AC Milan (zbiorczy) - Strona 73

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 12:10

Gila jak dla mnie Jaap rezerwowy przy takim rozwiazaniu. On i Paolo beda grali w zależności od samopoczucie. A Sandro Neste żelaznym punkt. Cieszy to że mamy takich trzech obrońców i można zawsze jednego posadzić na ławke.

Teraz to jest tylko typowanie ale pamietaj że w nasze kadrze każdy zawdonik (prawie) może grać przynajmie na dwóch pozycjach a sa tacy co na trzech 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 lip 2005, 12:19

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale masz racje jak ktoś jest wybitnym graczem to z regóły trener z nie go żaden.

A wasz obecny trener Carlo też był wybitnym graczem to wychodzi że trener z niego żaden :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 12:26

Rossi ale z "regóły". Choć Ancelotti wygrał juz dużo. Ilu było takich co mieli kariery piłkarskie max a trenerskie totalne zero.

A np. z Jose Mourinho czy Paul Le Guena (niedawno Lyon) czy nawet Rafa Benitez zawodnikami byli słabymi ale trenerka to juz inny wach.

Zreszta zobacz na to ze z tej ekipy Milanu sa wybity trenery. Ancelotti, Rijkaard (Barcelona), Van Basten (Reprezentacja) a wszystki przez Donadonim Livorono i Gulittem już nie Feyenord. Jeszcze bym znalazł kilku 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 lip 2005, 12:42

*_For_zaza_Milan_* pisze:Rossi ale z "regóły". Choć Ancelotti wygrał juz dużo. Ilu było takich co mieli kariery piłkarskie max a trenerskie totalne zero.

A np. z Jose Mourinho czy Paul Le Guena (niedawno Lyon) czy nawet Rafa Benitez zawodnikami byli słabymi ale trenerka to juz inny wach.

Zreszta zobacz na to ze z tej ekipy Milanu sa wybity trenery. Ancelotti, Rijkaard (Barcelona), Van Basten (Reprezentacja) a wszystki przez Donadonim Livorono i Gulittem już nie Feyenord. Jeszcze bym znalazł kilku 8)
Z w tym nie ma żadnej regóły i przeciętny piłkarz może być znakomitym trenerem i wibitny grajek też takim trenerem może być . Zagallo piłkarz cudowny a trener jeszcze lepszy albo np Zbysiu Boniek piłkarz i trener wypasiony :D

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1317

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 31 lip 2005, 12:45

zaza myśle że wyjściowym zawodnikiem jednak bedzie stam.maldini bedzie wchodził na zmiany jak bedzie trzeba uspokojić defensywe czy coś takiego.Dla mnie carlo chyba niewiem sam co robi.Bo zastanówmy sie.nasz taktyka z tamtego roku bardzo dobra.Mamy ludzi do takiej gry.jankulovski z cafu na bokach to do taktyki 4-3-1-2 marzenie.W tym roku graliśmy częto choinką.zagraliśmy tylko 2 dobre mecze z manchesterem.Jeśli ma ktoś wątpliwości spójrzmy na mecz w eindhowen.Dla mnie poprostu carlo przesadza.Chyba nie może sie pogodzić z porażką LM.jeszcze teraz chce próbować jankulovskiego na prawej to jest dla mnie bardzo wątpliwe by sobie poradził.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 16:01

Gilardino11 nie sądze by Japp tak aż czesto grywał. On jak jest w formie to cool ale bardzie licze na Paolo. I środek Sandro Paolo a flanki Cafu Simic lub ktoś jeszcze i Marek/Kakha. Ale zaywaz tez że przy "choince" Cafu czy Jankulovski nie muszą zmieniać pozycji. Bo tylko zostanie cofniety napastnik i wejdzie w jego miejsce Serginho lub Costa tak grali ostatnio.

