A co z Berbatovem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 21 lip 2008, 17:00
Jaro1910
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 21 lip 2008, 17:13
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lip 2008, 17:19
Ja sądzę, że tutaj nie chodzi o pogodzenie się z kibicami. Jeśli prawdą jest, że zarząd nie liczy na Kameruńczyka i wystawia go na listę transferową to trudno się spodziewać, aby Samu dalej chciał wypruwać flaki dla Barcelony tak jak to robił dotychczas (czego nie można powiedzieć o wszystkich).mistyk pisze:Chociaz pewnie bedziemy tutaj gdybac kto przyjdzie, a Eto`o pogodzi sie z kibicami i zostanie.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamiljozefkowo » 22 lip 2008, 15:17
kamiljozefkowo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 lip 2008, 15:34
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 lip 2008, 16:54
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 lip 2008, 17:01
Sredniej klasy pilkarzem popelniajacym dosc duzo dziecinnych bledowMentor pisze: Wśród dzieciaków szybko zapracował sobie na miano ofiary losu, ale osoby regularnie oglądające mecze mogły dostrzec, że był po prostu średniej klasy piłkarzem.
]
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 lip 2008, 17:13
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 lip 2008, 17:19
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 22 lip 2008, 17:23
MeToYou

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 22 lip 2008, 17:24
Mnie się wydaje, że jedna strzelił. Z Malaga bodajże. ale moge sie mylićBienias pisze:W kazdym razie szkoda ze nie udalo mu sie strzelic bramki dla Barcy w la liga
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 22 lip 2008, 17:33
I tak odchodzi do Leverkusen. Była o tym wzmianka na oficjalnej stronie.MeToYou pisze:Jesli on odchodzi to co z Henrique ? Prawdopodobnie zostanie... Leverkusen obejdzie sie smakiem.
Chyba Caceresbtw kto jest teraz zmiennikiem Alvesa
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 lip 2008, 18:26
MeToYou pisze:Chyba najczysciej grajacy zawodnik w historii klubu.
Transfer Oleguera raczej nie ma wpływu na transfer Henrique. Brazylijczyk pójdzie na rok do Bayeru.MeToYou pisze:Jesli on odchodzi to co z Henrique ? Prawdopodobnie zostanie... Leverkusen obejdzie sie smakiem.
Ja czytałem, że dostaniemy hajs jeżeli Ajax załapie się do Ligi Mistrzów w kolejnych trzech sezonach tak więc nie chodzi tutaj bezpośrednio o poczynania Oleguera.MeToYou pisze:przewidziane sa bonusy w zaleznosci od jego poczynan
w Amsterdamie
Ja też coś pamiętam tylko nie wiem z jakiego meczu. Może to był Puchar Hiszpanii jakiś? W każdym bądź razie chodzi mi po głowie bramka Oleguera po zamieszaniu w polu karnym z bliskiej odległości.grzegorzfcb pisze:Mnie się wydaje, że jedna strzelił.
Wychodzi na to, że Puyol albo Caceres.grzegorzfcb pisze:kto jest teraz zmiennikiem Alvesa
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 lip 2008, 19:19
Mentor pisze:Kolejny filar zespołu odchodzi... Wink
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 lip 2008, 19:44
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio