Real Madryt (zbiorczy) - Strona 73

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 01 maja 2005, 10:01

Figo11 pisze: daliśmy rade...wciaż jesteśmy w grze to barca gra pod presją :lol: :) Ronaldo ma na koncie 18 trafień 2 miejsce :) ale nei stzrelał karnych tak jak lider klasywfikacji Eto'o 22 gole w tym 4 z karnych :evil: gdyby Ronaldo strzelal karne Eto'o mogł by mu wiązać buty 8)
Barca nie jest pod presja i nie bedzie, obecnie pozostalo nam do rozegrania 5 meczy z czego tylko 3 musimy wygrac zakladajac ze Real wygra wszystko w co watpie(Sevilla i derby); co to ma do rzeczy jak E2 strzelal gole, niewazne czy z karnych czy z akcji ale wazne ze gol(troche po katenaczio to brzmi :wink: )

ps.
co do sprawy co Eto'o moglby robic dla Misia to mysle ze skonczylo by sie na jakims planie dietetycznym :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 01 maja 2005, 10:07

Dlaczego Barcelona ma grać pod presją ? Fakt, że koncówka sezonu może być nerwowa, ale uwierz mi, że 6 pkt to straaasznie dużo w kontekście 5 meczy, a przecież Barcelona ostatnio gra bardzo dobrze, szkoda tylko Maxi Lopeza, bo praktycznie nie ma już napastników oprócz Eto'o.No ale zawsze Giuly może wejść na tą pozycję, a w pomocy Barcelony nie narzeka :).Ale masz trochę racji, bo Barcelona tylko gdy gra po Realu jest w lekkiej presji, bo wie już, że Real wygrał i że oni muszą...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 maja 2005, 10:26

bogi pisze:Ale masz trochę racji, bo Barcelona tylko gdy gra po Realu jest w lekkiej presji, bo wie już, że Real wygrał i że oni muszą...
Własnie o to mi chodzilo...tylko ze kibice barcy nawet nie wiedza jak ich barca grala znajac wynik Realu...

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 01 maja 2005, 21:48

Kibice barcelony tylko tak mówią, bo boją się, że jeszce Real ich wyprzedzi. Co to za różnica jest czy grają w sobote, czy w niedziele.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 maja 2005, 22:16

Co to za różnica jest czy grają w sobote, czy w niedziele.

Jak to jaka, znając wynik rywala gra się inaczej jeszcze jak jest to oczywiscie korzystny wynik to chce sie za wszelka cene wygrac...A wtedy zaczyna sie nerwówka, chce się aby wszystko wychodzilo ale nie wychodzi tak jak powinno czyli gra sie pod presją, pod presja wyniku rywala...Nawet w dzisieszym meczu barcy nie było najlepiej dopiero w drugeij połowie sprostali slabemu Albacete :)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 maja 2005, 22:38

figo11 - meczu nie ogladales, wiec nie wiem na jakiej podstawie stwierdzasz, ze przez poczatkowa faze meczu sobie nie radzili?!?!
radzili sobie bardzo dobrze tylko brakowalo im troche szczescia by zdobyc ta bramke. albacete nie istnialo przez caly mecz. bramki padly w drugiej polowie, bo kiedys pasc musialy, jak sie dominuje przez cale spotkanie, to w koncu wpasc musza.

4 mecze, 6 punktow. barca musi zdobyc "tylko" 6 do mistrzostwa i to przy komplecie realu. sytuacja jest komfortowa bym powiedzial. real faktycznie gra bez presji. jak nie wygraja nikt nie bedzie mial pretensji, bo nikt od nich tego nie wymaga. barca za to wygrac musi. zgadzam sie, ze gra pod lekka presja, gdy real wygrywa wczesniej. chociaz nie wiem jak tam druzyna, moze to tylko kibice czuja presje? brakuje niewiele. ciezko to przegrac.

wygramy!!!!!!!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 maja 2005, 0:00

Meczu nieoglądałem ale skoro nie mogli styrzelic to się męczyli chyba co nie...Z takimi druzynami z konca zawsze sie gra ciezko nei tylko barca miala problem z postaiwneim kroki nad "i" Real i inne kluby tez maja problemy...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 maja 2005, 9:24