Nawet zobacz na to że zarowno Jankulovski jak i Serigno i Kaka moga grac na kazdej pozycji na lewej stronie. Seerofd niby na lewej ale on bardziej zchodzi do srodka. I tak bedzie nadal gra wygladała Kaka' szaleje za napastnikami. Rino i Clarence na środku pola Andrea dzieli i rządi długie piłki (rozgrywa) a Cafu i Jankulovski lataja po swoich liniach wykorzystujac miejsce po zejściu do srodka Rino i Seedorfa :D

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 31 lip 2005, 16:11

ale zobacz zaza czy jest sens grać 1 napadziorem i posadzic przykładowo Gilardino a w poczekalni są vieri i iznaghi.Naprawde nie zabardzo Milan potrfi zmieniać ustawienie.a ostani sezon był bardzo dobry poza końcówką gdzie wysiedli fizycznie w ustawieniu 4-3-1-2.dlatego uważam że nie jest potrzebna zmiana ustawienia bo zobaczycie w tym sezonie w ustawieniu z 4 obrońcami bedzie nam super szło.Zrobiliśmy super transfery bo na atak brakowało ziomka.Jest.Na lewej obronie nie dokońca sobie radził paolo jest jankulovski.mamy nowego bramkarza.jest vogel.Jeszcze w zimie lub teraz kupujemy zmienika cafu i walczymy o wszytsko!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 16:18

Ja tez nie jestem aż taki zwolenikiem choinki ale chodziło mi o to że ani Cafu ani Marek nie musza wtedy zmieniac pozycji. Na pewno zaczną grac 4-3-3- czy jak kto woli 4-1-2-1-2. Tylko zobacz że Oni juz grali 3 w defensywie. Bo jak mozna nazwać mecze 9zwlaszcza ligowe) gdy Cafu przez 60 minut jest na połowie rywala a Kaladze tez się udziela wiecej w ofenwysie niz defensywe. Te mecz to sa takie gdzie na San Siro przyjezdza rywal broniacy w 9.

Pewne jest że Czech na lewej stronie defensywy bedzie wyiatał. Niech tylko szybko forme odzyska i cool. Ale nadal nie mamy lewego 100% zmiennika dla Cafu. Bo Simic jaki by nie było to nie to. :roll: Takze tu Lysy ma robote. :twisted:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 31 lip 2005, 16:28

Zaza chyba ktos nam podbierze Freda ponoc CSKA jest nim zainteresowane podobno jest juz bliski przejscia do klubu rosyjskiego.

Oto lista kanałów gdzie mozna zobaczyc dzisiejszy mecz:
Orbit ESPN
Milan Channel
Chelsea TV
TV8 (Turkey)
ART Sport 3
Sport TV (Portugal)
Canale 5 (Italy)
Gol TV (USA)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 16:34

Hunter- Dzięki za liste 3 stacje mam na pewno wiec chyba mnie nie zawioda kodowaniem :p Licze ze pokazą cos fajnego. Ale tak załuje ze nie mogli jechac wszyscy zawodnicy.

CSKA ?? Czekaj tam sie ponoc Kaki Ojciec "wtrącił w rozmowy" :wink: No ale jak wybierze kierunek Wschód to nie ma czego założać :p Bo widosznie on był w pisany w kalendarzyku Łysego pod zakładką "przydał by się" :twisted: ja czekam aż on otworzy tak gdzie pisze "Nowi rossonero" 8) hehe

Edit: PRAWDOPODOBNE SKŁADY W MECZU Z CHELSEA :twisted:

LA GAZZETTA DELLO SPORT

CHELSEA (4-5-1): Cech; Geremi, Carvalho, Gallas, Ferreira; Duff, Gudjohnsen, Makelele, Lampard, Robben; Crespo

MILAN (4-3-1-2): Eleftheropoulos; Cafu, Stam, Nesta, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf; Vieri, Gilardino

IL CORRIERE DELLO SPORT

CHELSEA (4-5-1): Cech; Geremi, Carvalho, Gallas, Ferreira; Duff, Gudjohnsen, Makelele, Lampard, Robben; Crespo

MILAN (4-3-1-2): Eleftheropoulos; Cafu, Stam, Nesta, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Ambrosini: Rui Costa; Vieri, Gilardino

TUTTOSPORT

CHELSEA (4-2-3-1): Cech; Ferreira, Terry, Carvalho, Del Horno; Jarosik, Lampard; Wright-Phillips, Gudjohnsen, Robben; Crespo

MILAN (4-3-1-2): Eleftheropoulos; Cafu, Stam, Nesta, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Ambrosini: Rui Costa; Vieri, Gilardino

