FMy - Strona 721

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 23 maja 2013, 23:13

Horvath

-

Lazaro

-

Ripic

-

Zivotic

Tego Perica nie ma w bazie. A Zivotic był na wypożyczeniu, gram jednym napastnikiem a miałem na tę pozycję Maupaya, Hosinera i Juna więc wysłałem tego Serba na wypożyczenie, strzelił w 1 lidze w barwach LASK Linz 12 bramek w 27 spotkaniach.

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 377

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 24 maja 2013, 11:51

Grał ktoś Newcastle ?

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 24 maja 2013, 11:57

Ja grałem ładnych parę sezonów :) Wygrałem LM, ale Premiership nie zdołałem wygrać :) Zamierzam jeszcze wrócić do tej kariery, ale dopiero w lipcu. A czemu pytasz?

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 24 maja 2013, 12:05

Zastanawiam się właśnie między nimi a Southamptonem. Gra Świętymi ma chyba więcej plusów... słabszy skład, mniejsze oczekiwania ale za to obiekty młodzieżowe i satysfakcja chyba większa jak się coś z nimi osiągnie ;)

Awatar użytkownika
Kamil_77
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 9

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 24 maja 2013, 12:15

Ja tam z Anglii polecam Leeds :D

Awatar użytkownika
Luminos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 24 maja 2013, 12:20

Ostatnio dokonałem swojego największego sukcesu w niższych ligach i to na początku sezonu. Moje Bristol Rovers (League Two) wyeliminowało Bristol City (Championship) z Pucharu Anglii. :P

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 maja 2013, 13:02

Święci mają świetną szkółkę w tej grze, prawdziwa kopalnia talentów. Shaw i Clyne po paru sezonach to najlepsi boczni obrońcy w lidze.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 24 maja 2013, 16:18

Snipp_ pisze:Święci mają świetną szkółkę w tej grze, prawdziwa kopalnia talentów. Shaw i Clyne po paru sezonach to najlepsi boczni obrońcy w lidze.
Potwierdzam, genialna dwójka. Do tego rewelacyjny Ward-Prowse, z którego można zrobić praktycznie każdy typ środkowego pomocnika. Zdecydowanie polecam ten zespół, fajnie się nimi gra.

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 24 maja 2013, 16:31

Oki to gram świętymi :) oby tylko młodym za szybko nie odwalało i nie chcieli odejść tak od razu ;p

PS: grał ktoś jeszcze Celticem ? mają w drużynie młodego napastnika (Watt), zawsze go brałem do siebie jednak szybko kończyłem gre, max 2-3 sezony. Jak ten chłopak wygląda dalej ? na początku ma 18 lat i z tego co pamiętam to nawet ładnie kosił.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 maja 2013, 16:14

Złota Piłka czy 11 roku coraz bardziej mnie wkurzają w tej grze. Przyznawane są chyba na chybił-trafił, bo inaczej tego skomentować nie można. Messi wygrywa ze średnią 7.4, na podium jeszcze Aguero, który jest w City zmiennikiem Lewego, a 3 Higuain, który w Realu gra na zmianę z Benzemą.

Wygrałem ligę, Ligę Mistrzów, zniszczyłem Chelsea w superpucharze, w tym sezonie demoluję ligę wygrywając nawet po 7- 8-0 z przeciwnikami (w tym także 8:0 z Zenitem i 7:0 z Bordeaux w LM), ale moi się nawet do nominacji nie łapią. Zwłaszcza, że taki Wellingron Nem w realnym świecie na bank dostałby za obecny rok Złotą Piłkę. Zresztą, jego statsy po rundzie jesiennej (a poprzedni rok miał niewiele gorszy): http://oi42.tinypic.com/nbdic3.jpg :lol:

Poza tym przejrzałem czołowe ligi i średnią notę w grze najwyższą obecnie ma mój Lichnovsky, a Draxler, Schurrle i Wellington Nem łapią się do czołowej dziesiątki. Niech SI w końcu coś z tym zrobi, bo to już kolejny FM, w którym te nominacje są kompletnie od czapy.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 25 maja 2013, 16:25

A ja startuję Lechią Gdańsk. Trzeba coś z tym zrobić bo skandal co się gra na PGE Arenie...

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 25 maja 2013, 18:47

Ja rozpocząłem grać w Lidze o której niemam bladego pojęcia :lol: czyli Rosji ,może poleci ktoś jakiś młodych ciekawych graczy z tego kraju do mojego Spartaka?

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 26 maja 2013, 12:22

Obrazek

Football, bloody hell :D

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 27 maja 2013, 15:39

Potrzebuje pilnie kogoś na skrzydło lewe/prawe tak żeby od grać w pierwszym składzie a nie kosztował też wielkich mln (4 sezon)

Właśnie zdobyłem majstra w 3 sezonie Southamptonem :) Zadziwia mnie ten klub bo o ile wiedziałem o zdolnej młodzieży to nie sądziłem że bedą mi dawali taką kase na transfery :shock: przecież w ostatnim sezonie wydałem w sumie + 55 mln :) 25 poszło zimą na obrońce Martinsa a wcześniej latem za 22 Ademilsona, Oswaldo za 2,7 i Ustariego za 1,7 i Anite za 7 mln. Z wszystkich jestem mega zadowolony. Na wypożyczeniu miałem jeszcze Grosskreutza (kozak na lewym skrzydle).

Teraz mam dylemat... niemcowi skończyło się wypożyczenie i właściwie na skrzydło mam tylko Ramireza i Ince'a... tak wiem jest jeszcze Lallana ale to nie to samo. Myślałem zeby Grosskreutza wykupić (cena ok 10 mln) ale do kupienia jest Adryan... za cały mój letni budżet. Teraz mam dylemat bo właściwie brazylijczyk jest mi zbędny z tym że chciałbym go u mnie bo słyszałem że mega talent a boje się że ktoś mnie uprzedzi.

Obrazek
Obrazek

Wzmocnić skrzydła czy chapnąć tego Adryana ? ;p
Grosskreutz + ten typek dałoby +-23 mln. Zostanie jeszcze 7 :)
Obrazek

Chyba że macie jeszcze inne propozycje skrzydłowych :) piszcie szybko ;p

PS a jak tam Zaha ? MU chce za niego 14 mln

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 31 maja 2013, 16:44

Wcale nie taka słaba ta Lechia! Już w pierwszym sezonie zdobyłem Puchar Polski! W lidze uplasuję się najprawdopodobniej gdzieś na 5-6 miejscu, ale dzięki rozgrywkom Pucharowym zagram w eliminacjach Ligi Europy, co mnie bardzo cieszy :)
Udało mi się zrobić parę bardzo fajnych transferów - Ściągnąłem Mariusza Stępińskiego za 300 tys. euro, wypożyczyłem Olga Barannika, zatrudniłem też prawego obrońcę - Chidiego Odiah, ale przede wszystkim... podpisałem dwuletni kontrakt z Christiano Zanettim! Gościu był zachwycony z możliwości gry w Lechii Gdańsk! Nie dostaje też wcale jakiejś niesamowitej pensji. Zarabia tylko minimalnie więcej niż Grzesiu Rasiak, z którym umowy nie przedłużę.

Zimą sprowadziłem też Łukasza Załuskę (wypożyczenie)i Mihaljo Cakica (tylko 30 tys Euro!), ale nie mogłem i wciąż nie mogę ich zarejestrować do Ekstraklasy, więc grali tylko w 5 meczach Pucharu Polski. Załuska jednak niemal w pojedynkę wygrał dla mnie to trofeum!
W finale grałem z Koroną Kielce. W 44 minucie Załuska obronił rzut karny. Po 90' 0-0. W dogrywce jakby wszyscy czekali na dogrywkę, ale w 118' Mario Stępiński zdobył bramkę. Nie zdążyłem cofnąć drużyny do obrony Częstochowy, bo w 5 sekund od rozpoczęcia od środka Korona wyrównała! 1-1 i rzuty karne, gdzie znowu królował Łukasz Załuska. Obronił dwie pierwsze jedenastki, a Rasiak i Stępiński się nie mylili. Chwilę potem trafili Cakic i Wiśniewski i było po zawodach!

Załuska ma w Celticu bardzo wysoki kontrakt, nie stać mnie nawet na płacenie 25% pensji jaką ma w Szkocji, więc pewni nie ma szans na ściągnięcie go na stałe do Gdańska...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”