Prokurator żądał Juve w C1 reszta w serie B ... ale to było jego 5 minut - chciał wyleczyć Calcio i sie lasnować

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2006, 1:42
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 lip 2006, 1:45
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lip 2006, 2:02
Zaza pisze:Ale Tomus wytłumacz mi skąd ta pewnośc ? z wypowiedz Luciano ? z prasy ? [to Buffon zmienia klub w taki razie ] znasz prawo sportowe ? znasz uzasadnienie wyroku ? akta sprawy ?
No coś ty, oni chcieli finału odrazu, o czym ty chłopcze mówisz? zresztą większość z twojej wypowiedzi napisałem wyżej.Łukasz_ pisze:zresztą nie wiem czego chcieli. Serie A LM Wolne żarty.
Taa bo Juve zamknęło w szatni Giallaniego i powiedzieli, że mają ustawić mecze bo będzie źle, ty wiesz o czym piszesz w ogóle?Łukasz_ pisze:Milan został w to wszystko wmieszany z ręki Juventusu, chcieliście nam zaszkodzić i troche wam wyszło ale gdy pojawiła się możliwość obrony wszysliśmy na swoje.
Pozdrowienia z Serie B, lepiej ci?Łukasz_ pisze:" Pozdrowienia z Serie A. "
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2006, 2:10
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lip 2006, 2:19
Dziwi mnie sprawa, że wyroki, które wcześniej zostały nadane (te ostre) dla wszystkich zostały potężnie złagodzone tylko Juve zostało potraktowane ze śmiechem. Ja tego nie zmienię, ale swojego zdania także będę bronił.Zaza pisze:Tomus ale wierzysz w to że sąd poszedł by na reke Milanowi a inna kluby by sie patrzyły jak dostają po dupie. Przeciesz oni nawzajem sie za pewne kontaktowali. Adwokacji pracowali pełna para. Jak napisałem nie znamy prasa uzasadnienia czy atk ale normalna rzecza [nawet w Polsce] jest to że jesli apelacja przynosi skutek to oskarżony sie wybronił. Miał takie dowody że obalił wyrok sądu - oni mieli uzasadnienie do wyroku CAF [wszyscy nie tylko Milan] i przyjeli droge obronny po ten wyrok
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2006, 2:29
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lip 2006, 2:40
Tylko tyle, że Milanowi z -15 pkt wrócili na Ligę Mistrzów i -7 pkt więc kara to dla nich żadna (dwie przegrane i remis - punkty odrobione). Ja cały czas będę szczery w tym co myślę i wiem, że Juventus zasłużył na największą karę, ale bez przesady. Viola jest bogata i utrzyma się zapewne w lidze, a 17 pkt do odrobienia to nie jest mało tym bardziej, że Serie B też jest coraz silniejsze. Tyle ode mnieZaza pisze:Wiec każdemu to odwołanie coś dało a to że Milanowi wiecej niż Juve jest tylko potwierdzeniam że widocznie mieli inne zarzuty i dowody
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2006, 10:34
Agnieszka pisze:Szkoleniowiec Juventusu Turyn - Didier Deschamps nie traci wiary w możliwość występów we włoskiej Serie A. Francuz ma nadzieję, że prowadzony przez niego klub mimo wszystko rozpocznie sezon w elicie calcio.
"Będziemy się odwoływać do wszystkich możliwych instancji. Pozostały trzy: sportowa przed Włoskim Komitetem Olimpijkskim, jedna prawna przed regionalnym trybunałem i ostatnia europejska w Brukseli. Są jeszcze szanse na grę w Serie A."- powiedział.
Pierwsze odwołanie Starej Damy od wyroku Caf nie przyniosło spodziewanych rezultatów. Klubowi zredukowano jedynie liczbę karnych punktów na starcie sezonu z 30 na 17. Juventus jednak nadal wierzy, że ostatecznie uda się przekonać sąd do swoich racji i zespół powróci do elity.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 lip 2006, 22:50
Jak zamieszczasz link do jakiegoś tekstu to może byś napisał co oni myślisz. Bo nie wiem czy się z nim (autorem tego „artykułu”) zgadzasz czy nie). Czytając te wypociny miałem wrażenie, że napisał to piętnastolatek.Lakier pisze:http://www.juvepoland.com/text.php?id=549
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 lip 2006, 22:53
Zico_FCI pisze: Jak zamieszczasz link do jakiegoś tekstu to może byś napisał co oni myślisz. Bo nie wiem czy się z nim (autorem tego „artykułu”) zgadzasz czy nie).
Zico_FCI pisze:Czytając te wypociny miałem wrażenie, że napisał to piętnastolatek.
Uniewinnienie. Ma do tego podstawy.Martinho pisze:Nie no Juve liczy jeszcze na zlagodzenie wyroku....
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 lip 2006, 22:54
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarcow » 31 lip 2006, 22:58
jarcow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 lip 2006, 23:04
ps. a I może niech ktoś zapoda link do oryginału tego tekstu.
Zico_FCI pisze:Acha czyli nie masz zdania ?
Zico_FCI pisze:hmm A co ja mam argumentować ?
Zico_FCI pisze:Czytając te wypociny miałem wrażenie, że napisał to piętnastolatek.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 lip 2006, 23:11
Prosze: http://www.ilfoglio.it/uploads/camillo/ ... opoli.htmlZico_FCI pisze: ps. a I może niech ktoś zapoda link do oryginału tego tekstu.
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio