Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 03 cze 2006, 10:54
el_nino
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 03 cze 2006, 14:54
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 03 cze 2006, 15:04
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 03 cze 2006, 15:18
Widziałem tu gorszeMarq pisze: Bez obrazy ale najgorszy sig jaki widziałem na tym forum.
Właśnie chodzi o to żeby nie podobało się tylko "profesionalisom", ale też widzomel_nino pisze:Wiem, wiem ja nie umiem robić sigów więc się nie powinienem odzywać ale jednak sig jest na definitywny minus.
gringo7
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 03 cze 2006, 16:44
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 03 cze 2006, 17:21
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 03 cze 2006, 18:08
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 03 cze 2006, 18:20
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 03 cze 2006, 19:29
Możesz uzasadnić czemu napis jest brzydki? Jest to prosta czcionka której używa wielu sigmakerów, więc czekam aż uzasadnisz czemu Ci się nie podoba.napis i tlo brzydkie
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 03 cze 2006, 19:32
Ja równierz uważam ,że najprostsze czcionki najladniej wyglądają.Marq pisze:Możesz uzasadnić czemu napis jest brzydki? Jest to prosta czcionka której używa wielu sigmakerów, więc czekam aż uzasadnisz czemu Ci się nie podoba.napis i tlo brzydkie
Adi_LFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 03 cze 2006, 19:47
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 03 cze 2006, 19:55
Bawie się photoshopem od 2 miesięcy więc świetnych sigów jeszcze nie robie, a co do mojej krytyki to staram się dobrze oceniać inne prace. Każdemu można wytknąć jakieś niedociągnięcia i to wyjdzie mu na dobre bo będzie wiedział jak robić następne sigi. A co do czcionki, jak napisałeś że za chuda to następnym razem zrobie lepszą, i o to chodzi w krytyce.duzo krytykowales a lepszych prac nie robisz...
była trzy razy powielona.z renderem mogles sie pobawic...powielic warstwe pare razy
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 03 cze 2006, 20:30
el_nino
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio