Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 722

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 02 lut 2008, 22:08

2:0, 36 sekund po wejściu na boisku, Canna w bardzo głupi sposób fauluje zawodnika Almerii. Negredo pewnie strzel 7 czy tam 8 gola w tym sezonie.
Real nie ma pomysłu na atak w tym spotkaniu. W defensywie też Ramos z Canną są daleko od perfekcji.
A w pierwszej połowie prawie piękny lob się udał Raulowi :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 lut 2008, 22:24

Remik pisze:A Diarra to chyba sie jeszcze nie obudził po PNA. Ogolnie caly srodek gra tragicznie. Własciwie to czemu gra Negredo. Nie ma czasami napsane na umowie, ze nie moze grac z nami

Skoro jest zbyt słaby na sklad Realu to dlaczego sie go maja obawiać... Takie aneksy są do dupy i nie przystoja klubom na takim poziomie. Tego chyba nie uda sie wyciagnąc na plus.
Muszę przyznać, że zawodzi mnie Torres, wiedziałem, ze gra tragicznie z czołowka, ale teraz to już chyba ze wszystkimi. Obniżył loty.

Awatar użytkownika
~Waleń
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ~Waleń » 02 lut 2008, 22:25

Beznadziejny mecz Canny... Każdy może mieć słabsze dni, szkoda, że Fabio ma akurat dzisiaj :/ Nie rozumiem dlaczego zszedł Ruud ? Dziwna zmiana Bestii z Salgado, dosyć ryzykowna, Berni postawił na atak. Wygrać już raczej nie wygramy, może jakimś cudem remis nam Robinho uratuje :P

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 02 lut 2008, 22:32

~Waleń pisze:Nie rozumiem dlaczego zszedł Ruud ?
kontuzja.

Nic nie idzie z przodu, bylo 9 punktow bedzie 6, nie ma co targac wlosow;] Almeria pokonala nas dzisiaj zaangazowaniem. Nasi zrobili sobie chyba zawody kto w glupszy sposob straci pilke. Wygral Guti, choc Diarra i Robinho bardzo sie starali.
Szkoda ze Raul nie trafil glowa na 2-1, potem szanse mial Igła, mogloby byc jakos lepiej.
No i gdyby sedzia wyrzucil Diego...
Nie ma co gdybac. miejmy nadzieje ze ten zimny prysznic zmobilizuje naszych

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 02 lut 2008, 22:52

Końcowy gwizdek. 2-0. 6 pkt przewagi.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 02 lut 2008, 22:54

Hanni pisze:Końcowy gwizdek. 2-0. 6 pkt przewagi.
obys sie nie zdziwil jutro. Ciagle jest 9 punktow

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 lut 2008, 22:54

Kolego po raz kolejny dzisiaj pokazujesz się z nie najlepszej strony ...
6 pkt. to może jutro będzie, a póki co jest 9 .
Dać ci linka z tabelą ?

Awatar użytkownika
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 02 lut 2008, 22:57

Gospodarze byli dzisiaj drużyną o klasę lepsza. Zagraliśmy dzisiaj totalna padake, a najlepszym tego przykladem bylo gdy nasi przewracali sie o pilke. Ciekawe ile bedzie pauzował RvN.

Awatar użytkownika
AdamMadridista
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AdamMadridista » 02 lut 2008, 23:01

Czy ja coś przegapiłem? To Barcelona już grała?

Rzeczywiście jakoś ciężko nam gra idzie z beniaminkami.
Pierwsza połowa to całkowity brak koncepcji Realu na grę. Jak rozgrywaliśmy to praktycznie tylko na swojej połowie, środek pomocy nic nie grał(i te niepotrzebnie grane długie piłki do przodu... :/).
Druga połowa zaczęła sie od faulu Canny i wykorzystanym karnym przez Negredo... Druga odsłona była jednak trochę lepsza niż pierwsze 45 minut. Szkoda niektórych zmarnowanych sytuacji - strzał Higuaina czy główka Raula... A najlepsze były poślizgi naszych zawodników :/ ...

Trzeba grać dalej i nie oglądać się na przeciwników, tylko robić swoje.

Awatar użytkownika
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 02 lut 2008, 23:20

Juz wiem jak jest napisana umowa Negredo :] Zapis w kontrakcie polegał na tym, że nie mógł zagrać w meczu na Bernabeu, chyba że Almeria zapłaci Realowi. W rewanżu już mógł grać bez żadnego odszkodowania dla Realu. Boje sie o nasz atak w obliczu kontuzji RvN i tego co zobaczyłem w wykonaniu naszych napastników dzisiaj. Mam nadzieje, że to nie jest nic poważnego i Ruud szybko wroci do zdrowia bo nie wyglada to zbyt dobrze. Jedyny pozytywną rzeczą w tym meczu była gra Balboy. Zdecydowanie ożywil nasze poczynania tylko ze nie mial z kim grac. Szkoda ze Drenthe tez nie wszedł, moze by cos razem zdzialali.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 02 lut 2008, 23:27

kaczy

Myślisz że Barca straci punkty z 16 w tabeli Osasuną?
Obyś się nie przeliczył 8)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 lut 2008, 23:27

Dzięki za wyjaśnienie Remik bo miałem już mętlik w głowie :)
Zwracam na niego uwagę od czasu kiedy strzelał bramy w spadkowym sezonie RM Castilli. Miał świetny występ w meczu z rep Palestyny i Izraela i liczyłem że to Alvaro właśnie dostanie szanse z tych wszystkich młodych wilków :) został jednak Soldado ;)

------------edit:
Hanni pisze:kaczy

Myślisz że Barca straci punkty z 16 w tabeli Osasuną?
Obyś się nie przeliczył Cool

Nigdzie nie napisałem tego gosciu i weź się ogarnij trochę bo narazie zasługujesz na miano "parola" .
Prowokujesz, piszesz bzdury, ogólnie zachowujesz się jak jakiś niewyżyty małolat mimo iż nim nie jesteś.
Proponuje chwilę refleksji na swój temat

Pozdrawiam mimo wszystko ;)

Awatar użytkownika
Remik
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Remik » 04 lut 2008, 12:00

Wyjaśniło co do kontuzji van Nisterlooya. Ruud na pewno nie zagra z Valladoid. Nasz napastnik opusci rowniez zgrupowanie reprezentacji Holandii i pozostanie w Hiszpanii aby spokojnie przechodzic rehabilitacje. Jeszcze nie wiadomo ile Ruud bedzie pauzował, ale mam nadzieje, ze opusci tylko spotkanie z Valladoid. Powoli zbliza sie spotkanie z Roma w LM i brak Ruuda w skladzie nie napawa mnie zbytnio optymizmem.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 lut 2008, 12:28

Brak Holendra to bardzo powazne oslabienie. Higuain, ktory go zastapil w ostatnim spotkaniu zagral bardzo slabo. Mam nadzieje, ze jesli Schuster zdecyduje sie postawic na niego w nastepnym, to zaprezentuje sie lepiej. Osobiscie wolalbym jednak Soldado w pierwszym skladzie. Nie puscili go w zimowym mercato z klubu, to niech teraz z niego korzystaja (tymbardziej ze Saviola jest kontuzjowany).

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 lut 2008, 18:02

O to jak zagra (?) Higuain to bym się mimo wszystko nie martwił. Można mieć ewentualnie wątpliwości czy da radę z wykończeniem akcji, ale w samej grze, rozgrywaniu akcji może być bardzo przydatny. Trudno powiedzieć jak zagra Valladolid, ale wydaje mi się, że Gonzalo ze swoją szybkością i niezłym dryblingiem oraz kreatywnością może być bardziej przydatny niż Soldado. Roberto wystawiłbym prędzej w meczu z nieco silniejszym rywalem (nic nie ujmując Valladolid, które już raz nas prawie pojechało), z kimś pokroju Racingu, gdzie w moim odczuciu łatwiej byłoby się zawodnikowi jego typu odnaleźć na boisku. Z drugiej strony Soldado kiedyś musi dostać w końcu szansę, a jak nie teraz, kiedy nie ma Ruuda to kiedy?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”