Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 16 lip 2008, 18:21
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 16 lip 2008, 18:51
Nie chce ogladac Iniesty na lewym skrzydle, bo to nie jest napastnik i widac, ze za dobrze sie na tej pozycji nie czuje. Przyjdzie ktos nowy na lewy atak.George Jung pisze:
nie jestem wielkim zwolennikiem traansferu Hleba ale otwiera on możliwość gry Iniesty na lewym skrzydle.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 16 lip 2008, 19:19
Na dzis to Iniesta wedruje na lewy atak na Keita i hleb rywalizuja o miejsce w pomocy. Jak nie to henry na lewy atak. Akurat Iniesta w poprzednim sezonie na lewym ataku radził sobie moim zdaniem całkiem dobrze. Jak kupimy Benzemę to pewnie byłby wystawiany na lewym ataku. Czy grał by tam lepiej od Henrego i Iniesty nie wiadomo a wydatek spory 40-50 mln z tym że pewnie bliżej 50mistyk pisze:Nie chce ogladac Iniesty na lewym skrzydle, bo to nie jest napastnik i widac, ze za dobrze sie na tej pozycji nie czuje
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 16 lip 2008, 20:33
ciekawe kaczy. znowu nie wyszel ci post ale juz przywyklem. napisalem jakis czas temu userowi o nicku wspomnianym wczesniej ze ma ignora a domyslam sie ze odpowiada na moje posty. ciekawi mnie po kiego grzyba? skoro i tak tego nei czytamkaczy pisze:rkoeman pisze:pozwole sobie na maly offtop - czy ktos kto widzi wypociny niejakiego junga moze mi napisac czy znowu cos do mnie piszczy? bo nie bede podlgadal co pisze osoba ignorowana
Zachowujesz się jak sfochowany dzieciaczek który chce coś pokazać całemu towarzystwu.
Bo gdybyś naprawdę chciał zobaczyć czy do ciebie napisał, to byś to zobaczył wyrzucają go z listy ignorowanych a potem spowrotem dodał i siedział cicho.
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lip 2008, 20:54
Transferów było dużo więcejŁukasz_ pisze:Przyszedł Hleb i Alves
Pieniądze są tak więc tutaj problemu nie ma. Jeśli chodzi o piłkarzy z nazwiskiem to też ktoś by się znalazł zwłaszcza, że nazwiska mają to do siebie, że wśród jednych budzą większe emocje a wśród innych mniejszeŁukasz_ pisze:wykosztowaliście się trochę więc kupno piłkarza z nazwiskiem ( to trzeba podkreślić ) Ronaldinho nie będzie łatwe zresztą na rynku też takich mało.
Co do transferu Ronaldinho to w walce o niego liczył się tylko jeden klub tak więc jak mogliśmy podbić cenę? Manchester City gotów był zaoferować 32 mln euro. Milan dał 25 mln euro. Mało?George Jung pisze:co do transferu Dinho to cena jest śmieszna
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 16 lip 2008, 21:39
George Jung
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 16 lip 2008, 21:44
rkoeman pisze:ciekawe kaczy. znowu nie wyszel ci post ale juz przywyklem. napisalem jakis czas temu userowi o nicku wspomnianym wczesniej ze ma ignora a domyslam sie ze odpowiada na moje posty. ciekawi mnie po kiego grzyba? skoro i tak tego nei czytam Rolling Eyes
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lip 2008, 21:57
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 lip 2008, 22:53
Nie kupimy go za 20 mln bo Wenger nie chce go w ogóle sprzedawać. Stąd takie astronomiczne kwoty.George Jung pisze:jeśli teraz Adebayor powie że chce odejść a jedynym chętnym została Barca to myśliśz że kupimy go za 20 mln?
Ile masz lat? Więcej niż 14?George Jung pisze:idąc też tym tokiem rozumowania sprzedamy Eto'o za podobną cenę
fieldy pisze:Cena t 15 mln, ale 2 dodatkowe za co ? za ilosć rozegranych meczów, czy jak ?
Koszt transakcji miedzy FC Barcelona a Arsenalem Londyn wyniósł ostatecznie 15 milionów euro oraz dodatkowe 2 miliony w zależności od zdobywanych przez Alexandra tytułów w nowym klubie.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FeRo » 17 lip 2008, 0:43
FeRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 17 lip 2008, 0:46
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 17 lip 2008, 11:06
George Jung
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 17 lip 2008, 11:37

kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 lip 2008, 11:41
[`]kaczy pisze:TANKESZCIE !!!
Martinho