Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 73

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 06 sie 2005, 10:11

brawo wiselka!! juz sie nie moge doczekac magazynu ligowego w niedziele :D :D a tak wogole moze ktos powiedziec jak zagral Paulista bo mnie bardzo to ciekawi :)

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 06 sie 2005, 11:15

wdziiałem bramki z wczorajaszego meczu,
Brożek wciskła 3 razy ale wcisnął :lol: i bardz dobrze, Franek 'deilkatnie' w swoim stylu

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 06 sie 2005, 12:13

bardzo dobry mecz obu drużyn.Cantoro chyba nie zagra w LM.coś z kością jarzmową.mam nadzieje że paulista wyjdzie w pierwszej 11.On na naszą lige jest nie ziemski.Uche jak zwykle wielka technika.Ktoś tu niedawno napisał ze sie popisuje.On poprostu tak gra.Błaszczykowski niestety bedzie długo grzał ławe

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 06 sie 2005, 14:19

gardło sobie zdarłem siedzac w pubie:> ale bramk cudo...:) groclin niczego niegrał.. obydwie bramki ze stałych fragmentow gry, a Wisla 'normalnie':) kurde... fajnie się siedzi w pubie i gdy Franek strzelal gole 200 osob sie drze Franek, Franek łowca bramek:) juz sie niemoge derb doczekac:> tylko 2 tygodnie a po drodze lm :)

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 06 sie 2005, 14:35

Franek uratował Wisełke. :wink: Po wyrównującym golu Groclin już nie istniał. Miecz w ciałko grodziszczan wbił Tomek drugą brameczką a ostrze przekręcił Zieńczuk... :P Nikt nieznajdzie bata na Wisełke za kadencji Engela. No być może moja kochana Koronka. :lol:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 06 sie 2005, 15:41

no cos ty jak Korona przegrała z Odrą:> ale powalczyć moze:>

fajnie wygladał Penksa w tej fryzurze jak biegł sprint:) a widac tez było ze Paulista się bardzo starał i niemógł długo przebolec tego 'złego' rozwiązania akcji kiedy mógł strzelac a chciał podawac wgłąb pola karnego do Franka:) czekam tylko na jutrzjeszy magazyn zeby tacie pokazac komu kibicuje:> bo on raczej tylko kadre oglada i pamieta 'starych' pilkarzy typu lato, deyna lubanski:)

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 09 sie 2005, 9:48

Dzisiaj Wisłę czeka trudny mecz z Panathinaikosem Ateny. Według mnie Wisła sprawi dzisiaj sensację i po golu Pawła Brożka wygra 1-0, jednak jak pojadą do Grecji to wrócą z bagażem czterech goli i ostateczny bilans bedzie wyglądał 1-4 i to "Koniczynki" awansują dalej...

To tylko moje myśli, jednak sądzę, że tak będzie ;)

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 09 sie 2005, 10:37

COs Ty !!!! Wiselka powinna dzis wygrac 2-0......... MOj scenariusz :
29'-BRożek
72'-PAulista
I jescze nie wykorzystany karny Olisadebe...... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sie 2005, 10:55

Moze nie byc kompletu widowni poniewaz bilety sa strasznie drogie. W koncu 70-240 zl ulica nie chodzi. Jednak mecz o taka stawke takze nie zdarza sie codziennie ...
2-1 dla Wisly. Ale jak bedzie naprawde przekonamy sie o 22.30 :twisted: oby bylo dobrze :pray:

JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sie 2005, 11:05

Dzisiaj chwila prawdy. :lol: Jeżeli drużyna prowadzona przez Engela wygra dzisiejsze spotkanie, będzie dobre, bo przynajmniej do Aten, przed pięćdziesięciotysięczną publicznością, pojadą w roli tego, co może zremisować... Jeżeli dzisiaj padnie wynik 1:0, będzie git.

Nie piszę strzelców, bo to nie ma sensu, i tak wiadomo, że nie trafię, bo nie mam nosa do takich spraw. :wink: Fajnie się prezentuje bilans w meczach polskich z greckimi drużynami: pięć zwycięstw Polaków, dwa remisy, trzy porażki... Nie jest źle. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
matiz94
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matiz94 » 09 sie 2005, 14:20

Moim zdaniem Wisełka pokona ''koniczynki" 3:1. Brameczki zdobędą: Paweł Brożek i Franek dwie. W rewanżu przegrają 1:0 , ale i tak awansuje!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 sie 2005, 14:54

JA obstawiam wynik remisowy 1-1. Wisła strzeli w pierwszych 30 minutach bramkę potem będzie wyrównany mecz. W końcówce przyciśnie PAO i strzeli wyrównującą bramkę...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 sie 2005, 15:02

Czytałem na Onecie ze za Baszcza ma grac Błaszczykowski i powiem ze jestem pełen obaw.Głownie chodzi tu o gre w lini i akcje jeden na jednego.Lepszym wyjsciem jest chyba jednak Dudka na prawej a Stolarczyk na lewej.Ale mam nadzieje ze Engel wie co robi.

Awatar użytkownika
Maniaczek[ACM]
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maniaczek[ACM] » 09 sie 2005, 15:32

Sercem za wisłą rozumem z koniczynkami :!:. Mam nadzieje że wisła wkońcu zagra w LM ale rywal bardzo wymagający i łatwo z Krakowa nie wyjedzie z pustymi rękami, oni grają w LM regularnie nie co paredziesiąt lat :cry:. Zobaczymy o 20.45 :!: mam nadzieje że w rewanżu będzie można mysleć o awansie :twisted:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sie 2005, 15:57

fanfci18 pisze:Czytałem na Onecie ze za Baszcza ma grac Błaszczykowski i powiem ze jestem pełen obaw.Głownie chodzi tu o gre w lini i akcje jeden na jednego.Lepszym wyjsciem jest chyba jednak Dudka na prawej a Stolarczyk na lewej.Ale mam nadzieje ze Engel wie co robi.
Tez to czytalem i powiem , ze nie jestem przekonany co do takiego rozwiazania. Blaszczu to zawodnik ofensywny , ktory potrafi swietnie dograc do partnera i niespodziewanie uderzyc z dystansu , a teraz bedzie musial teraz zatrzymac bardzo silna ofensywe rywala. Jeszcze takie pytanie czy on kiedykolwiek gral w obronie :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”