FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 720

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
BERGKAMP
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 22 lip 2008, 20:04

Bienias pisze:W kazdym razie szkoda ze nie udalo mu sie strzelic bramki dla Barcy w la liga
grzegorzfcb jako pierwszy słusznie zauważył, że nie masz w tej kwestii racji.
Mogę tylko potwierdzić w 100%, że jedyną bramkę Oleguer strzelił właśnie w spotkaniu z Malagą a było to w sezonie 2004/2005 :)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 lip 2008, 20:06

robinho wam bedzie jak zwykle wygrywal. z c.ronaldo na playstation

btw - bienias mylisz sie bo ula strzelil gola w lidze. z malaga o czym wspomnial juz jeden user

dzieku ula za wszystko a szczegolnie ze ten jeden wspanialy sezon oraz za samochod jakim przyjezdzales na treningi :)

ps - ronaldinho napisal list otwarty do kibicow barcy. ciekawe czy dalej bienias bedzie wietrzyl afery i czy kilka osob bedzie liczyc ze pojedzie on po klubie :D

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 22 lip 2008, 21:07

samochod jakim przyjezdzales na treningi

Transporter :?: :lol:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 22 lip 2008, 21:10

tak :D ledwo sie miescil wjezdzajac do garazu powodujac zawsze smiechy wsrod kibicow stojacych przy bramie

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 22 lip 2008, 21:24

Obrazek

:lol:

u u ulager :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 lip 2008, 0:13

Kuman to czemu pewien nasz znajomy( wiesz ktory) nie tanczyl nago:P
Szczerze tej bramki nie pamietam ale to pewnie wina miejsca gdzie ogladalem wtedy mecze Barcy:P

R10(R80 brzmi jak jakas podrobka:P) napisal list otwarty. Fajnie i nic poza tym. Szkoda ze piwka nie postawil albo cos w tym stylu

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 23 lip 2008, 1:03

do dopiero pozniej ula stal sie jego ulubiencem

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 lip 2008, 22:47

Jutro pierwszy mecz w nowym sezonie :jupi: :mike:

Oczywiście to tylko sparing, ale wystarczająco się natęskniłem. Szczególnie interesuje mnie postawa nowych nabytków. Urazy Abidala i Sylvinho spowodują zapewne, ze w pierwszym składzie wyjdzie Caceres. Ogólnie ciekaw jestem jak to wszystko będzie wyglądać bo to w końcu nowa Barcelona. Naturalnie ten jeden mecz niczego nam jeszcze nie wyjaśni do końca, ale mniejsza o to. Tak czy inaczej nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że będzie możliwość obejrzenia w necie.

Jaki skład obstawiacie :>

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 23 lip 2008, 23:17

Mentor pisze:Jaki skład obstawiacie Łypiący
Valdes- Caceres, Rafa, Pique, ktoś z Barcy B - Yaya, Hleb, Crosas - Henry, Bojan, Jeffren :lol:

Mam nadzieje, zobaczyć choć przez 30 minut Keite, Alvesa i Hleba( zakładam, że Caceres i Pique zagrają praktycznie cały mecz :P ) :)
Najłatwiej chyba przewidzieć formacje obrony. Z pomocą i atakiem już ciężko :)

Też chętnie zobacze ten meczyk mimo, że to dopiero 1 mecz pod wodzą Pepa i pewnie niewiele nam powie( ale zawsze coś :P ) :)

P.S.
Obrazek :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 lip 2008, 23:29

Valdes - Caceres, Rafa, Pique, Alves - Toure, Hleb, ??? - Henry, Bojan, ???

Z fusów po piwie wyszło mi coś takiego. Jak widać są jeszcze luki tak więc trzeba będzie otworzyć kolejną butelkę.

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 23 lip 2008, 23:32

Szkoda, że będę w Edynburgu dopiero na początku sierpnia, bo chętnie bym się przeszedł na ten mecz. A to czeka mnie jakiś ligowy 'szlagier'.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 24 lip 2008, 0:29

jak ktos z wawy ma ochote jutro ogladac mecz do zapraszam do bar below. jako ze bedzie tam na zywo kazdy sparing barcelony

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 lip 2008, 22:44

No i już po wszystkim. Poszło łatwo, lekko i przyjemnie, ale to żadna niespodzianka. Wynik był tutaj najmniej ważny co nie zmienia faktu, że sześć strzelonych bramek cieszy.

Pierwsza połowa lepsza w naszym wykonaniu, ale wtedy na boisku był absolutny lider, czyli Messi. Leo robił co chciał aczkolwiek czasem jego dryblingi bywają irytujące. Powinien więcej strzelać, ale nie będę się czepiał. Bardzo mi się podobał Marquez a konkretnie jego długi piłki. Tego nam właśnie brakowało ( drugiej połowie podobnie grał Caceres). Ładnie również Pedrito, Gudi i Alves. Zobaczyliśmy kilka akcji Leo - Dani na co bardzo liczyłem. Niestety słabo Henry, ale wierzę, że się ogarnie. W drugiej połowie gra trochę siadła bo nie było Leo, ale z drugiej strony skład był totalnie młodzieżowy. Po wejściu Toure, Keity i Hleba było już lepiej. Eto'o słabo, ale jakoś nie dziwi mnie to za bardzo. Bojan nieźle chociaż momentami za długo holował piłkę.

Na gorąco to chyba tyle. Może jeszcze coś dopiszę za parę chwil.

Awatar użytkownika
FeRo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FeRo » 24 lip 2008, 22:56

olson pisze:Szkoda, że będę w Edynburgu dopiero na początku sierpnia, bo chętnie bym się przeszedł na ten mecz. A to czeka mnie jakiś ligowy 'szlagier'.
chcialem nabyc bilety na sobotni mecz barcy w dundee. niestety bilety jak szybko sie pojawiły, tak szybko sie rozeszły. widac olbrzymie zainteresowanie, marka robi swoje. smigam jednak pod stadion, moze jakis cud sie wydarzy, a jak nie to moze chociaz jakies foto pstrykne.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lip 2008, 23:30

Szczerze mowiac to nie sadzilem, ze pojdzie az tak latwo. Wynik jeszcze bardziej utwierdzil mnie w przekonaniu, ze miejsce szkockiej pilki w Europie jest bardzo odlegle.

25 minut i juz jest kompletnie pozamiatane. Prawa strona boiska dzisiaj miazdzyla rywala i to wlasnie ta strona szlo wiekszosc akcji - Messi i Alves juz dosyc dobrze sie rozumieja, strach myslec co bedzie dalej. Wspolczuje w kazdym razie kazdemu lewemu obroncy, ktory bedzie musial ich powstrzymywac.

Bardzo tez podobal mi sie nasz pressing. Widac wyczerpujace treningi moga przyniesc pozadany efekt.

Bardzo dobrze tez nasza mlodziez, a szczegolnie Pedritto i Jeffren. Ale mimo wszystko lewa strona wymaga wzmocnienia.

Henry przecietnie, zreszta ciezko mu idzie gra jako typowa 9 u nas i to nie od dzisiaj. Eto`o tez nic specjalnego nie pokazal i jak Mentor powiedzial nic w tym dziwnego.

Dlugie dogrania Caceresa sa w stylu Marqueza, czyli bardzo dokladne. Nie wiem natomiast dlaczego Messi wykonywal u nas rozne. Juz wolalbym, zeby Alves je wykonywal, ale skoro ten asekuruje obrone przy roznych to trudno.

Oby nastepny mecz byl jeszcze lepszy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”