Figo11 pisze:Meczu nieoglądałem ale skoro nie mogli styrzelic to się męczyli chyba co nie...Z takimi druzynami z konca zawsze sie gra ciezko nei tylko barca miala problem z postaiwneim kroki nad "i" Real i inne kluby tez maja problemy...
Real bramki zdobył też pod koniec spotkania w tej kolejce. :) Barca przewagę nad Wami ciągle powiększa, i przypuszczam, iż nie macie już szans na zdobycie mistrzostwa kraju. ;)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 maja 2005, 9:41

Jak nie mamy szans...mamy szanse teoretyczne, ale czy to się uda wątpie ale moze moze...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 maja 2005, 21:31

Teraz spodkanie z Raicing Santander...
Obrazek
Ostatnie spodkanie z Santander'em wygrali Blancos w stosunku 2:3...gol padl w doliczonym czasie gry...mecz bardzo widowiskowy jak i trzymajacy w napięciu...Remon posadzil wówczas Davida na ławce a w jego miejsce 17 letni Javi Garcia ktory calkiem nieźle sobie poradzil...
Raicing zajmuje obecnie 16 miejsce w La Liga i raczej degradacja im nie grozi co nie znaczy że ten mecz sobie odpuszczą...Ostatnio pokazali ze potrafią grać pokonując na El Riazor aż 1:4 tamtejsze Deportivo...O sile Santander'u stanowi wychowanek Blancos David Aganzo który zdobył już 6 goli choć absolutnym liderem jest Izraelczyk Benyaoun 9 goli..w sumie 4 ofensorów Raicingu zdobylo 30 goli...Raicing zagra zas bez swych 3 podstawowych graczy bez kontuzjowanych Parriego i Juanmy oraz Torrado pauzującego za kartki.
Stawiam na 4:1...gole dla Realu strzelą 2 "el Fenomeno" (Ronaldo), oraz po jednej dołożą Becks i Samuel :lol:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 maja 2005, 21:38

Jeśli Real dobrze zagra, będzie się cieszył ze zwycięstwa. Ronni coś ostatnio wrócił do formy, chyba schudł, ale wyraźnie widać, że jets o wiele szybszy. Faworyt Realu nie jest wymagający, Blancos powinni wygrać.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 maja 2005, 21:41

Ja sądzę, że będzie 0:0. Real potrzebuje wygranej, i w meczu 'pod presją' zawodził ostatnio. Poza tym Santader jest niesione falą związaną z pokonaniem Deportivo aż 4:1. Nie wiadomo, czy w bielu zobaczymy Beckhama i Samuela... ;) Jeżeli jednak Real pokona swego imiennika, a Barcelona przegra w meczu 'na szczycie' z Valencią, przewaga Katalończyków zmaleje do zaledwie trzech punktów! Real musi wygrać, podobnie jak 'Duma Katalonii'.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 maja 2005, 21:43

Real koniecznie musi wygrać, nie wiedziałem, że Santander rozgromił Deportivo, więc tak latwo jak sądziłem nie będzie Realowi.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 maja 2005, 21:47

Mikusinski w poście który ja pisałem wszytsko jest napisane :lol: .
Ja uważem że każde spodkanie Realu było rozgrywane pod preją gonia cały czas lidera wieć za wszelką cene chcę wygrać jak narazie 6x z rzędu im to wychodzi 8) czy będzie 7 ja myśle że tak :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 maja 2005, 22:20

Racing Santander nie powinien przysporzyć Realowi specjalnych problemów. To zwycięstwo nad Depor robi wrażenie ale takie rzeczy się zdarzają po prostu :wink: 16 miejsce w lidze nie robi wielkiego wrażenia i wogóle jakoś gra Racingu jest bardzo przeciętna. Zdarza im się urwać punkty lepszym drużynom ale w tym wypadku Real raczej sobie na to nie pozwoli. Pewnie będzie jakieś dwubramkowe zwycięstwo i Ronaldo coś ustrzeli.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”