa razy drożej .....Deco też został sprzedany za psi swęd . ale podobno Lampard został sprzedany za podobna kwote więc jest okej , rkoeman coś o tym pisał.

co do nazwisk następców Dinho to w kolejności Ribery, Aguero, Villa , Benzema . każdy da nam więcej niż Dinho w poprzednim sezonie.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 16 lip 2008, 18:15

Dla Ciebie cena śmieszna, a ja jestem z niej bardzo zadowolony :]
Thiago Neves \o/
Ostatnio zmieniony 16 lip 2008, 18:15 przez Bask, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kon2r
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 16 lip 2008, 18:15

Gran Derby znow w grudniu...... :?

George Jung :badziewie:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”