Chyba nie ma niespodzianek :lol: Tym bardziej jak moga zmiany tyle przeprowadzić :wink:

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 31 lip 2005, 20:59

No to wypada pożegnać się z Inzaghim. 8) Vieri, Gilardino - według mnie ten duet nie ma przyszłości. Ale Szewa i Gilardino jak najbardziej.ten drugi jest naprawdę świetny. Oby nadal się rozwijał. Mam pytanko. Jak powitano Vieriego w Milanie? Bez ekscesów? Wkońcu przyszedł ze znienawidzonego Interu.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 31 lip 2005, 21:29

nie było żadnych ekscesów po 35 minutach Milan remisuje z Chelsea 0-0

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 23:11

I po mecz 8) 1:1 Drogba - Rui Costa

Trzeba przyznać że troche z przepisami gry w piłke mają problemy Amerykanie nowe prawo o spalonym panie sędzio :lol: i tak było by 2;1 Bobo w swoim stylu na lini :D

Bramka Rui Costa :!: :!: :!: KLASA = MAJSTERSZTYK :!: 8) Tak ich zrobił i za kołmierz odrazu mi sie przypomniała bramka Rui z Brescia prawie taka sama. KLASA 8)

Szkoda że nie zrozumieli się Rino i Billy bo tak Drogba by tylko przebieg pusto a tak ja kąsna po 7 rykoszetach. Ładnym mecz nawet jak na takie granie na luzie. Milan w tym meczu już lepiej się zaprezentował niż Chelsea. Wiecej klarownych wypracowanych sytuacji - stworzył. Chelsea za to jakoś się znajdywała sama. Coś Cafu mało latał na skrzydle. Szkoda że Serginho nie wpuscił bo on by rozruszał skrzydło. Gila krytyt jak prawdziwy Bomber :lol: szkoda jednej klarownej sytuacji. Powinnień przy słupku uderzyć a swoja droga to rece pracowały Carvalhio :lol: Takie mecze towarzyskie powinny byc rozgrywane i dobrze że pojachali.
Jak na mecze towarzyski to było kilka spieć. Makelele mam nadzieje że nie bedzie nic odczuwał ..

POZDRO **FORZA MILAN**

Jak Billy na biegi dorównuje SWP - To niech On gra jeszcze z 5 lat. :lol: :lol: :lol: Ale młokosa sprowadził na ziemie 8)
Ostatnio zmieniony 31 lip 2005, 23:21 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 31 lip 2005, 23:17

Billy to Billy :D on zawsze zoskoczy :wink:

Rui piekna brama zakrecił hehe Cech sie tylko patrzył ja leci.
Gra tak jak powiedziałes ładniesza niz ta z pierwszego meczu mnie tez zastanawia czemu nie wposcił Serghino.
Teraz powrot do Milanello i zaczna sie prawdziwe treningi.
mam nadzieje ze z reka Kaladze nic powaznego nie jest chodz było widac grymas na twarzy ale dalej grał trzymaj sie Kaka.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 23:29

HUNTER ale trzeba przyznać że jak Rui nie strzela to nie strzela (a podaje 8) ) ale jak strzeli to max. Jak ja widze ta bramke z Brescią to mnie "częśie" :wink: a tu podobnie wsadził ja tak gdzie chciał.

Teraz powrót i potem bedzie ala Trofeo :wink: Juve i Sampdoria. Na rozkładzie jazdy.

Chyba Kaladze nie ucierpiał bo nie sądzy by gral jak by coś mu dolegało. Normalnie by wpościł kogos w jego miejsce.

Dla mnie gracze meczu :wink: Sandro Nesta i Andrea Pirlo po stronie rossonerich a Makelele i Del Horno po stronie Chelsea. Nesta jak terminator a Pirlo jak typowy snajper zawsze celnie :wink: (no prawie rzecz jasna) i ten wolny. A Makelele to jest jednak rzeżnik jakim mało. Del Honro widac już się w kopmonował w ten zespół Fajnie wrzucał.

EDIT: Fotki z wczorajszego meczu. Widac jak zaciekle walczyli.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 01 sie 2005, 12:24 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”