Ci co
Dzisiaj jest duży problem z obroną ale za to mamy taką mieszankę z przodu że nawet to da się nadrobić.Kaladze musi się ogarnąć w 2 połowie bo dzisiaj pachnie niespodzianką na San Siro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 22 lis 2009, 16:03
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 lis 2009, 16:05
a jeszcze nie dawno pisales ze jest daleko za Aguero...wszystko sie zmienia bardzo szybko.Pato zawsze rozkreca sie w listopadzie wiec licze ze bedzie jeszcze lepiej.W obecnej dyspozycji to na dzień dzisiejszy najlepszy napastnik młodego pokolenia na świecie (nie żadne tam Aguero czy inne Higuainy i Benzemy) i jeden z lepszych napadziorów w ogóle - radzi sobie w Serie A => poradziłby sobie w każdej lidze na świecie.A ma tylko 20 lat i tak na prawdę wszystko co najlepsze jeszcze przed nim.Szczerze mówiąc nie liczyłem na aż taką eksplozję jego talentu w tym sezonie.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lis 2009, 16:06
Pewnie, bo on się wcale przy główce nie pomylił, przez którą poszła akcja bramkowa.Wina tu raczej ustawienia.
Taaa, 10 od razu. Bez przesady.Jednak goście powinni już po 30 minutach prowadzić różnicą 3, 4 goli.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lis 2009, 16:08
Mało razy Lazzari, Jeda i Matri znajdowali się sami przed Didą ?Wilmore pisze:Taaa, 10 od razu. Bez przesady.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 22 lis 2009, 16:09
Bynajmniej mi nie głupio. Bo gracie z CagliariWiemy (L)oczkerson Milan umarł i początek sezonu mimo że słaby to praktycznie maximum naszych możliwości.Głupio
Ci co![]()
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 lis 2009, 16:14
Milan najwiecej punktow od kilku lat traci z sredniakami, ktore zazwyczaj stawialy autobus przed swoja bramka.w tym sezonie sie to zmienilo i golym okiem widac duze zaangazowanie nawet z teoretycznie slabszymi druzynami.W zeszłym sezonie, też ogrywaliście zespoły z drugiej połowy tabeli a jak przyszły mecze z mocnym na koniec rundy to wszystko padło..
Teraz jest podobnie. Bo z większością czołowych zespłów jeszcze Milan nie grał
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 lis 2009, 16:24
No ale Aguero zaliczył taki dół formy,że hej poza tyma jeszcze nie dawno pisales ze jest daleko za Aguero
.Szczerze mówiąc nie liczyłem na aż taką eksplozję jego talentu w tym sezonie.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lis 2009, 16:27
Nie. Ale mało razy znajdowali się z piłką w czystej sytuacji przed Didą. 3? Góra dwa.Mało razy Lazzari, Jeda i Matri znajdowali się sami przed Didą ?
Powoli, powoli. W formie z dowolnego meczu z Realem Inter i Juventus zlałby nas bez litości. Obie ekipy są co z drugiej półki w skali europejskiej, bądźmy szczerzy, jednak my wtedy też graliśmy gorzej od wyniku. Natomiast dzisiejsza defensywa pokazuje, ile nas dzieli od mocnych ekip.w tym sezonie sie to zmienilo i golym okiem widac duze zaangazowanie nawet z teoretycznie slabszymi druzynami.[/quote
Atalanta? Bari? Zurich? Napoli?
potrafilismy wygrac z Realem to jestesmy w stanie wygrac z kazda druzyna w Seria A.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 lis 2009, 16:28
teraz w lecie kazdy milanista bedzie sie martwil zeby lysy nie pojechal nad morze...Szczerze mówiąc nie liczyłem na aż taką eksplozję jego talentu w tym sezonie.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lis 2009, 16:28
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 lis 2009, 16:29
I chciałoby się napisać - a nie mówiłemTen mecz chyba ostatecznie pokazuje, jak mocno przeceniany jest Silva.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lis 2009, 16:35
To chyba nie w moją stronę, ja nigdy nie spodziewałem się cudów po nim. Wręcz przeciwnie.I chciałoby się napisać - a nie mówiłem?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 22 lis 2009, 16:59
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 lis 2009, 17:06
dunczyk kosztuje 12 baniek.nawet jak na nasze warunki powinna byc to kwota w naszym zasiegu(za Silve chyba dalismy 10).Simon to pilkarz juz sprawdzony w Seria A i bardzo mlody wiec to chyba bylby idealny wybor.mamy jednego srodkowego obronce z prawdziwego zdarzenia i daleko nic.trzeba to zmienic...Kjaer dla przykładu.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 22 lis 2009, 23:47
Strasser i nic ciekawego nie pokazał.mete pisze:kto z primavery jest na lawce Merkel czy Strasser??
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio