Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 15 gru 2006, 19:18
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 gru 2006, 13:42
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 gru 2006, 22:35
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 gru 2006, 23:16
Ten libero to jest przyjmujący, a Gacek jeszcze się leczy choc może w następnej kolejce wyjdzie juz w składzie.Yukasz pisze:Czy może jest to spowodowane tym że Gacek jeszcze do siebie nie doszedł i ten obcokrajowiec grał na libero z przymusu
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 25 gru 2006, 0:06
Yukasz pisze:Ale dziwi mnie jedno - na kija sprowadzono Andrzeja Stelmacha skoro jest Woicki. Przecież ten młodszy rozgrywał od kilku lat w AZS i wg mnie dobrze się spisywał a teraz będzie grzał ławę i zamiast się rozwijac będzie się cofał.
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 gru 2006, 0:27
To jest normalne i nie trzeba się tym martwić, bo w odpowiednim momencie sezonu Wlazły znów będzie nie do zatrzymania. To wszystko jest pod kontrola trenera. Jestem o tym przekonany.LookAsh pisze:Wlazly etz juz chyba zaczyna odczuwac skutki sezonu, ktory wlasciwie nie mial konca. Wczoraj troche slabiej zagral. Moze to przez ta nowa fryzure Szzegolnie te dwa pojedyncze bloki Siezieniewskiego na nim mnie troche zmartwily
Mazur w wywiadzie podkreślał, że chcial sprobowac nowe ustawienia. Ale to u Mazura, Ruciak poza kapitalnym przyjęciem grał rewelacyjnie w ataku. To Ruciak na MŚJ nie odstawał w ataku od Winiara. Trzeba mu życzyć, aby wreszcie powrócił do tej formy, bo moze przydac się kadrze.LookAsh pisze:Ciekawi mnie troche brak Bakiewicza w podstawowym skladzie PZU, czyzby Ruciak byl naprawde lepszy ?
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 gru 2006, 18:35
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 28 gru 2006, 12:24
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 gru 2006, 12:47
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 29 gru 2006, 19:46
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 gru 2006, 19:46
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 29 gru 2006, 19:53
Lewis nie jest zły. On przypomina mi Milczarka jak Robert był w formie. Wtedy niby najmniejszy w towarzystwie wygrał SKRZe tytuł. Taki typ jak Olejniczak - żywiołowy i energiczny. Tanik na pewno wielkie wzmocnienie, tak jak pisałem (pisaliśmy chyba jednocześnie) i tylko szkoda, że kontrakt na jeden rok. Tylko, że jest jeszcze Australijczyk z Jastrzębia, Kanadyjczyk i czeski libero w Radomiu każdy z nich też ma wielki potencjał. Czech może być tak Kubica przez wiele lat - najlepszym na swojej pozycji, a przynajmniej ma możliwości takie. Australijczyk z racji, że ma kontrakt na 5 lat, jest moim faworytem do tego by został najlepszym obcokrajowcem u nas w lidze.Babel pisze:Skoro pan Iwańczyk twierdzi, że Skra z Dobrowolskim na rozegraniu weszła by do Final 4 i rozpływa się nad Lewisem, który dostał 3 czapy w decydujacych fragmentach to może być autorytet co najwyżej dla swojej babci.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 gru 2006, 19:59
Zły nie jest, ale rozpływanie sie nad nim to już według mnie gruba przesada. Kanadyjczyk jest wzmocnieniem na przyjęciu i w obronie, w ataku na poziomie czołowki PLS-u juz niestety wóz albo przewóz. Dlatego dziwi, że w końcówce Dobrowolski grał nim, a nie Wlazłym. Co do Iwańczyka działa na moje wymioty pobudzjąco. Niech sobie pisze te swoje artykuły, felietony a nie medrkuje na wizji, bo statystyki to ja sobie moge z głowy podawać.bellus pisze:Lewis nie jest zły.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 gru 2006, 20:05
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 29 gru 2006, 21:02
Jeśli poziom SKRA utrzyma a Częstochowa nie polepszy to typował bym 3-0 dla Bełchatowian. Z taką grą jak z Mostostalem to niewiele ugrają.czeher pisze:Za tydzien pora na rehabilitacje Skry w meczy z Czetochowa
Hmmm, ale jakby nie było transfer to dobry. Bo w momencie zatrudnienia Lewisa nie było kogoś nawet w PLSie na jego poziomie do gry. Pomijam Olejniczaka i Milczarka, bo jeden z talentem chyba się rozstał a drugi leczy bardzo poważne kontuzje. Swoją drogą, żeby taki talent jak Olejniczak grał w Nysie... No, ale różne są koleje losu.Babel pisze:Zły nie jest, ale rozpływanie sie nad nim to już według mnie gruba przesada. Kanadyjczyk jest wzmocnieniem na przyjęciu i w obronie, w ataku na poziomie czołowki PLS-u juz niestety wóz albo przewóz. Dlatego dziwi, że w końcówce Dobrowolski grał nim, a nie Wlazłym. Co do Iwańczyka działa na moje wymioty pobudzjąco. Niech sobie pisze te swoje artykuły, felietony a nie medrkuje na wizji, bo statystyki to ja sobie moge z głowy podawać.
bellus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio