Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2009, 15:40
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 15 lip 2009, 15:46
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 lip 2009, 15:48
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 lip 2009, 15:50
Pytam bo właśnie czytałem, że on ma przyjść w miejsce Ade jeśli ten odejdzie, a na to się coraz bardziej zanosi.fieldy pisze:Wenger kiedyś na konferencji prasowej powiedział [jeśli dobrze pamiętam, bo to było w maju], że ma nadzieję iż Ade zostanie i na pytanie o to czy Chamakha chce sprowadzić powiedział, że podoba mu się ten zawodnik, ale to nie znaczy że go ściągnie. Nie zaprzeczył więc stanowczo. Ja bym nie chciał Chamakha, wolę Dm'a.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 lip 2009, 15:54
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 lip 2009, 16:11
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 lip 2009, 16:52
Tevez vel. "jestem wolniejszy niż olaf lubaszenko" na skrzydle?Póki co zanosi się, że City będzie grało podobnym ustawieniem co Barca z 3 zawodnikami z przodu.
Robinho - Roque/Ade - Tevez
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 lip 2009, 17:35
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2009, 17:43
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 lip 2009, 17:49
Osobiście nie widzę za bardzo innego rozwiązania. Robinho, Tevez czy Ade raczej nie zgodzą się na zbyt często rotację (Santa Cruz też sporo kosztował więc pewnie sporo grał będzie). 442 z Robinho na skrzydle to praktycznie to samo co napisałem wyżej bo on i tak do defensywy wracał nie będzie. W momencie gdy SWP grał jeszcze na prawej to mieliby trochę ciężko z bronieniemKamil232 pisze:Tevez vel. "jestem wolniejszy niż olaf lubaszenko" na skrzydle?Póki co zanosi się, że City będzie grało podobnym ustawieniem co Barca z 3 zawodnikami z przodu.
Robinho - Roque/Ade - TevezHughes wbrew pozorom nie jest marnym menadżerem i na coś takiego się nie zdecyduje. Sam sobie w stopę nie będzie strzelał.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 15 lip 2009, 18:05
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 lip 2009, 18:09
Arsenal's Emmanuel Adebayor Passes Manchester City Medical
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 lip 2009, 18:24
Swego czasu w jakimś wywiadzie powiedział, że odejdzie do klubu który da mu więcej bo gra dla pieniędzy. Jakoś tak to było.mistyk pisze:Czyli co, to ten typ zawodnika, ktory leci na kase? Myslalem, ze taki nie jest![]()
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2009, 19:36
to raczej plotki, Wenger się o nim nie wypowiadał, chyba raczej Chamakh jest bardziej prawdopodobny.mistyk pisze:Wy fieldy podobno Klaasa z Realu chcecie?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 15 lip 2009, 19:41
fejkenq
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio