j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 kwie 2006, 15:49
Jey pisze:Ogólnie denerwują mnie ludzie, którzy mówią, że "Polska będzie Mistzrem Świata jestem pewien" itp. Bo są dużo lepsze reprezentacje niż nie najlepsza Polska...
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 09 kwie 2006, 20:26
Ostatnie mecze towarzyskie , są rozgrywane tylko z kelneramiNiggaz pisze:Jey pisze:
Mecze towarzyskie z dużo słabszymi rywalami są bez sensu. Czasem przydaje się meczyk z mniej wymagającym rywalem, ale bez przesadyzmu. Konfrontacja z kelnerami na dobrą sprawę nic nie mówi. Nie ma potrzeby też grania spotkań kontrolnych na siłę bo mogą wprowadzić tylko niepotrzebną niepewność a korzyści z nich nie ma raczej.
Coroner-ka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Polewocz » 09 kwie 2006, 20:37
Polewocz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Polewocz » 09 kwie 2006, 20:44
Polewocz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 09 kwie 2006, 21:01
Coroner-ka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaglebie Sosnowiec » 19 kwie 2006, 18:23
Zaglebie Sosnowiec
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 kwie 2006, 18:34
Zaglebie Sosnowiec pisze:No coz...nasza Repra spadla z 26 na 28 miejsce w Rankigu FIFA.
Ja juz kilka razy pisalem na tym forum, ze Kostaryka jest wysoko w rankingu przede wszystkim dlatego ze graja w strefie CONCACAF...Majac za takich przeciwnikow Gwatemale czy Paname to nie trudno zdobywac z nimi po 3 pkt a co za tym idzie punktowac w rankingu FIFA. Ne znaczy to ze Kostaryka jest slaba, ale Polska na pewno nie jest zespolem gorszym od nichnaszych grupowych rywali,Kostaryka jest wyzej co mnie nie dziwi.Dziwia mnie za to komenty ze Kostaryka nie bedzie sie liczyc na Mundialu(nie wiem jak jest u Was,ale w wielu stronach moge wyczytac to lekcewazenie).Ja uwazam,ze Nasza Repra jest gorsza,a olewania wyjdzie nam bokiem,tak jak to bylo z Koreanczykami
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rachwus » 20 kwie 2006, 22:11
rachwus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 20 kwie 2006, 22:19
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2006, 22:25
a ja bylem przekonany, ze Arabia Saudyjska lezy w AzjiCo do niedawnego meczu z Arabiom Saudyjską to wydaje mi się że jak już chcieliśmy zagrać z afrykańską drużyną
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 21 kwie 2006, 10:04
Pisze się Arabią Saudyjską, a nie Arabiom - to tak na marginesie.rachwus pisze:Jak wielu innych nie rozumiem co to za mecze towarzyskie . Słychać by ło że to Iran nie ma z kim zagrać że Japonia nie ma sparing partnera a te dwa teamy są chyba mocniejsze od Litwy i Wysp Owczych. Co do niedawnego meczu z Arabiom Saudyjską to wydaje mi się że jak już chcieliśmy zagrać z afrykańską drużyną to trzeba było poprosić Henia Kasperczaka żeby nam Tunezje załatwił i był by to bardziej miarodajny przeciwnik od Saudyjczyków. tak na prawde dopiero mecz z Chorowacją da nam odpowieć jak się miewa nasza reprezentacja.
rachwus pisze: P.S nie rozumiem czemu do sztabu reprezentacji nie można włączyć Henia Kasperczaka on ma doświadczenie w przygotowaniu drużyn na turnieje i mógłby pomóc Janosikowi a na pewno uspokoic jego skołatane nerwy .
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 21 kwie 2006, 14:10
człowiek wciąż się czegoś uczygringo7 pisze:Atak: Żurawski, Frankowski; Pomoc: Kosowski, Krzynowek, Smolarek, Szymkowiak i Sobolewski; Obrona: Bąk, Kłos, Baszczynski, Michał Żewłakow; Bramka: Boruc
robur
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 kwie 2006, 14:16
A ja przez 18 lat myślałem, że 'jedenastka' a 'kadra' to nie są synonimy.robur pisze:przez dwadzieścia kilka lat myślałem że drużyna to jedenastu zawodników ale są tacy którzy inaczej sądzą jak widać wyżej
Gdzie tu jest błąd bo ja nie dostrzegamgringo7 pisze:Dla mnie na dzien dzisiejszy najpowazniejsi kandydaci do kadry na MŚ to : Atak: Żurawski, Frankowski; Pomoc: Kosowski, Krzynowek, Smolarek, Szymkowiak i Sobolewski; Obrona: Bąk, Kłos, Baszczynski, Michał Żewłakow; Bramka: Boruc .
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2006, 16:22
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio