Jest, przynajmniej tak o sobie mówił więc wychodzi na to, że jesteś jednak Wiślakiem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 mar 2023, 17:43
A, to dlatego taki ignorantTomusmc pisze:Lipiński to Juventini więc reszta drużyn się dla niego nie liczy
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 mar 2023, 18:35
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 17 mar 2023, 19:22
sci

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 mar 2023, 19:57
On zawsze był krytyczny wobec Juve, jeśli coś było źle to nie mydlił oczu, ale sam twierdził, że kibicuje Juve od lat. Teraz nie czytam ani nie oglądam tego Pana więc nie mam pojęcia jak to u niego wygląda. Być może mu się odmieniło i jest anty. Za czasów jak C+ miał Serie A to bankowo kreował się na BianconeroPietroBosman pisze: ↑18 mar 2023, 19:54Oglądam co tydzień Curva Sud z Red.Lipinskim i ostatnie co mogę potwierdzić to to, że sympatyzuje z Juve.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 18 mar 2023, 19:59
W Curva Sud co tydzień gada, że nie może patrzeć na grę Juve. Jak są wyniki to milczyTomusmc pisze: ↑18 mar 2023, 19:57On zawsze był krytyczny wobec Juve, jeśli coś było źle to nie mydlił oczu, ale sam twierdził, że kibicuje Juve od lat. Teraz nie czytam ani nie oglądam tego Pana więc nie mam pojęcia jak to u niego wygląda. Być może mu się odmieniło i jest anty. Za czasów jak C+ miał Serie A to bankowo kreował się na BianconeroPietroBosman pisze: ↑18 mar 2023, 19:54Oglądam co tydzień Curva Sud z Red.Lipinskim i ostatnie co mogę potwierdzić to to, że sympatyzuje z Juve.
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 mar 2023, 20:00
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 18 mar 2023, 20:02
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 18 mar 2023, 20:02
Właśnie ja kojarzę go tylko z krytyki Juve.Tomusmc pisze: ↑18 mar 2023, 19:57On zawsze był krytyczny wobec Juve, jeśli coś było źle to nie mydlił oczu, ale sam twierdził, że kibicuje Juve od lat. Teraz nie czytam ani nie oglądam tego Pana więc nie mam pojęcia jak to u niego wygląda. Być może mu się odmieniło i jest anty. Za czasów jak C+ miał Serie A to bankowo kreował się na BianconeroPietroBosman pisze: ↑18 mar 2023, 19:54Oglądam co tydzień Curva Sud z Red.Lipinskim i ostatnie co mogę potwierdzić to to, że sympatyzuje z Juve.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 mar 2023, 20:04
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 18 mar 2023, 20:04
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 mar 2023, 20:06
Tomusmc

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 mar 2023, 20:18
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl